.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: TOIFL

TOIFL

Интересувам се от изпита TOIFL,ако някой е бил,ако може да даде подробности

Ко й той нещо?
    FUCK-тически не ме интересувате..

Мега фен Аватара на Chacho
    Пише се TOEFL. Test Of English in a Foreign Language.

Важи 2 години и може да ти послужи за кандидатстване в колеж/университет или при интервю за работа, изискваща познания по английски. Примерни тестове трябва да има в интернет.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Да, Чачо го каза най-добре.Брат ми ходи на такъв тест , защото му го изискваха от университета или нещо такова.
    Едит : Брат ми изкара 104т., но май му искаха над 80.
    Учи във Манчестър , но наистина за чужбина ще ти трябва.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Ще се явявам и аз тази есен (предполагам) . Изискват го във всички ВУЗове в ЕС за чуждестранни ученици , желаещи обучение на английски. Или IELTS .
    Максималният брой точки е 120. Изпита се дели на няколко части - имаше 2 reading-a , 2 writing-a , Listening, Speaking . <-- Не съм много сигурна, но до колкото имам спомен беше така.
    В повечето университети ти стигат 80т.
    Важи 2 години , както казаха горе ^ Из нета има примерни.
    В България се провежда iBT формата - internet based test .

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Пише се TOEFL. Test Of English in a Foreign Language.

Важи 2 години и може да ти послужи за кандидатстване в колеж/университет или при интервю за работа, изискваща познания по английски. Примерни тестове трябва да има в интернет.
    Test of English as a Foreign Language.

Това е по-универсалният и по-широко разпространеният изпит за владеене на английски между IELTS и TOEFL. TOEFL е признат и в Европа и в САЩ, докато IELTS повече в Англия. Не е труден. Трябва ви на всички с диплома различна от английска, американска, австралийска, новозеландска или от някоя друга англо-говоряща държава. Всички хора, чийто първи език не е английски, обикновено трябва да го държат, за да бъдат приети в университет, където академичният език е английки. Не е нещо страшно трудно или много особено, ако знаеш езика добре.

Оф,да,сега забелязах,че съм го написала така,извинявам се Знам,че е TOEFL

Това,че е нужен за развитие извън България го знам,но като цяло ме интересуваше на самия изпит как вървят нещата и дали е трудно,колко време се изисква за самоподготовка,такива неща,а и четох някъде,че цената не е никак малко,за да се явиш?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си