...Ходя с едно момиче от 2 месеца ,а тя все още се срамува да говори с майка си ,че си има приятел...да разбирам срамежлива е ,но вече 2 месеца 4-5 пъти сме говорели да сподели на майка си за да е по отпусната и да не "заобикаляме" когато минем покрай работното място примерно на майка и ...или пък да не я изпращам до входа на блока а малко по надалече че да не би съседите да ни видели...Аз съм на 17 тя на 16..Не разбирам от какво се притеснява добре де какво може да и направи майка и ?? (за мен тва е лапешка история от моя гледна точка)..Просто започвам да се ядосвам от това че нз...срамува ли се пред майка си какво да й каже какво...Гадно ми е като и подарявам подарък (тениска,гривни.. и разни мечета) и тя накрая да измисля пред майка си разни лъжи..(това е от моя приятелка,това ни го дадоха от тренировките...)това че и подарявам нещо а тя го "присъжда" на другиго нЗ мн се обиждам..и като знам че съм събирал пари за този подарак а накрая..... казвал съм и а тя "ми....амиии... няма как "<е тази фраза ...мн я мразя .оБичам я но ..не ми е присъщо да съм в "тайна"Да я изчакам ли още?