- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо така се получава?
Защо винаги когато някоя моя приятелка си хареса някое момче и аз започвам да го харесвам в последствие? И колкото не скромно да звучи, винаги момчето идва при мен. Дори така тръгнахме с бившия ми приятел. Една френдка го хареса и аз напук на нея тръгнах с него. Не знам защо, ама изпитвах някаква нужда да й направя гадно. За което после много съжалявах.
FUCK-тически не ме интересувате..
Лесно е да се сетиш,защото ПЪРВО-ти е приятелка,което значи,че сте много време заедно и го виждаш много пъти и се пристрастяваш! колкото и странно да звучи.[
• Обичай,за да те обичат! •
Това е оргромен проблем!Така ще изгубиш всичките си приятели и вината ще е само твоя.Помисли ами ако ти хлатнеш до полуда в някое момче и споделяш с някоя фр. за него и после изведнъж разбереш,че ходят.как ще се почувстваш,а!?!?!?!
Да знаеш,че каквото и да правиш все някога ще ти се върне!Запомни го!![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
ами едва ли бих й се разсърдила! все пак с момчето не сме заедно и тя може да прави каквото сметне за добреПървоначално написано от Elenichkaa
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Ами, и аз имах такава мания. Момчето може да ми е пред очите години, но чуя ли , че някоя го зарибява и ... Може би те привлича предизвикателството - коя ще го вземе първа ... Знам ли.
Моите подобни желания бяха продиктувани от това, че около мен имаше момчета само на моята възраст и те всичките - от залухан нагоре - задръстенячета. И като чуя, че някой от тях има гадже или се сваля с някое момиче - веднага се впусках в интригата и аз![]()
Сама трябва да си отговориш на този въпрос. ^ Ние можем да правим само догатки.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
И аз имах такъв проблемПросто ми доставяше удоволствие да го правя,още повече,че се събирам от много малка с момчета и повечето истински приятели са ми момчета.Имам само 2 наистина истински приятелки,на които не бих отмъкнала момчетата,които са си харесали,иначе на познати,и дразнещи ме моми не бих се замислила!!
![]()
Това никак не е хубаво, а каква приятелка си щом изпитваш нужда да направиш гадно на твоя приятелка.Уж за теб е проблем, а си тръгнала с него на пук на приятелката ти .. не постъпваш правилно и подтисни желанията си. приятелите винаги са на първи място.![]()
Еднакъв вкус?Иначе не прави напук, защото така винаги ти ще си лошата и няма да имаш истински приятели.
![]()
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
Не ми се обиждай..Но определено не си НИКАКВА приятелка..Седни и си помисли дали една приятелка би направила така ?..
След време 100% ще останеш сама и ще пуснеш тема: "ама защо нямам приятели" + редно ли е да "предадеш" приятелката си,заради едно момче..
Момчетата си идват и си отиват..И с приятелите е така,ако не знаеш как де ги запазиш и те ще отидат
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Приятелите винаги са на първо място,не се влияй от момчето,най-добре го забрави,или поне опитай.![]()
Хероинът е отговорът на всичките ти въпроси, майна.
Своята доза може да поръчаш при своя квартален наркодилър