.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    постоянно
    толкова ми е писнало,а да не говорим колко ми е противно!!
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Точно до у-щето в което уча всеки ден се разхожда един 16-17 годишен прошляк дето само се задява с тинейджърките и често се е случвало да ми подсвирква и вика "сладурано" обаче аз си вземам мп3-ката, турам си слушалките в ушите и той като видя че няма как да го чуя се отказа и вече няям проблеи

И на мен ми се е случвало да ми подсвиркват, минавайки покрай тях съм чувала и такива неща от рода на "ща скъсам" ии други.. Но просто ги отминавам без да им обръщам внимание.

Да, случвало ми се е и то много пъти, постоянно опипват момичета и са по центъра, но на тия не им пука от никой и ако се отваряш много, не ги интересува момиче ли си, момче ли си, бият. Лятото бяха изнасилили едно момиче в парка...10 човека :о , щото тя им се дърпала... при нас не е толкова лесно.

Повече от фен Аватара на sian4eto
    да определено ми се е случвало и не ми беше много приятно
    `only God can judge me!

За съжаление ми се е случвало. А толкова са ми противни тия същества, гнус ме е само да ги гледам, камо ли ако се опитат да ме докоснат. Веднъж един гнусен циганин се блъсна нарочно в мен за да ме обара и аз му се развиках, избутах го от мен и си тръгнах. Когато ми подсвиркват от строежите, не им оставам длъжна и им казвам къде да си го заврът, но ако са близо до мен просто ги гледам злобно и си отминавам, все пак не съм толкова глупава да се заяда с 4-5 мангала сама насред улицата. И без това са такива безмозъчни и мръсни животни, знам ли ги какво могат да направят. Повръща ми се като ги гледам на всеки метър, расистко или не, такава е истината
    Fuck you You fucking Fuckers

Аз понеже съм от Варна ии там под пощата на спирката винаги има хора и аз си чакам автобуса с една приятелка и някъв гнусен циганин идва и сяда до нас , ние 5 пъти отидахме настрани и този след нас и после вече няма на къде да ходим и седим и мангала пипа приятелката ми за косата и вече някъв са натика върху нея сякаш ще я целува и вика как се казвате, може ли да се запознаемм иууууууууу беше т0лкова гнусно ии ние станахме и си заминахме защото имаше прекалено много хора за да правим скандали ..

Мм не,не ми се е случвало и дано не ми се случи.Така обаче като се замисля в квартала ми няма мангали,но като цяло в Русе има само в два квартала.И по центъра има разни малки циганчета на по 5-6 години дето просят,ама никой не им дава.

Леле как ги мраза тез мангалиии .. особено тез дет' се казват "Асен" .. мн са ми противни нещо ..

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Случвало ми се е.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Да, случвало ми се е. Отвратително е. Да ти подсвиркват и тръгват към теб с някви опити... абе ужас!
    Една приятелка някакъв циганин я беше прегърнал и тя се беше разпищяла на улицата, направо нямам думи. Те нямат право да те гледат, камоли да те пипат...

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    не само цигани са ми подвиквали

Дам..! доста често и то да бяха само циганите доста идиоти има по улиците,често съм се стряскала и от подсвирквания от кол напр в кола има некви бавни , и викат и крещят само ме излагат

Като се разхождах с баща ми миналото лято на морето, някакъв цигаин на към 50-60 години го пита за колко ме давал
    Баща ми каза че не ме дава, а тоя ни преследва до колата

Голям фен
    Оффф ужасно е.Един път с една бивша фр вървиме смисъл прибираме се от даскало и някви там от боклукджийте викат аааа хубави са хубави са .Или като те обарат по дискотеките ауу не не ужас.
    Хора много , Човеци малко !

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не. Нито съм достатъчно хубава, за да предизвикам такава реакция, нито имам миловидно излъчване, което да предразполага.

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Всеки ден ,като мина из центъра се чуват масови бипкания, свиркания ..мръсни реплики
    нещо страшно

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    случвало ми се е, и то не веднъж, но спрях да им обръщам внимание, все пак са мангали, с ограничен умствен капацитет..

Аз пък един път минавам покрай 2 и почнаха ми говорят за задни , ама си ги подминах.... попринцип не им обръщам внимание и не се трогвам от това което ще ми кажат

Град
    Бургас ^^
    Цитирай Първоначално написано от TuZar
    Проблема явно идва само от думата (циганин)явно ако сащото направи един (балгарин) нема ви е гадно сигурно толкова.Аз по скоро бих разделил хората по интелигентност, щот познавам (цигани/ки) на които и на малкия пръст не би се доближил....
    ++

И на мен ми се е случвало. Но не всички цигани са такива

Движа се със скинари... няма как да стане това.. А дори и да съм сама, винаги си нося бокс, нож и карабинер.. така че по-добре да не свирят..

Супер гнусно е..и то не става въпрос само за цигани..има сякви долни хора..дори и българи
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Ами и на мен ми се е случвало ужасно много пъти ама се сещам за един много смешен случай. Отивам у една приятелка и двама маааазни мангала вървят зад мене и мене ме хвана страх щото си говореха нещо за мене разбрах само (машалах, чок гюзел булгарику ) после аз стигнах до блока на приятелката ми и само като мернах входа и пълна газ нагоре по стълбите. Стигнах до 5тия етаж за около 20-30 секунди
    Bobby <3

Bobby: Bobby give his for Vili ,because she is unique

viLi (^^,): Villi give her for Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си