- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момче?
Здравейте,
Има тема "Как да се харесаме на момиче?", ми нека да има и тема как да се харесаме момчеА и може момчетата да кажат какво харесват в едно момиче ( коса, очи абе каквото се сетите
)
Be yourself !
И такава тема има.![]()
Първоначално написано от Eclipsercho
![]()
![]()
Струва ми се, че си импулс маняк.
![]()
Е чак пък да търсяяАма описанието, което си дал май от импулсчето си взел пример, а ? Не се срамувай да си го признаеш.
![]()
Ами, нека просто да кажем, че бях леко саркастичен![]()
Относно кифличките, можеш да погледнеш втората страница на тази тема:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=326587
![]()
Щом е за теб ще погледна разбира се.Стига толкова спам, пиши ми на лс
![]()
Момче съм: не мога да кажа какво точно харесвам, всяко момиче/жена има различни предимства и недостатъци. Ако сте забелязали примерно, няма супер секси момиче/жена, която да е умнаИскам да кажа всичко е балансирано. И разбира се всеки харесва различни съчетания.
btw мразя такива дето си показват джуките и се праят на голямата работа![]()
+ за темата!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Момчета....имате думата....
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
с нормален, приличен вид, на здравостъпило на земята момиче, а не лигла, с малко мечти и много акъл.
п.п. момиче съм.
Имало едно време..
Защо трябва да се харесаме на някого ? Защо трябва да насилваме нещата и да правим циркове?
За да свалиш някой инфантил - горе го казаха с чорапите и т.н.
За другата част от мъжете - бъди себе си . Някой ще го оцени .
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Момче съм : Предпочитам да бъда себе си , и да се държа естествено, а колкото до това дали ще ме хареса дадено момиче си определя тя,и както се казва ''дори и да не ме хареса,живота продължава - пътят е напред''![]()
Апък колкото до това търся естествени и добре поддържащи се момичета,колкото не да кажа от сорта на ''кифли'' просто добре изглеждащи а не да копират дадено момиче и да си мислят,че са много ''оборотни'' , и най важното да бъдат себе си.
Ти на момчета ли гледаш да се харесаш е?!Първоначално написано от crawler92
![]()
Да изглежда като някоя от тия убавици, майнаhttp://www.allmetart.com/
//лъскайте бастуните, майна![]()
+1Първоначално написано от Eclipsercho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Зависи страшно много от момчето. За мене най - важно е да си общителен човек и бързо да се адаптираш към нова среда, това почти винаги води до успех![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Може би са малко вулгарни, но правилата са:
- Просто бъди себе си.
- Не бъди дебела.
- Не бъди грозна.
това е достатъчно за да те харесва момче. Да го накараш да те пожелае е нещо много по-трудно.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Be yourself !
за кво са тия теми бе хора? "как да се харесаме на еди кой си" абе за кво са ви съвети за такива неща? Искате да сте напълно изкуствени, щото тва са правилните начини ли? Бъди себе си, бъди тва, което си, бъди най-доброто от себе си и ако те хареса момчето - хареса, пък ако не, значи не е той Точния за теб. Така е устроено всичко, няма смисъл да четете разни глупости, който може би едва ли не са пълни глупости и най-непохватно да ги използвате надявайки се да се харесате на някой при положение, че по този начин ще сте напълно изкуствени.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
А може ли да направим тема " Как да отблъснем момче". Аз само като си вървя по коридора и ме дърпат непознати момчета да ме гушкат, а аз само гледам как да избягам. Играя федербал и всички момчета от 8 клас (нищо, че съм много по-голяма от тях) се лепят по решетките на прозорците и ми искат името...е писнало ми е. Аз си слушам метъл и не се обличам кифленски...е не се обличам и като метъл, а съвсем нормално + някоя гривничка със шипчета...е защо по дяволитв ми се лепят тия лапета...писнало ми е само ядове ми създават с гаджето. После трябва да го укротявам 2 часа да не ги трепе.
Нито им се натискам, нито фръцкам нито нищо...е какво е избавлението?
И аз такаПървоначално написано от crawler92
Главна цел :Да е умна ...
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!