.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 104

Hybrid View

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian

Момичета,интересно ми е!

Някой непознат като ви загледа,гот ли ви е?Смисъл чувствате се желана,красива и т.н. или си казвате,тоя па шибаняк кво ме е загледал!

Фен Аватара на beautifullslayer
    Град
    марсиtown
    Зависи ,, понякога се питам дали има нещо странно в мен ! А когато ме загледа хубаво момче и знам , че всичко в мен е наред се чувствам гот , Ама ако е някакъв , който не ми допада ще се чудя '' Тоя пък к'во ме гледа ! ''
    Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3

Не обръщам внимание кой/защо ме гледа.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Зависи как ме гледа.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Винаги има едно топло галене по самочувствието, дори когато те загледа мазен прошляк/мангал/гнусар. Тогава имаш бонус-удоволствие да си кажеш наум, че тоя ти е яко под нивото. Смисъл, хем е приятно, хем неприятно - когато е гнусен човека, пошъл, гледа те "влажно" и първично (или е мазен циганин) ми става неприятно, поне на мен, защото в известен смисъл погледът и дюдюкането са унизителни, но все пак си е четка по егото + удоволствието да си superior

Вижте аз как си признавам, ха-ха-ха! Много обичам да съм честна, но се обзалагам, че не съм единствена.

Иначе готино момче със срамежлив поглед си е най-приятно, особено ако не е вулгарен и "заглеждането" не е явно сексуално. Приятно е да усетиш взаимната симпатия и привличане.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Понякога сутрин се чудя дали не ме гледат, защото съм забравила да си обуя дънки.

Според мен зависи от начина по който я гледаш.Момичетата сме суетни и обичаме да събираме мъжките погледи, но повечето от нас не харесват "перверзни" погледи - затова внимавай какви чувства влаташ в погледа си :P
    Ако видиш честен човек - убий го, за да не се мъчи.

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Аз като видя момиче си го гледам като индианец телевизор!Не знам перверзен ли ми е погледа,защото не се виждам от страни,а и не се усещам.Просто си гледам,защото съм заслепен.Почти всяко момиче което съм загледал ми харесва.Обичам жените няма какво да го крия!Беше ми интересно,защото като загледам някоя тя също ме гледа до като не отделя поглед от нея.И се чудя гледа ме,защото и аз съм симпатичен или просто,за да спра да я гледам!

Зависи и от непознатия,и от погледа
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Еми аз персонално, зависи в какво настроение съм. Например, ако съм няква садната или не ми е на кеф много ясно ще кажа "Тоя пък какъв му е проблема.Но ако съм в много добро настроение, ще ми бъде доса хубаво. Вече кой как го приема е до човек.

Повече от фен Аватара на Taam
    В 90% от случаите ми става неприятно. Не мога да кажа, че се чувствам по-специална или желана. Май зяпкащите хора ме дразнят като цяло. Особено в градския транспорт.
    Най- много да се обърна да му се изплезя или да направя някоя друга простотия, за да престане.
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Мега фен Аватара на xoxi
    Честно казано, аз не забелязвам когато някой ме гледа. Преди винаги приятелки са ми казвали "Виж онова момче как те гледа. Отиди да се запознаеш с него!" или ако съм с майка ми или баща ми "Онзи познаваш ли го? Какво те е зяпнал?"
    Аз гледам само по хората, които харесвам. И да, приятно е когато видя, че и те ме гледат. Но от погледа на напълно непознат не бих се впечатлила.
    И спря да се върти за миг земята..

След дозата ставам невидимия човек и никой не ме вижда.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    харесва ми, когато има зрителен контакт само. някакви неприятни хора да ме гледат ме плаши. сериозно дори. а неодобрителните погледи ги игнорирам. но не ми харесва особено да ме гледат
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Не са ли ви учили, че не е прилично да зяпате момичетата ?
    Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от stigmata
    Аз като видя момиче си го гледам като индианец телевизор!
    Т.Е циганин-нещо за крадене!? Е как ще се чувстваш ако някой те гледа по този начин?

Обичам жените няма какво да го крия!
    Аха!?

гледа ме,защото и аз съм симпатичен или просто,за да спра да я гледам!
    Ти си единствения който може да го разбере...

Зависи колко е зелен

Повече от фен Аватара на SemperArdens
    Цитирай Първоначално написано от Crap
    Зависи колко е зелен
    ако е много зелен, помагаш ли му да узрее?
    I am free of all prejudice. I hate everyone equally.

Голям фен Аватара на Mirage3
    Едно момче минаваше с приятелка/сестра (абе момиче) в противоположната посока, като пресичах. Аз останах близо до една спирка, момчето постоянно се обръщаше да ме гледа. Много странно ми стана, в смисъл сякаш нещо ми имаше. o.O Не изглеждаше, като да се е припознал...
    П.П. Давам му 20-26 години.
    Иначе не ме бърка много много кой ме гледа, стига да не го виждам.

А какво ви е отношението към коментарите? А?

Любимото ми е като се запролети да изляза с някой приятел и да коментираме девойките по улиците. Раждат се големи мисли. Някои твърде нецензурни
    ...

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    А какво ви е отношението към коментарите? А?

Любимото ми е като се запролети да изляза с някой приятел и да коментираме девойките по улиците. Раждат се големи мисли. Някои твърде нецензурни
    Това си е класика в жанра!

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    аха. днес в градския транспорт 3 пъти ме заговориха. вероятно са ме и гледали.

не ми хареса
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Цитирай Първоначално написано от Briseis
    аха. днес в градския транспорт 3 пъти ме заговориха. вероятно са ме и гледали.

не ми хареса
    Аре бе.. поне малко ?
    Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.

Случвало ми се е да ме заговарят 4 момчета в един ден Честно да си призная ми беше готино, чувствах се маааалко по-добре ...ама след 3тия, който ме заговори имах чувството, че всеки, който ме погледне ще го направи и параноясах... Както и да е... Приятно ми е особено ако ми допадне момчето... Аз също много зяпам Хвърлям погледи тук там, че ми се и отвръща... Но рядко забелязвам мен да зяпат, по-скоро приятели/ки ми казват кой как ме гледа и т.н. Аз обаче като зяпам някое момче, гледам лошо и сърдито Мисля, че повечето момичета не си признават, но им харесва...

П.П. Понеже много обичам да нося полички, изключително много ме дразни тогава да ме зяпат. Чувствам се кофти... Да не говорим да ми подсвиркват или подвикват. Ужасно е...

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Може много неща да си помисля .. ако е някое непознато сладко момче ще си мисля само хубави неща ... но ако е някой дърт педофил ще си мисля как най-бързо да пресека улицата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си