Цитирай Първоначално написано от sasheto0o
Цитирай Първоначално написано от ecstazy
Цитирай Първоначално написано от sasheto0o
Хахах .. аз от време на време го гледам,но ми се струва страшна тъпотия.А пък и ония семейство Милеви .. тая жената .. леле ебати глупачката.. просто не ми харесва като човек нито по характер,нито по нищо.Та като е завършила висше какво?! Тя горкичката само с това си претендира."Ох тая мисия няма никакъв смисъл", "Вие какво мислите - да си гаврите с нас тук ли" .. направо с побърквам ,докато я гледам.. Затова много рядко ги пускам ... Ааа ии със сигурност това не е точната извадка на семействата в България - единия си бие детето (като мисли,че по този начин ще го възпита),другия комарджия и т.н. .. ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ ..
Ооо според мен ако си мислиш че няма такива семейства, където си бият децата и за най-дребното нещо, мъжа е комарджия, жената управлява мъжа си като кученце, мъжа бие жената и тя е домакиня по цял ден..си заблудена. Точно това са семействата по българия, че има и по зле. Личното мое мнение е че изобщо не е нагласено това, и това показва какви всъщност са семействата. /за съжаление.../
ооо нее не . Има ги ,да .. Може би повече от 80% . Само ми е странно защо не вкараха някои нормални семейства - без караници,без проблеми (то такива не съществуват де , но да помечтаем) .И със сигурност не е нагласено.
Защото нямаше да е интересно да гледаме нормални семейства с нормални проблеми като моето и твоето .. по-интересни са тия пришалци