.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Избирам годеника си. Приятелите идват и си отиват.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    моми4е определено
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на L0ST
    Еми зависи - най-добрите ми приятели - хора, на които съм сигурен, че мога да разчитам са момчета . Бих искал да имам и някоя добре приятелка, с оято да си споделяме и т.н., без да ходим. Преди по цяло лято (пък и зима) на село играх с едно момиче и бяхме мн добри приятели...С течение на времето се отчуждихме и двамата и дори сега да сме в един клас сме на Здрасти - Чао, кофти но факт.
    Lexynnka

Град
    sofiq
    МИ аз лично,незнам защо,но момичета приятели имам малко 1-2,докато момчета приятели много,но къде къде по-добре се общува с момчетата от колкото със превзетите момичета,които се навъдиха напоследък :P
    Винаги се цели в луната, и да не я уцелиш ще си сред звездите !

м0мче.. 90% от приятелите ми са м0мчета.. п0 лесн0 ми е да им се д0веря.. незнам защо..

Определено момче.
    Рядко мислим за това което имаме,но винаги за това което ни липсва!

Този избор определено е труден, ако говорим за ИСТИНСКИ приятели.
    Аз специално бих избрал половинката.Приятелите(гов оря момче-момче), колкото и да са верни, все един ден, единият надделява с нещо над другия, било то пари или кола, или къща и прочее.Докато двуполови приятели е нещо друго.Аз специално не виждам много много представители на двата пола да са само приятели (или единият да счита другия за нещо повече от приятел), но това си е мое мнение.И все пак ако въпросната половинка я няма(все още), бих заложил на момче.Нищо нямам против момичетата, но просто повече бих се доверил на момче.

anonymous708973
    Guest
    Последно какво разискваме? Приятелите или половинката?
    Или от какъв пол предпочитаме да са приятелите ни?

По първия - и в двете си връзки несъзнателно съм предпочела половинката, но намирам време и за останалите си приятели. Понеже са много и различни, нямам определена компания, гледам да се виждам с всички сравнително редовно и се чуваме по телефона.

По втория - никакви претенции. Няма човек, на когото да казвам абсолютно всичко. В най-голяма степен споделям с половинката, но за останалите приятели... преценям кой може да ме разбере в дадения случай и искам неговия съвет. Затова се нуждая и от едно-, и от разнополови приятелства. Напоследък установих, че ми е по-лесно да общувам с момчета. Във повечето ми връзки с момичета винаги се намесва завист или конкуренция, а това не е особено благоприятна почва за истинско приятелство.

Аз за приятел предпочитам момче.....за мен момчетата са много добри приятели .....и има доста момчета ,с които си е напълно възможно едно истинско приятелство

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си