Аз пък не мисля,че повечето български семейства са такива. Не казвам,че няма...просто тук са избрани НАЙ-големите галоши. Жалко е,че се срещат такива,обаче никой не може да ме убеди,че всички млади семейства са такива-изневеряват,карат се за всичко,живеят заедно само за да задоволяват собствения си интерес и т.н.Има доста нормални семейства,които са сплотени и се обичат.
Тея мизерници/да,точно такива са/ са вкарани само и само,за да правят ШОУ!Едната била по-хубава от целия град,другата била няк'ва там курвентия дето не знае с кого вече е спала и с кого не е...Третата решила да роди на 17,'щото,разбираш ли,сигурно е няма к'во да прави.И после ми вика еди кой си ми е любовта на живота,ама отива да се мляска и да се ебе с друг.
Пък тоя Давид к'во иска повече?!Мъж под чехъл.
Жена му сто пъти му го каза-не иска да е с него,не го обича.И после-паднал й на колене и й се моли.И накрая-т'ва било само началото,тя не знаела на какво е способен.Абе ей,чехльооо,изгуби си достойнството от много отдавна.
За всеки има какво да се каже..Просто такива уникати аз досега не бях виждала.Мислех,че ще изберат изроди,ама чак такива никога не съм очаквала.
И последно-тая Боряна и мъжа й ме скъсват просто.Той няк'ъв селенин,'дето всяка втора дума му е псувня и се прави на големия гларус от моретоо..пък тя няк'во такова аристократично го раздава. Пълни селяци...Та чак хора идваха да говорят от Агенция за закрила на детето.
Хахаа...
Само гробаря е ПИЧ!Най-простоя,ама му е забавно на човека и не се интересува от хорското мнение.