Гледам че има тука има хора, които разбират, та реших да попитам някой неща. Накратко около 175-77 да съм и съм към 55+- килограма, 16 години. За момента, докато все още сме на училище нямам възможност да ходя на фитнес и реших да започна с домашни упражнение, тъкмо да заякна малко. Преди съм прави лицеви опори само и то по-доста. Ето това е програмата по която смятам да почна - http://www.scoobysworkshop.com/teenworkout.htm Предполагам като за начало става. Четох доста и разбрах че храненето е много важно, старая се да ям по 5-6 пъти на ден, като си доставям око 120-130 грама протеини на ден, което май са моите килограми е добре. Лошото е че не мога да правя набирания ако може да ми препоръчате упражнения с които за заякна и да мога ще е добре Другото е, за натрупване на ММ, каквото целя аз в началото, как е по-добре да се правят упражнията бавно или по-бързо ? И едно последно нещо, предполагам е добре да се правят 3 пъти в седмицата с 1 ден почивка между тях т.е Понеделник - Сряда - Петък, но тъй като уча в друг град Петъка отпада. Та ще има ли проблем ако си ги правя принципно от Понеделник до Четвъртък включително, че ако е до Сряда ще стане много почивка, т.е 4 тренировки без ден почивка между тях ? А разполагам с дъмбели