.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Влюбен съм в едно момиче...

Влюбен съм в едно момиче една приятелка ме запозна с нея преди месец с момичето дето си харесвам и с нея и най-добрата ми приятелка ходиме вече горедоло 3-4 седмици на дискотека и тук таме на кафе пиша си с нея по Скайп ама нз как да и го кажа... да не уплескам нещата а съм влюбен така да се каже до уши... на една възръст сне на 15 не смеот едно даскало и така ако може някой да каже идеи покакъв начин даи го кажа ...

съжелявам че някаде няма разтояние между думите ама клавиятурата се е развалила...

Мега фен Аватара на L0ST
    Може да си редактираш поста . Иначе може да започнеш със флиртуване и т.н. .. Ако отвръща значи итя поне малко те харесва. След това направо я питай, но не в скайп
    Lexynnka

е да детое ясно че не в Скайп

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    прави и комплименти. ако те харесва, то ще си проличи. но според мен давай направо, щото накрая да стане с два крака на земята. няма какво да губи, опитай, разкрий си чуствата.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Отидете на чалготека и я натегни там...1 хващане за задника би било доста по-показателно,отколкото...

Ти:
    -Деси...аз...такова....много...т кова....те....харесвам...
    Може би някой път ще отидем...на кафе или на...кино...без...Ели(или както там се казва най-добрата ви приятелка)

Мега фен Аватара на L0ST
    Цитирай Първоначално написано от dewadwda
    Отидете на чалготека и я натегни там...1 хващане за задника би било доста по-показателно,отколкото...

Ти:
    Може би някой път ще отидем...на кафе или на...кино...без...Ели(или както там се казва най-добрата ви приятелка)
    Ще помогне дръжки! Зависи от момието, знаеш ли къв шамар може да отнесе след такова нещо
    Lexynnka

Цитирай Първоначално написано от L0ST
    Цитирай Първоначално написано от dewadwda

Ти:
    Ще помогне дръжки! Зависи от момието, знаеш ли къв шамар може да отнесе след такова нещо
    Като нищо ще му лепне един

покани я на кафе или разходка,с течение на прекараното време с нея ще разбереш дали и харесваш или не,ако знаците клонят към първото и признай чувствата си успех
    Всеки грешник има своята история, а всеки ангел-своят грях...

накарай я първо да те хареса..
    прави и комплименти
    бъди забавен и чаровен...
    джентълмен...
    и после ще и кажеш...
    така поне изключваш възможността да ти плесне един

успех, брато ;]]

Прави и комплименти жестове i nai veche budi zabaven che momicheta ne obi4at sku4nite mom4eta и некаде след 4-5 път като излезите на кафе и предложи

Ще пробвам мерси за съветите

Както останалите и аз смятам, че не трябва по скайп. Предлагали са ми по скайп и е адски тъпо. Недей направо подкотви я иначе ако не е сигурна на първа сигнална ще откаже

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от girl6
    Както останалите и аз смятам, че не трябва по скайп. Предлагали са ми по скайп и е адски тъпо. Недей направо подкотви я иначе ако не е сигурна на първа сигнална ще откаже
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

аз харесвам една фр на една моя фр доста неща ни свързват и на втория ден станахме гадйета просто бях себе си разбрах че ме харесва и тръгнах на ръж

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Лол?!

Подскажи и по някакъв начин, че я харесваш. Ако видиш, че ти отговаря със същото бъди честен и и признай какво чувстваш към нея!

Пиши й в скайп

Do you like octocock?
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си