- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Случвало ли ви се е ..
О , да !![]()
Минавам аз по улицата и един минава покрай мен и ме потупа по рамото и ми каза " ЗдрастИииииИИи "![]()
![]()
И аз почвам да се хиля и газ напред.
И често се случва да ми подсвиркват.
Ужасно е !![]()
Уф това е толкова отвратително!И също така,като са някви цигани на строежите,30 градуса-те потни гнусни.Ужас.Веднъж отивах към заболекърката,беше август,със суперкъси панталони съм и някакво потниче. Един вика "абе малка е ей"хах това са единствените думи,които мога да напиша.От другите ме е гнус...само като си спомня.Опитах се да вървя колкото се може по-бързо.Адски ме беше гнусПървоначално написано от bubs95
![]()
Аз нямам този късмет.Щото съм една русичка и моливиднаПървоначално написано от WaterLilly
И съм малко страхлива относно тея хора.Ако са 2 български смотаняци,бих им се разкрещяла,но на цигани ме е страх.Едни мазни,с една лукава физиономия,гнусни(говоря за тея дето подсвиркват.Има и свесни цигани,но те няма да тръгнат да ти подсвиркват.Същото е и с българите...
А преди ми подсвиркваха само цигани.Бях се отвратила от себе си,защото им се харесвам.Исках да не ми подсвиркват цигани,а българиАма е д/г същата работа.Вече и българи(идиотчета смотани) ми подсвиркват и пак гадно.Но не е чак толкова гнусно колкото при циганите
![]()
Има един циганин от класа който също ме харесва.Ужас,ужас,гадост!Пи пал ме е по-дупето,но на него не ме е страх да се разкрещя,защото го знам к'ва стока е.Веднъж го бях одарила с ритникКой знае колко смешна гледка е било.
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Тва си е направо ежедневие,но не ме е страх,ако дойдат към мене или ще ги блъсна или ще ги напсувам и те нищо не ми правят.Ако е вечер и съм сама,тогава ще ме е страх..
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
и на мен ми се е скучвало .. да ми се закачат ..
мн0г0 са протични ... но чесно казано и някои българи така се държат .. !!
УЖАСНО !!![]()
![]()
![]()
Да, наскоро също ми се случи. Адски глупаво и невъзпитано е. Не е това начина да свалят момиче, но какво ли знаят те.![]()
you know my name.
NOT MY STORY.
На мене всякакви такива ми влизаха под кожата... доскоро... докато не изкочи от нищото пред мене един ексцибиционист :ХХХХХХХ
Оттогава малките закачки не ми правят и грам впечатление.![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Оо, ужасно е. Веднъж с една приятелка минавахме по тротоара и улицата до нас беше разкопана. И някакви работници (разбирайте цигани) нещо ни гледаха и подвикнаха нещо, но ние не чухме какво, и двете със слушалките в ушите. Много ме изнервят такива. Иначе направо ме е гнус да ги гледам и също ме е страх, щото тея никакво възпитание, нито задръжки нямат, направо изтръпвам, ако минавам сама (или с приятелки) покрай такива индивиди.
Да, но не само веднъж. Това е, защото те са едни простац с извинение.