- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- бионсе или шакира
коя се справя по-добре с 'танците'?и 2те се кълчотят, но едната е по-добра
коя ...
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Шакира.
еми и двете мн ги харесвам и като певици и като танциорки, но сякаш симпатизирам повече на Шакира, като малка много я слушах и се кълчотех на песните и![]()
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
shhhhhh-shhh-akira ?
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Бионсе горката е толкова грозна и почна да ми имитира в един клип Лейди Гага![]()
тя е красива ама като имитираше Гаргата беше адски грозна .Първоначално написано от graceless
аз повече симпатизирам на Бионсе ,симпатична ми е ,има хубав глас ,хубави песни и преди бяха добър екип с Destiny's Child и танцува добре.
БИОНСЕ !
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Всяка следваща песен на Бионсе е все по-противна, а се харесват все повече...
Определено предпочитам Шакира.
Audio ergo sum
Не знам .. и двете пеят и танцуват хубаво ..
Избирам Шакира, въпреки че харесвам и БионсеНоо Шакира в танците е много по-добра
![]()
За танците определено е по-добра.В едно списание пишеше , че Шакира като малка си слагала една монета на корема и без ръце се опитвала да я обърне.За това била толкова добра . :P
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Определено Гага е по-секси, поне за мен![]()
Audio ergo sum
xaxaxxax
даПървоначално написано от Lettuce
продължавай да сравняваш хубави снимки на Бионсе (на които все пак е грозна) с някви гадни на Лейди БаБа... и си мисли, че е по-хубаваиначе... пак ше го кажа - SHAKira... кой по-добре се кълчи, я кажи?
Еми и двете ги слушам и ме кефят ама Шакира Is The Best![]()
![]()
бионсе ми е любимката сред всички певици. и шакира харесвам, но е несравнима с бионсе. бионсе има 16 награди грами!!! само това е достатъчно. за танците и двете са много добри, като бионсе става все по-добра с всяко изминато турне. а за глас....единствената сравнима с бионсе сегашна певица е кристина агилера. а това, че бионсе била грозна....боже, много сте зле.
+Първоначално написано от SunnyTime
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
o rly?Първоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Шакира ми е супер антипатична още от както я знам,затова избирам Бионсе.
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Бионсе е толкова дразнеща като почне да денса с големия си задник и да си разголва дебелите крака и да се мисли за много секси .
Шакира избрах.
И двете са таланталиви, особено в сравнение с камарите напълно безталантни попари и попарки, но Шакира ми е по - интересна - и като външен вид, и като пеене, танци и т.н.Избирам нея.