- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Групичката ни
Та,реших да споделя моята история.Аз съм 7-ми клас(чудо голямо).
Преди,във 6-ти клас имах приятелка(само приятелка).Казва се Кремена.Запознахме се с нея още когато бях в 5-ти а тя горката-в 6-ти.До появата на Кристин и Даниела си останахем най-добри приятели.Всяка сутрин-споделяне,през междучасията сме заедно...прекрасно беше.Дойдоха двете от друго учлище,защото там учителите имали големи изисквания.Навсякъде из града така се разказва.Нищо чудно.
Беше между есента и зимата(т.е. малко след като започнахме).И си направихме групичка.Над 10 човека.Такова приятелство...Даниела какво я прихвана взе,че ме излъга(а аз,простакът ревнив се хванах),че докато Кристин е била пияна(тя дори и алкохол не поглежда,камо ли да пие) е говорила глупости за мен.Цяла седмица не бяхме приятели.Ужас!Пак вървяхме групата,но с Кристин все си налитахем на бой.Какво накара Даниела да направи тази глупост-незнам.Но и благодаря.Искренно.Защото Кристин и до сега ми е най-добрата приятелка(бих си дал и живота за нея) и се начихме да не вярваме на хорскиите истории,а да попитаме.Слуховете обаче развалиха групата.Тя и сеаг същества,но е орязана.Та,то не бяха сбирки на групата всяко мебдучасие,ама едни снимки,мерения със сняг.Леле майко...ейтакива приятели да си имаш.Обаче приятелството ни с Кремена прерасна в нещо повече.Всички в групата сме нормлани хора,а не от типа ''хаха,гаджетата'' и си го приехме нормално.Човек съм влюбват.Аз не съм перфектният ''любовник''.Много трудно се влюбвам,и лесно се разлюбвам,прекалено съм ревнив.И не съм романтичен.Тя едни SMS-и ''котенце,какво правиш,мисля за теб'' а аз ''да бе,и аз така''.Една романтична дума не казах.Поватрях.Зле съм с романтиката аз ми...така дойде вторият срок.Дойде и първият му ден.Нетпично слънчев.Дойде и вторият.И третият.Мислех Даниела за болна.Но Кристин от врата идва и ми вика ''малее Валентине знаеш ли какво е станало с Даниела?''.Аз ''ми не,какво?'' ''Ами преместели я са я пак...''.От тогава групата се рушеше отвътре навън.Сякаш Даниела,която в повечето време и дума не обелваше крепеше групата.Да,май е така.Тогава скъсахме с Кремена.Заради слухове.Все я питах ''вярно ли е това,ама те ми казаха,ама''.Ужас.Е,и тя си е ревнива де-държа чантата на една пряителка,тя до мен и говори по телефона,а Кремка ''ти изневеряваш ли ми?''.Ма един майтап...е,сеаг като си спомним ни избива на простития,ама тогава...и край.4-5 Март всичко м/у нас свърши.Останахме си с един член на груапта по-малко.Аз я питах Крема ''можем ли поне да сме приятели?''.А тя ''или гаджета,или нищо''.Да,така е.Сега дори се бием.С бивши гпряители не можеш да си.Тази година(7-ми клас) пък...в групата сме Аз,Кремена,Кристин,Радка,Ра достина.Радка далеч не е най-хубавата и никое момче не и обръща внимание.Не,че момичетата и обръщат де.Даже никакво.Та затова тя и до ден днешен има чувства към мен,а аз не и отликам.Не защото не е Пепеляшка,просто нямам любов към нея,само приятелство.А тя иска друго...почти няма приятели.Но и завиждам-въпреки всичко вечно е засмяна,а и си пада по романтиката.А аз-део имам 5-6 приятели съм такъв песимист.Разказвам го хубаво,но всъщност е лошо.Кристин сеаг избира между мен и Кремка.И така-някой ден с нея,друг с мен.Но няма да избира.Всички с ме на 1 мнение-не може само с единия,нека балансира.То не бяха карания....За мен се говорят страшно много глупости.Толкова хора ме мразят,обиждат.Нея съшо не яобичат много.Но ни е нея-много(пряители само де).Вчера бях в тях-6-7 часа,мале какво е това,с извиние се нас*ахме от смях,толкова ни е заавно.Но тя си е хубавка,аз не мисля,че съм хубав.Но както и да е.С времето вече разбрах,че Кристин е повече от приятелка(не в смисъал гадже,а в смисъла,че наистиан я ценя като приятелка и човек).Много се смеем заедно.Незнам даи има такива лигльоци като нас като сме заедно.Но и на пътя се излагаме-един бурен смях,винаги усмихнати...пак см егрупа.Аз я направих.И докато не умра ще я има.
Другата година няма да сме заедно.Ако заминем за едно и също даскало-заедно,ако не-ужас.Защото аз 7,тя 8-смение ни се разменят.И Кремена ще спечели...
Не е важно какво говорят зад гърба ти.Важното е когато се обърнеш ВСИЧКИ ДА МЪЛЧАТ!!!
ама какво е това не бяхме приятели една седмица?!?! .. дори не прочетох цялата тема...пишеш доста объркващо и мисля че това са си детски историйки...не сме били фр два дена-една седмица
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Аа,човек, научи се да пишеш вярно и четливоостанахем![]()
Баси объркана история.. и ние какво трябва да направим? Ще влезете в нови училища, ще се разделите, и вярвам че тогава ще ти е по добре.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Първоначално написано от vs991
Не защото не е Пепеляшка...с извиние се нас*ахме от смях,толкова ни е заавно....пак см егрупа.Аз я направих.И докато не умра ще я има.![]()
Ама че каша е твоята история. Не вярвам в новото училище да ти липсват тези приятелки. Лесно ще си намериш подобни.
Прекалено много хора, имена.. объркващо е... и честно казано не разбирам какъв е проблема.. че ще се разделите ли? Нали знаеш че тва все някога ще стане..приеми го.. ще си намериш и други приятели, ще се виждате с Кристин..тва е живота се някога секи си фаща пътя и продължава напред. Горе главата![]()
+1Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
Sick of crying, tired of trying, yeah, I'm smiling, but inside, I'm dying..
Аз успях,ама не разбрах за какво става дума...Първоначално написано от cookie_master
С някоя си не са били една седмица приятели,след това са се били..
И най-накрая,че щели да се разделят..
Споко..Нищо няма да ти стане..Ако сте толкова близки,ще си поддържате връзка...
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥