- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Силни и качествени слушалки с тапички
Здравейте! Искам да ми препоръчате хубави слушалки (качествени) които не се счупват бързо на цена до 30 лв! Добре е да бъдат с тапички! до сега съм ползвал оригиналните слушалки на сони ериксон walkman и съм много доволен, но бързо се счупиха. Искам да ми препоръчате нещо доло горе със същата мощност и чистота на звука. Трябват ми за сони ериксон к800, но имам старо хендсфри със стандартна букса! Днес в мола ми препоръчаха едни със следните характеристики за 15 лв: 5hz - 22 kghz. Те по силни и чисти ли са от оригиналните walkman на сони ериксон или не са?
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Как са се чупили? Аз имах 2-3 години на walkman оригинални с тапички, и не се чупиха, даже ги дадох на баща ми(заедно с телефона), и той още си слуша с тях...
Първоначално написано от dimi93
Аве вземаш едни такива и се кефиш.Не е трудно![]()
![]()
П.П.Не мисля ,че са скъпи тези:
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
На моята NOKIA 5130 стават и за комп.Първоначално написано от Reaper93
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
Знам, че на някои нокии стават за комп, ама не виждаш ли, че търси за SE...Първоначално написано от MaGuSs
Нищо ,аз да предложаПървоначално написано от Reaper93
![]()
пфф и аз имах моите се скапаха за 2-3 месеца, нз твоите кви са билиПървоначално написано от Reaper93
![]()
Такива и телефона същия..Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
http://www.christianj.se/wp-content/uploads/W850i.jpg
Първоначално написано от Reaper93
ДА! Точно такива толкова много съм имал! 1вите издържаха около 1 година и от там нататак непрекаснато почнаха да се счупват![]()
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Точно заради тея слушалки съжелявам, че си смених телефона...Страшен звук, не мърдат от ушите, а на тая Нокиа пак са с гумички, но падат...Но мисля, че walkman слушалките стават за нокиа, нали се разделят на две, ах ше ги искам от баща миПървоначално написано от dimi93
![]()