- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обиден
някой по- горе написа, че трябва да я пришпориш да каже на майка си и ако не го направи, да я зарежеш. моляяя?! абе, вие чувате ли се изобщо?
в момента ти си в по- силната позиция- по- опитен си, видял си повече от тия неща и ти е лесно, ама не знаеш на нея какво може да й е. а и откъде си толкова сигурен, че е в толкова добри отношения с майка си? тя ли ти каза? а дали пък не те лъже, за да не те натоварва с проблемите си? а дали пък наистина не се разбира чудесно с майка си, ОСВЕН в случаите, когато става дума за гаджета? карай го малко по- спокойно.
и само за вметка- аз също не обичам да давам много информация на наще за гаджетата ми. не ми се занимава с разпити и обяснения, а ако изкарам слаби оценки, не ми се чуват натяквания, че Той отнема цялото ми време; че сега трябва да се стегна в училище, а не само да се чудя с кого да се гаджосам и прочие...![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
може да не е в мн близки отношения точно с майка си и за това да не иска тя да знае!Какво толкова ти пречи да заобикаляш и да не я изпращаш точно пред тях![]()
... Не е война..
но любов ли е питам
да ти кажа и аз съм кат приятелката ти, не и се сърди де, не е нищо срещу теб, но просто може би майка и да си мисли, че е още малка за приятел...все някога ще и каже, но и остави време или поговори на спокойствие с нея или се запознай с майка и да е спокойна жената![]()
Btw Девствена ли е? Може да знае, че майка й ще се притесняваПървоначално написано от ShtrudeL
За мен е лигла.
all day... all night... what the fuck?!
Първоначално написано от ShtrudeL
Взе ми буквите от клавиатурата.![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Зависи и майка й какъв човек е.. например моята майка преди 2 месеца направих грешката да й кажа, че си имам приятел (за което още съжалявам) и след като тя си пада доста истеричка помисли, че ще се омъжвам за него... тъ после колко нерви събирах с нея не е истина. И след като момичето е решило да не казва още на майка й явно има защо и не мисля, че трябва да се притесняваш
Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?