- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Big Brother Family
поредната българска глупост![]()
Тоя Давид ми прилича на гол охлюв с тая прическа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
i a3 го гледам .. понякога .. когато го хвана ..
иначе е интересно ..
как се излагат ..![]()
![]()
![]()
Жалко че изгониха Малинка![]()
![]()
Вафла..
не гледам това предаване,всичко е театър.само простотии може да се гледат в такива TV проекти..![]()
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Жената от Господинови е много грозна.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Това си е пълна трагедия брат!Само като ги гледам к`ви са прости ми иде да си тегла коршума...
Аз гледам само Бай Брадър Дебили
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Пълна тъпотия..И ако такова е едно българско семейство ;х
Бе както се вижда има и такива български семейства... гадно е, но е истина. Някои са на едно ниво, други на друго... но всеки да си живее, както смята за добре. Просто сеирът не трябва да се показва и да се спекулира с него.
Не,не го гледам и не искам да го гледам.Пълна простотия е това предаване,само се излагат там да ги гледа цяла България кви говеда са.Отвращават ме,те и цялото предаване.
Гледайти и завиждайти дрисли мръсни !![]()
"You can choose to blame your circumstances on fate or bad luck or bad choices. Or you can fight back.
Things aren't always going to be fair in the real world. That's just the way it is.
But for the most part, you get what you give.
The rest of your life is being shaped right now, with the dreams you chase, the choices you make, and the person you decide to be.
The rest of your life is a long time. And the rest of your life starts right now."- Haley James-Scott
Не го гледам от страх да не деградирам повече дори от сегашното ми положение![]()
Адски интересно еееееОсобено като направиш съпоставка преди и след. Като влязоха, бяха едни спокойни, усмихнати, а ся си показаха същността
Има дразнещи личностиии, определеноооо
Ма има и големи стабиляги
![]()
![]()
еlsy![]()
Шоуто е интересно не защото от него можеш да научиш нещо, а защото те кара да видиш, че всички семейства си имат проблеми. Освен това и гледаш сеир, нещо много любимо на всеки.Няма абсолютно перфектно семейство, а поставени под 24 часово наблюдение е нормално да се уловят моментите когато хората си показват кирливите ризи. Убеден съм, че през повечето време са си просто най-нормални, а от толкова много семейства все могат да сглобят 60 мин от най-скандалното за денонощието.
![]()
Гледах го два-три пъти и ми е достатъчно.Събрали са боклуците на България! Не знам защо го има това риалити..с всеки сезон става все по-катастрофално! Дано това е последното издание,за да не гледаме другата година нови простотии от Big Brother!![]()
Само каква представителна извадка създадоха на българското семейтво в България..срам и позор!![]()