.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Мега фен Аватара на iiordanova
    О , да !
    Минавам аз по улицата и един минава покрай мен и ме потупа по рамото и ми каза " ЗдрастИииииИИи " И аз почвам да се хиля и газ напред.
    И често се случва да ми подсвиркват.
    Ужасно е !

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от bubs95
    ами ест че да тъпото е ,че не са само цигани! Най ме дразни кат ти подвикват от каручката
    Уф това е толкова отвратително!И също така,като са някви цигани на строежите,30 градуса-те потни гнусни.Ужас.Веднъж отивах към заболекърката,беше август,със суперкъси панталони съм и някакво потниче. Един вика "абе малка е ей"хах това са единствените думи,които мога да напиша.От другите ме е гнус...само като си спомня.Опитах се да вървя колкото се може по-бързо.Адски ме беше гнус
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Не. Нито съм достатъчно хубава, за да предизвикам такава реакция, нито имам миловидно излъчване, което да предразполага.
    Аз нямам този късмет.Щото съм една русичка и моливидна И съм малко страхлива относно тея хора.Ако са 2 български смотаняци,бих им се разкрещяла,но на цигани ме е страх.Едни мазни,с една лукава физиономия,гнусни(говоря за тея дето подсвиркват.Има и свесни цигани,но те няма да тръгнат да ти подсвиркват.Същото е и с българите...
    А преди ми подсвиркваха само цигани.Бях се отвратила от себе си,защото им се харесвам.Исках да не ми подсвиркват цигани,а българи Ама е д/г същата работа.Вече и българи(идиотчета смотани) ми подсвиркват и пак гадно.Но не е чак толкова гнусно колкото при циганите

Има един циганин от класа който също ме харесва.Ужас,ужас,гадост!Пи пал ме е по-дупето,но на него не ме е страх да се разкрещя,защото го знам к'ва стока е.Веднъж го бях одарила с ритник Кой знае колко смешна гледка е било.
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Тва си е направо ежедневие,но не ме е страх,ако дойдат към мене или ще ги блъсна или ще ги напсувам и те нищо не ми правят. Ако е вечер и съм сама,тогава ще ме е страх..
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

и на мен ми се е скучвало .. да ми се закачат ..
    мн0г0 са протични ... но чесно казано и някои българи така се държат .. !!
    УЖАСНО !!

Да, наскоро също ми се случи. Адски глупаво и невъзпитано е. Не е това начина да свалят момиче, но какво ли знаят те.
    you know my name.
    NOT MY STORY.

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    На мене всякакви такива ми влизаха под кожата... доскоро... докато не изкочи от нищото пред мене един ексцибиционист :ХХХХХХХ
    Оттогава малките закачки не ми правят и грам впечатление.
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Оо, ужасно е. Веднъж с една приятелка минавахме по тротоара и улицата до нас беше разкопана. И някакви работници (разбирайте цигани) нещо ни гледаха и подвикнаха нещо, но ние не чухме какво, и двете със слушалките в ушите. Много ме изнервят такива. Иначе направо ме е гнус да ги гледам и също ме е страх, щото тея никакво възпитание, нито задръжки нямат, направо изтръпвам, ако минавам сама (или с приятелки) покрай такива индивиди.

Да, но не само веднъж. Това е, защото те са едни простац с извинение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си