- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- А в колко си легнахте снощи?
снощи към 12, но тая вечер ще си лягам в сълзи и в сълзи ще се събудя .. явно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
why?Първоначално написано от Luscious_Heart
![]()
![]()
П.T: 23:30h
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
ЗащооПървоначално написано от Luscious_Heart
Сподели,може да се почувстваш по-добре (:
Легнах си към 3Е то това е лятна ваканция
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Еми Decembre...Нещастно влюбване май ще имам.
![]()
Тъпа работа, единственото ми слабичко място е това.Благодаря за разбирането.
Иначе си легнах в 5 - по развиделяване. Но с немска тетрадка в ръка. Науката лекува любовната мука.
Ти беше писала за някакъв от твоя клас,нали?Дето не се разбирахте,и оня те тормозешеПървоначално написано от Luscious_Heart
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
О, не, далеч не е той.
Този, за когото говоря, ми е съсед по вход; вече го виждам 10-ти месец и мисля, че е сууууперяк. Само че доколкото ми казват всичките, които го знаят, е БРУТАЛНО ТЪП И ПРОСТ.
И ме е страх да го заговоря дори.Страх ме е да го гледам в очите дори. И си мисля, че ако ме харесваше, досега да е направил нещо, хаха. Макар че аз не му давам възможност за това. Пфуууууууу, мразя да НЕ ме харесват
![]()
заспах в 23:50 май :Д
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
..и днеска едва се събудих >.<Първоначално написано от m0
и аз тъй..Първоначално написано от zoreto
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
към 22.30-23.00ч. най-късно![]()
![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
Хаха същата историяПървоначално написано от Luscious_Heart
![]()
Или все харесвам момчета които изглеждат супердобре,или някакви от интернет с които нямаме възможност да се видим :/
Снощи си легнах към 2.
Тая вечер мисля да не спа,ще видим![]()
4.20![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
към 2 ;д
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
към 01 и 20 някъде..