- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Случвало ли ви се е ..
Случвало ли ви се е като вървите и например циганите да почнат да ви подсвиркват или да казват нещо от сорта "ща скъсамм".На мен доста пъти ми се е случвало и ми е кофти,но не им го показвам и ги отминавамСподелете и вие някоя такава случка или си дайте мнението
![]()
ОбИчАм Да ГоВоРя с ДуМи сЕкСи - яКо мРъСнИ!!!ОбИчАм Да СпЯ ф ЧаРшАфИ оТ сАтЕн...ОбИчАм дА тАнЦуВаТ За мЕн МоМчЕтА С тЪмЕн ТеН!!!ОбИчАм шТоМ мЪжЕтЕ зНаЯт Че СъМ НеДоСтЪпНа...ОбИчАм пОгЛеДиТе ШтОм ДyПеТо Аз сИ вРъТнА...
Пфу ужас. Така да ги мразя, на всяка твоя крачка са. Един път един ме обара по гъза. И аз само се обърнах и му казах не ме докосвай и си продължих по пътя. Толкова са гнусни. А на всичкото отгоре, тука в наща красива морска столица, лятото бъкана с чужденци. На центъра като застанат, и като дойде 409 за Златните и като почнат да се качват чужденците, и те застават плътно зад тях точно като се качват, и им бъркат в чантичките и се умитат. И най лошото е, че никой нищо не прави. Бяха отмъкнали чехли точно пред очите ми, и аз само викам може ли такова нещо, те само ме погледнаха и се ометоха. И гледаш след това 2-3 пак така на разстояние. Това са най долните хора в България.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
явно на много хора се е случвалоте циганите са толкова долни и противни..
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
аз съм момче, но ако някой мангал тръгне да обарва момиче, примерно което пред мен върви, ще му начупя канчето!
Да ми подсвиркват не, ама преди много време май някъв ме харесвал и даже май искаше да тръгвам с него.![]()
Беше много отдавна и не си спомням тачно за какво ставаше дума.
Но са ужасни...
Първоначално написано от Cybershot
Само така и аз така бих постъпил.
Иначе мангали са се заяждали с мен, такъв удар понесе мангала от един приятел, че ми стана мъчно за него. Тей както си вървим по пътя един идиот ме напсува и тръгна да ме удря за нещо...обаче не успя![]()
Lexynnka
Ние веднъж бяхме аз и баща ми на плажа и двамата влизаме малко по надълбоко и си оставихме чантата за малко без надзор.След 10 мин. излизаме и я няма .Хората наколо "ами тука минаха едни ама ние нищо не видяхме" .. нямаше какво да направим.Много ме беше яд.Нямаше нищо ценно, но вътре беше една моя любима рокля, която я обожавах и само нея носех и сега я носи някоя крадлива гадна циганка ..
Много са ми гнусни![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Абе ма*каим циганска, като се съберем компанията и кат попаднем на тайфа цигани само повод търсим да ги пречукаме. Не мога ги понасям!
тия цигани са голяма напаст![]()
100 % ми се е случвало да ми подвикнат нещо, но сега в момента не се сещам
най - гадното е, че от моя клас има едни такъв нахален циганин направо не мога да го понасям
ако ми направи нещо ще ми избият нервите и такава ще му зашлева, че да ме помни
![]()
![]()
![]()
Проблема явно идва само от думата (циганин)явно ако сащото направи един (балгарин) нема ви е гадно сигурно толкова.Аз по скоро бих разделил хората по интелигентност, щот познавам (цигани/ки) на които и на малкия пръст не би се доближил....
.....Нещата, които би било добре да забравим, ние най-упорито помним....
Веднъж бяхме с едни приятели и сестрата на един приятел, и нарочно и казахме да отиде на другя тротоар и там едни цигани и я заговориха и... това им беше най-голямата грешка в живота![]()
Преди години в бившето ми училище един гнусен мангал ме обара и след това се оплаках на класната. Тя му се скара пред всички.
Днес в София с брат ми бяхме спрели на светофар. Пред нас пресича един такъв екземпляр и по интуиция натиснах ръчката да заключа вратите на колата. Брат ми пък се сетил по-рано да направи това и аз в първия момент се учудих защо не чувам звук на заключване.
Да или като минеш покрай някой строеж...
О, да. Случвало ми се е. Та нали в тоя квартал живея.![]()
![]()
![]()
И заради тъпите принципи на майка ми: "Ааа, как така ще продаваше къщата бляблябляяяя..." съм търпяла колко такива подвиквания и неприлични предложения...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
оо да случвало ми се е и чесно да си призная ме е страх от такива егземпляри.Знаеш ли какво му е в главата,циганин е все пак и са ми подсвирквали и какво ли не.А и такива неща стават че вече от всякаде дебне опасност.Не само циганите са опасни,нищо чудно че родителите ми толкова се притесняват като излизам...
Амии моята случка е такава .. Днес си чакам автобуса да дойде и покрай спирката минават двама дърти цигани и друг по-малък,който явно е син на единия от тях .. И само се чува едно "Момиченцее сина ми иска да ви взима иска да ви лиже" чак сега ми е гнусно като го пиша ... Много кофти ми стана .. И затова ви пиша тук и сега гледам,че не само аз съм така![]()
ОбИчАм Да ГоВоРя с ДуМи сЕкСи - яКо мРъСнИ!!!ОбИчАм Да СпЯ ф ЧаРшАфИ оТ сАтЕн...ОбИчАм дА тАнЦуВаТ За мЕн МоМчЕтА С тЪмЕн ТеН!!!ОбИчАм шТоМ мЪжЕтЕ зНаЯт Че СъМ НеДоСтЪпНа...ОбИчАм пОгЛеДиТе ШтОм ДyПеТо Аз сИ вРъТнА...
и след това какво стана ?Първоначално написано от dark40
иначе по темата,ем явно съм късметлийка в този случай,защото аз не съм имала такива неприятни случки..
![]()
Ми не ама бях с едни големи моя приятел беше с тях и аз демек с него.. и Некви изкочиха от некаде и ни викат имате ли пари.. и тия наще викат а ви имате ли ?![]()
[b][color=black]Espa
ами ест че да тъпото е ,че не са само цигани! Най ме дразни кат ти подвикват от каручката
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!
+Първоначално написано от bubs95
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Хора ?!?Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
Кви хора бе тия човекоподобни на малкия пръст на кучето ми не могат да стъпят !
![]()
![]()
на малкия му пръст ни могът са намажат?Първоначално написано от danibebi
![]()
иначе не минавам покрай такива места, но и да минавам няма к'во да ме зяпат и да ми свирят - не съм толкоз хубава.
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.