.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.

Кутията на компютъра ..

Здраейте ! Искам да попитам ако си отворя кутията на компютъра по-добре ли ще се охлажда ?? Четох в една тема че като отвориш кутията и се охлаждало много по-добре , това вярно ли е ??

Супер фен
    по принцип да, но много бързо се събира така прахта. По-добре си сложи още 1-2 вентилатора на кутията както мен

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Еми да .Те даже са ти отговорили.Но ако е някакъв супер стар комп задължително трябва да го отвориш,така ще е по-бърз.Ще усетиш разликата...

За вентилаторите отпред един за вкарване и отзад един за изкарване ...

Успех...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    Еми да .Те даже са ти отговорили.Но ако е някакъв супер стар комп задължително трябва да го отвориш,така ще е по-бърз.Ще усетиш разликата...

За вентилаторите отпред един за вкарване и отзад един за изкарване ...

Успех...
    Е,той компютъра не ми е стар , просто исках да знам апък щом така се сабира прах повече няма да го отварям изопщо

Супер фен
    Ако не прегрява компютъра няма смисъл да го отваряш ... ако прегрява е по добре да разбереш каква е причината и да се отстрани и пак да си седи затворен ако се направи добър поток на въздуха в кутията може дори да е по добре при затворена кутия ...

Мега фен Аватара на L0ST
    Зависи много. Кутията ми е така направена, че потока от въздух е много по-добър когато е затворена. Това, че когато е отворен се охлажда по-добре, за мен е мит.
    Lexynnka

Град
    Silent hill.
    Ами на мен кутията мисля че ми е обикновенна черна на цвят.. абе по-добре да не го отварям ..

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    по принцип да, но много бързо се събира така прахта. По-добре си сложи още 1-2 вентилатора на кутията както мен
    Но по-лесно се чисти когато си седи отворена Като има отзад 300 кабела ме хваща мързела да разкачвам всичко, да разплитам , да отварям, да пускам прахосмукачка и после пак на ново.
    Досадно е^
    Заради това съм ги оставила отворени комповете. И заради други съображения.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Но по-лесно се чисти когато си седи отворена Като има отзад 300 кабела ме хваща мързела да разкачвам всичко, да разплитам , да отварям, да пускам прахосмукачка и после пак на ново.
    Досадно е^
    Заради това съм ги оставила отворени комповете. И заради други съображения.
    моята кутия както е в бюрото, за да издавя кутията и да почистя трябва да махна кабелите, защото ще повлека монитора и още един куп неща.
    По принцип проблема с охлаждането идва, ако много прах се е събрал по радиаторите и вентилаторите и не може да се охлажда добре.
    Другата причина е ако си клоквал нещо и грее.
    Сетих се още една --> ако процесора ти е AMD

Цитирай Първоначално написано от L0ST
    Зависи много. Кутията ми е така направена, че потока от въздух е много по-добър когато е затворена. Това, че когато е отворен се охлажда по-добре, за мен е мит.
    На някой стари компютри няма добър поток на въздуха и за това някой казват, че е по-добре кутията да е отворена... :P

Едит -

Моя е AMD, пък в момента държи температура на процесора 38 грудуса целзий! Ето и доказателство ако не вярвате:

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    На някой стари компютри няма добър поток на въздуха и за това някой казват, че е по-добре кутията да е отворена... :P

Едит -

Моя е AMD, пък в момента държи температура на процесора 38 грудуса целзий! Ето и доказателство ако не вярвате:
    Завиждам ти .Моя под 50С не пада.Имам само 1 вентилатор и то да вкарва...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.

Мега фен Аватара на L0ST
    Старите АМД-та...са като котлони, ако си сложиш тиган, може да и пържиш яйца на тях. Обаче новите..не загряват въобще..

Аз съм си с интел, и се държи на 35 градуса докато играя
    Lexynnka

Град
    Варна
    Старите АМД-та...са като котлони, ако си сложиш тиган, може да и пържиш яйца на тях. Обаче новите..не загряват въобще..

Моя е DualCore AMD Athlon 64X2 ,2000MHz(10 x200) 3800+ и мисля ,че направих грешка като си го взех...Дънна Gigabyte GA-M555-S3 v2
    Чипсета на дънната платка ми е nVIDIA nForce 550,AMD Hammer

П.П.Мисля да си зема сега един лактоп...

Я го тествай на новата играта "Aliens Vs Predator" - ако и тогава държи 35 градуса, няма да повярвам... или ще повярвам, ако добавиш че го охлаждаш с водно охлаждане тоя процесор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си