.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Как да се харесаме на момче?

Здравейте,
    Има тема "Как да се харесаме на момиче?", ми нека да има и тема как да се харесаме момче А и може момчетата да кажат какво харесват в едно момиче ( коса, очи абе каквото се сетите )
    Be yourself !

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Пълниш сутиена с чорапи, фраскаш една кифленска муцуна, снимаш се и му пращаш снимката. Очакваш резултати до 24 часа.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

И такава тема има.

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Пълниш сутиена с чорапи, фраскаш една кифленска муцуна, снимаш се и му пращаш снимката. Очакваш резултати до 24 часа.
    Струва ми се, че си импулс маняк.

Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Струва ми се, че си импулс маняк.
    Аз ли? Никога

(Можеш да потърсиш из постовете ми за да се убедиш, колко много обичам кифлички.)

много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Е чак пък да търсяя Ама описанието, което си дал май от импулсчето си взел пример, а ? Не се срамувай да си го признаеш.

Град
    In another dimension
    Ами, нека просто да кажем, че бях леко саркастичен

Относно кифличките, можеш да погледнеш втората страница на тази тема:
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=326587

Щом е за теб ще погледна разбира се. Стига толкова спам, пиши ми на лс

Голям фен Аватара на playhard1
    Момче съм: не мога да кажа какво точно харесвам, всяко момиче/жена има различни предимства и недостатъци. Ако сте забелязали примерно, няма супер секси момиче/жена, която да е умна Искам да кажа всичко е балансирано. И разбира се всеки харесва различни съчетания.

btw мразя такива дето си показват джуките и се праят на голямата работа

+ за темата!!!!!
    Момчета....имате думата....
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

с нормален, приличен вид, на здравостъпило на земята момиче, а не лигла, с малко мечти и много акъл.

п.п. момиче съм.
    Имало едно време..

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Защо трябва да се харесаме на някого ? Защо трябва да насилваме нещата и да правим циркове?
    За да свалиш някой инфантил - горе го казаха с чорапите и т.н.
    За другата част от мъжете - бъди себе си . Някой ще го оцени .

Голям фен
    Град
    Лондон
    Достатъчно е да си естественна и да се поддържаш ,а и малко сиво вещество

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Момче съм : Предпочитам да бъда себе си , и да се държа естествено, а колкото до това дали ще ме хареса дадено момиче си определя тя,и както се казва ''дори и да не ме хареса,живота продължава - пътят е напред''

Апък колкото до това търся естествени и добре поддържащи се момичета,колкото не да кажа от сорта на ''кифли'' просто добре изглеждащи а не да копират дадено момиче и да си мислят,че са много ''оборотни'' , и най важното да бъдат себе си.

Цитирай Първоначално написано от crawler92
    Момче съм : Предпочитам да бъда себе си , и да се държа естествено, а колкото до това дали ще ме хареса дадено момиче си определя тя,и както се казва ''дори и да не ме хареса,живота продължава - пътят е напред''
    Ти на момчета ли гледаш да се харесаш е?!

Град
    Знам ли и аз,майна
    Да изглежда като някоя от тия убавици, майна http://www.allmetart.com/
    //лъскайте бастуните, майна

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    +1

Зависи страшно много от момчето. За мене най - важно е да си общителен човек и бързо да се адаптираш към нова среда, това почти винаги води до успех

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Може би са малко вулгарни, но правилата са:

- Просто бъди себе си.
    - Не бъди дебела.
    - Не бъди грозна.

това е достатъчно за да те харесва момче. Да го накараш да те пожелае е нещо много по-трудно.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Be yourself !

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    за кво са тия теми бе хора? "как да се харесаме на еди кой си" абе за кво са ви съвети за такива неща? Искате да сте напълно изкуствени, щото тва са правилните начини ли? Бъди себе си, бъди тва, което си, бъди най-доброто от себе си и ако те хареса момчето - хареса, пък ако не, значи не е той Точния за теб. Така е устроено всичко, няма смисъл да четете разни глупости, който може би едва ли не са пълни глупости и най-непохватно да ги използвате надявайки се да се харесате на някой при положение, че по този начин ще сте напълно изкуствени.
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Голям фен Аватара на Callisto
    А може ли да направим тема " Как да отблъснем момче". Аз само като си вървя по коридора и ме дърпат непознати момчета да ме гушкат, а аз само гледам как да избягам. Играя федербал и всички момчета от 8 клас (нищо, че съм много по-голяма от тях) се лепят по решетките на прозорците и ми искат името...е писнало ми е. Аз си слушам метъл и не се обличам кифленски...е не се обличам и като метъл, а съвсем нормално + някоя гривничка със шипчета...е защо по дяволитв ми се лепят тия лапета...писнало ми е само ядове ми създават с гаджето. После трябва да го укротявам 2 часа да не ги трепе.
    Нито им се натискам, нито фръцкам нито нищо...е какво е избавлението?

Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    А може ли да направим тема " Как да отблъснем момче". Аз само като си вървя по коридора и ме дърпат непознати момчета да ме гушкат, а аз само гледам как да избягам. Играя федербал и всички момчета от 8 клас (нищо, че съм много по-голяма от тях) се лепят по решетките на прозорците и ми искат името...е писнало ми е. Аз си слушам метъл и не се обличам кифленски...е не се обличам и като метъл, а съвсем нормално + някоя гривничка със шипчета...е защо по дяволитв ми се лепят тия лапета...писнало ми е само ядове ми създават с гаджето. После трябва да го укротявам 2 часа да не ги трепе.
    Нито им се натискам, нито фръцкам нито нищо...е какво е избавлението?
    Кажи им, че с лейди гага си разменяте слиповете от време на време, понеже и на двете са ви еднакво дълги... хоботите.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от crawler92

Апък колкото до това търся естествени и добре поддържащи се момичета,колкото не да кажа от сорта на ''кифли'' просто добре изглеждащи а не да копират дадено момиче и да си мислят,че са много ''оборотни'' , и най важното да бъдат себе си.
    И аз така Главна цел :Да е умна ...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си