- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Подаръци–Помощ
След няколко дена съм на рожден ден на близначки и нямам никаква идея какво да им купя ако може някой да ми помогне ще съм му много благодарен![]()
![]()
![]()
Който се цепи от колектива му го нацепват колективно![]()
Еми по едно блузка примерно...
какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]
Ако са еднояйчни и са на едни килограми им вземи един и същи модел блуза, но различни размери.
Ако искаш нещо по-сериозно е най-добре да търсиш едно общо нещо, щото може да е по-голямо.
Аз бих им предложил тройка![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ооо Чачо АХХАХ![]()
ПО темата - нещо, което ще го ползват, дали взаимно или поотделно.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ми те са си отделни хора, нищо , че са близначки и по-добре им вземи нещо по отделно свързано с интересите на всяка![]()
Или може нещо общо, което би ги зарадвало..
Това, че са близначки няма значение, това искам да кажа..
Е да , но тук е по-специално.Да не вземе на едната нещо по-хубаво и да вземат да се сърдят и тнт.. или нещо общо или две еднакви неща.Първоначално написано от Forest_girl
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
вземи им отделни подаръци те все пак са две самостоятелни личности и е тъпо да ги взимаш като едно . Можеш да им вземеш някакво бижу еднакво или подобно или някоя хубава плюшена играчка
Може примерно да вземеш на едната обици,а на другата колие с висулка( сега са модерни едни топки-целите в кристалчета или камъчета..нещо такова) ..и да са от една серия, за да могат да си ги разменят
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Бижу. Може на едната да е в един цвят, а на другата - в друг.![]()
Да не би да се казват Росица и Надя ?? Ако са те ,ще дойда непоканенПървоначално написано от n3razum3n
![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Ти от къде ги познавашПървоначално написано от MaGuSs
![]()
Не са те тяхния рожден ден мина
![]()
![]()
Който се цепи от колектива му го нацепват колективно![]()