- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въпрос към момичетата
Здравейте,
каква стратегия е най-успешна , за да се харесаш на едно момиче.
- да се правиш на недостъпен
- да я ухажваш и след това да се правиш на недостъпен
- или непрекъснато да я ухажваш и да я търсиш
Какво харесват момичетата ;p
не съм женско ама ще ти кажа....че си овча купел...възможно най-тъпият въпрос които можа да питаш.
Всеки е различен,аз лично мразя някви кифли да ми се правят на недостъпни и да с голямо самочувствие без покритие ае махай ги тия вчерашните....![]()
ии няма стратегия/книги/и такива ташаци!
второто
manqk pitam stoto nqkoi moge da ima pove4e opit ;]
Абе, Вие момчетата няма ли да се научите, че няма НАПИСАНА КНИГА ЗА ТОВА ''КАК ДА СВАЛИМ/ИЗЧУКАМЕ/ЗАРЕЖЕМ/ЦЕЛУНЕМ МОМИЧЕ?'' !!!
Баси, мен никой не ме е учил .. издъних се на първата ми целувка, ама пък после всичко се компенсира. Чудо голямо как да свалиш едно момиче. о.О
Т'ва да не е кобила, че като и кажеш 'Дий!' да тръгва и т.н.
Не се правете на идиоти, не показвайте грубост и т.н ..
Аз имам една престава за момче, което би ми допаднало. А например сестра ми има съвсем различна представа.
И тогава ако в тази тема пишат 3 различни момичета с 3 напълно различни отговора, като например тези, които си дал, тогава к'во прайм о.О?
Вземи се в ръце и си живей живота, както можеш, а не както другите искат.
о.О
Пфу
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Да бъдеш себе си ^
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
ok mersaj ;]
Апффффф,, много объркани представи имате, затова вечно пишете теми от сорта 'всички момичета са заети',, 'как да й се харесам'
Не е нужно да си недостъпен. Важното е да бъдеш себе си, да не си прекалено нахален, но въпреки това да си НАСТОЯТЕЛЕН. Да ухажваш с мерка и да не прекаляваш. Хубаво е да проявиш чувство за хумор, а не да си като дърво. Това са първите впечатления,. Защо се опитвате да играете роли пред нас ? А после ни викат 'вкарвате се във филми', ми то не останаха истински хора, всеки прави каквото му кажат само, за да се хареса независимо на каква цена. Глупаво е. Стегнете се момчета.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Второто сякаш.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!