- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обиден
...Ходя с едно момиче от 2 месеца ,а тя все още се срамува да говори с майка си ,че си има приятел...да разбирам срамежлива е ,но вече 2 месеца 4-5 пъти сме говорели да сподели на майка си за да е по отпусната и да не "заобикаляме" когато минем покрай работното място примерно на майка и ...или пък да не я изпращам до входа на блока а малко по надалече че да не би съседите да ни видели...Аз съм на 17 тя на 16..Не разбирам от какво се притеснява добре де какво може да и направи майка и ??(за мен тва е лапешка история от моя гледна точка)..Просто започвам да се ядосвам от това че нз...срамува ли се пред майка си какво да й каже какво...Гадно ми е като и подарявам подарък (тениска,гривни.. и разни мечета) и тя накрая да измисля пред майка си разни лъжи..(това е от моя приятелка,това ни го дадоха от тренировките...)това че и подарявам нещо а тя го "присъжда" на другиго нЗ мн се обиждам..и като знам че съм събирал пари за този подарак а накрая..... казвал съм и а тя "ми....амиии... няма как "<е тази фраза ...мн я мразя .оБичам я но ..не ми е присъщо да съм в "тайна"Да я изчакам ли още?
![]()
Ако просто се "срамува" си с правото си май да се обиждаш... ще се срамува от майка си?! буу...
Другия вариант е,да знае че майка й няма да е съгласна примерно да си има гадже и да не и позволява да се виждате...има и такива случай ^
Има и още един вариант май...да се срамува от теб,а не от майка си.. ^^ Т.е да я е срам,че е с теб и за това да се крие...може да мисли,че майка й няма да те хареса,или който и да е... хъх ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
О тя е вече голяма.. нормално да има.. незнам може би не мисли, че е сериозно.. Но пък ти и кажи, че ти е обидно.. кажи и всичко това което написа тук..
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
В крайна сметка майка и нищо няма да и направи.Бъди настоятелен и и кажи, че искаш да се запознаеш с майка и или поне тя да знае за теб.А и тя от какво се притеснява, след като ако майка и знае ще е много по-спокойна мисля .. не знам, тъпи работи прави приятелката ти.Не е и малка, на 16 е ..![]()
Пък може и да не е толкова близка с майка си и да не желае тя да научава, че дъщеря й си е хванала гадже.![]()
Тея дни все такива теми, та е редно да попитам: откъде тоя мерак да се запознавате с майките?![]()
Както казаха, може да не са близки с майка й ^ Може да си първо гадже на момичето и то все още да не знае как да сподели. Може за нея връзката й с теб да е много лична и да не иска да споделя на друг.
Разбери я и не я пришпорвай.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Еми, пич. Казаха ти го вече.И аз бях като нея така преди, ама ща не ща - запознах майка ми с милото, щото .. малко или много са колеги. (Да подчертая - моя е на 20 !!, а не някакъв дъртофелник!), и все някак щеше да се разбере .. А и се познаваха отпреди .. просто на Йордановден й снесох по малко гадничък начин, че си имам гадженце, когото тя познава и е колега с него.
![]()
I'm inlove with a criminal...
^ представих си физиономията на майка ти и това видимо развесели вечерта ми.![]()
На моята ли ?!Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
И какъв ти е проблема ?!!!![]()
Нямам такъв.Пий си валериана и лягай, че ме хваща страх, като ми се караш.
![]()
Ходи се скрий някъде, "оригиналната".Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Преиграваш малко.. за всичко си има време, но въпреки това говори с момичето и й кажи, че не искаш да се криете .. попитай я дали има проблем с майка й , или като цяло каква е причината за това нейно държание ..![]()
I don`t care .. ;] ..
Защо толкова искаш майка и да знае за тебе?
Посочи поне една реална причина да го искаш.
Аз лично бих искал този момент да се отложи колкото се може повече. Не ми се занимава с любопитни майки, които искат да ме опознават и да се изказват дали съм подходящ за дъщеря им. Не мерси.
Просто й дай време......
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Според мен майка и се е досетила за какво става въпрос.Просто изчаква тя да сподели с нея.
Абе не си мисли веднага лоши работи.Ти ако знаеш най-добрата ми приятелка е на 18 и са 2 години с приятеля й и майка й "не знае" ,смисъл тя нищо не й казала, но майка й знае, че всеки ден излизат, като има подарък от него и казва, че е от него и тн, та майката се е усетила според мен.Той я изпраща до блока ама и те там истимаро се целуват и тн.На нея дядо й я има за малко дете още и постоянно й вика малка си не знам си какво и не че ще й забран, но тя просто не иска да слуша разни глупости.Така ,че може да си има причина![]()
Ем, и аз бях точно така.. Та, накрая аз се обадих на майка и й казах. След това нещата бяха добре (поне така си помислих), но майка й изобщо не беше приятна жена. А и най-вече заради това се разделихмеТи си си прав, ако искаш сериозна връзка и тя го иска, ТРЯБВА да й каже. Тука колегите описали доста варианти, само моя случай го няма. Вариантите са безкрайни. Защото сега се увличаш по нея, а накрая нещо ако се прецака ще ти е невероятно кофти. Според мен я накарай някак си, ако не го направи, бий й шута, и ако пак не каже, то ти не си толкова важен за нея. Режи я..
Тея номера има време и т.н. са глупости. Не си губи времето с нея. Като те обича да ти го докаже. Щото аз така се самозалъгвах, накрая аз бях прецакан (казвам го защото виждам, че си написал, че й правиш разни подаръци и т.н., както аз). Пак казвам, не си губи времетоУспех.
Ами не ,не се интересувам да се запозная с майка и пряко не това искам .. аз искам просто тя да знае че съществувам като "приятел на дъщеря и" .А и те са в добри отношения просто както по горния пост писаха .. АЗ СЪМ ПЪРВОТО И ГАДЖЕ,но и аз както горните постове мисля че на 16 г все пак е по пораснала ..
последния пост: да разбирам те ... но нЗ обичам я и ще се помъча още малко дано да се получи![]()
Не притискай момичето . . ! Не знаешш какви може да са взаимоотношенията им, така че, я остави сама да реши кога да й каже. . да не си намислил да й предлагашш .? . . каквоо толкова ти е зор немога да разбера ! . .
![]()
п.п.: колкото до мен и аз не обичам да се разправям с кой хода и т.н. . . знам, че с течение на времето ще се запознаят . . не бързам за никъде !![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Хмм.. верно за къде си се разбързал , кфо искаш да се запознаеш с майчето ли ;dd то няма лошо ама все пак е 2-ри месец... А може момичето да неиска да каже на майка си , защото жената може да е от вРемето на Тодор Живков
нема се косиш след време ще и каже
![]()
с тебе пропилях толкова време и надявах се да се промениш
айде айде сериозни сериозни неща хубаво ама нема се жените на 16 че да бързаш...пък и ако каже на майка си не знаеш какво може да стане...примерно сестра ми която е на 25 да доста по-голяма от твоята и си живее отделно в друга държава не искаше да казва на майка ми за сегашното си гадже защото майка ми е просто с различни разбирания и веднага започва да разпитва той какъв е онакъв е...отделно че аз го познавам момчето и като останем двете с майка ми само за него пита дали е като предния на сестра ми кой ми харесва повече....и то по няколко пъти се тва ме пита...изнервящо е...разбери го момичето пък и на 16 много родители мислят че децата им няма нужда да имат гаджета и тва е само загуба на време отделно че си мислят че детето им ще хлътне и ще си провали целия живот....та така са нещата в някои семейства...не насилвай момичето пък и голяма глупост ще е да я зарежеш заради това...колко сериозна връзка искаш на 16??? като ссте походили вече 1 година ок възмущавай се ама...