- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам го, а той мен - не!
haresvam edno mom4e. zapoznahme se v 4ata no toi haresva druga.
iiiiii az nz kakvo da mu kazvam ve4e toi neznae 4e go haresva :(
ne sme se vijdali ama sam sigorna 99% 4e toi nqma da iska sega kato mu pi6a toi ne otgovarq i izliza ot 4ata
a savetite vi sa mn dobri i mn vi blagodarq
iSka6 Li dA iGrAeM nA KrIeNiCa..?!aKo Me NAmeRi6 Ti daljS EdnA celyfKa..:*..AkO NE V gArDEroBA saM:]
Вие виждали ли сте се?
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
и аз харесвам много момичета у чата и съм им казвал, ама те... едната е адриана лима![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
оф,ще го прежиевееш.повярвай ми,мн по тежки слу4аи има![]()
или го каниш да излезнете и му признаваш 4е го харесваш(стига да видиш 4е проявява интерес към теб,а ако не проявява или говори мн за др моми4е се откажи по добре) или си харесваш др и го забравяш(едва ли ще ти е мн трудно)
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Виж,по чата всичко е различно. Излезте, прекарай малко време с него и тогава разбери дали го харесваш наистинаИ въпреки това щом той харесва друга трудно ще го спечелиш
Най-добре намали малко чатовете
и си намери реален приятел
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
+ напълно вярно е.. и а зтака веднъж се фанах с един от чата и после малеййПървоначално написано от ThePowerOfLove
..естествено беше си все така хубав като на снимките,но движения,мимики,действия ,поведение,всичко това на живо стои мноооого различно,а дори и гласът има значение
а бтв на колко си?
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
![]()
Ти си иииистински мъж, лапа-лапа-лапа-дръж
А ти на колко годинки си
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Стани му гадже,ама той да не знае.![]()
Определено имаш шанс братлеПървоначално написано от tuzaro
![]()
....
А по темата.. "харесвам го ама той не ме харесва"
И кво света ли свърши..той ли е последното момче..няма ли още хиляди..![]()
Я се стягай и си намирай друг ..а живота и на него ще му го натресе отзад не се безпокой.. :P![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Obi4ai drug axxaxaxa ot 4ata i gotovo ama da e sus kamera si gi izbirai hahahah da ti tancuva po bez ni6to![]()
Щом е от чата значи не ти е някав много добър приятел, който не би искала да загубиш като му признаеш. Смисъл не е толкова фатално ако си развалите отношенията. А й не се знае дали не те харесваможе да ти казва, че харесва едикоя си обаче не ти е казвал, че не те харесва и не ходи с друга
. Затова те съветвам да действаш бързо преди да е тръгнал с някоя. Опитай се да му направиш добро впечетление като излизате облечи се така, че да му грабнеш окото и се натискай малко повече в него , изтъквай общото между вас - хобита итереси и така нататак. И след известно време му признай
. УСПЕХ!
шшшшш кво за жена ми.Първоначално написано от tuzaro
![]()
Да бе и аз си харесвах една мисля че се казваше Джесика Алба,нещо такова,ама ми разби сърцето.
![]()
![]()
![]()
Нито си първата, нито последнаа с такъв проблем![]()
нямам просо думи тука предпочитам само подписа ми да говори![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Не те харесва,а харесва друга-това е знак,че трябва да си намериш друг.
1. Виждали ли сте се ?
2. Ако да колко пъти.. ?
3. Според мен ако не сте се виждали а само сте си чатели това не е никаква любов,а децки истории !!
4. Простоооо смешна историйкаа...![]()
![]()
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Първоначално написано от AnzaRe
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
скрийте се всички, може да харесваш някого и без да си го виждал
естествено, не можеш да очакваш и той да те харесва, преди това...
Знам как се чувстваш мила, и аз харесвах едно момиче но тя ме отблъсна, беше много мъчително, въпреки че не съм я забравила все още, защото я виждам почти всяка седмица, но какво да се прави. Все още силно я желая тайничко...Първоначално написано от rumenceto0o
I L♥VE 69.I L♥VE♀
Вие добре ли сте ? Темата е от 2008 ... о.О
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
vilito2589
tq go e zabravila be (nqmam kirilica)
2oo8![]()
never never let you go you are the one i'm surching for....