- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- А в колко си легнахте снощи?
1:30
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
12![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
някъде към 12![]()
Ми .. към 11.30 беше. Бях скапана.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Нощес пак към 4.30 легнах, но нещо напоследък е мога да спя...
Lexynnka
Аз заради ей тоз тука пред мене в 4:15![]()
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
снощи си легнах в 3 и 33![]()
![]()
много късно лягам тая ваканция..![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
3 и 33..то тва е е късно беАз на даскало като ходя (1ва смяна) лягам към 2
![]()
Иначе, Ники да не би аз да съм виновен![]()
Lexynnka
12 без нещо![]()
Dream as if you'll live forever.Live as if you'll die today!
нощтна птицаПървоначално написано от L0ST
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
не ми са оправдай Сашо, виновни сте двамата с Чачо - манияци.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
2:30
Споко, нощес по-рано ще легна, че тая сутирн бе дигнаха няколко часа след акто бях заспалПървоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
Lexynnka
ахах забрави ! още от сега казвам![]()
Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
Кво, няма да е пуснеш да си легна?![]()
![]()
Lexynnka
Първоначално написано от ILoweSea
Към 23 и нещо. Трябваше да се съобразявам и с другия човек в стаята. Заспах към 2-3.
И спря да се върти за миг земята..
В 2![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
11.. бях дроб..
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
към 12![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
oooo вече си лягам рано 12-1-2 и съм труп снощи си легнах в 1 спомням си само как летях към леглото с няква бясна скорост и явно в движение съм заспала нз![]()
Всекиможеда
напикае
пода...
бъдиПИЧнасеритавана!^^