- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Немога да смятам :x
странно но факт забравил съм да работя с проценти, как да сметна колко е 0.16% от 250 000$.
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
..и на някого да му пука за това?
Fail.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
геца, закво ме караш да дойдем у вас и да те нашамарим
fail..
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Кой по дяволите си ти!?
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
250000 х 0.0016 = 400
Audio ergo sum
Вземи от някой познат учебник и виж. Мисля, че се учеха 6 клас тея работи. Пък и чичко Гугъл знае всичко.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ама си ебати провокативния тип. в такъв случай за къв чеп ти е да можеш да смяташ? само не казвай, че се чувстваш непълноценен заради това си неумение..
ако виждате кво съм написал 0.16% от 250 000$ тоест за 400$ говорим, реално възможна печалба от турнир по покер, но защо ли ви обяснявам .. просто ме интересуваше ако вляза в наградите колко най-малко ще спечела - 400$, за това ви помолих да ми помогнетеда си сметна потенциалната печалба..[/b]
women are people too
sometimes
Първоначално написано от Kalesin
Я пак, то си е десетична дроб, обикновена ли се опита да кажеш?
Постъпи грешно... с правилното момиче.
остави го, бавен еПървоначално написано от mrazqkindergarten
![]()
women are people too
sometimes
Да, обикновена исках да кажа. Случва се да сбъркам, но мога да кажа, че поне мога да смятам.
400$, не 4000$