- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое предпочитате Момче - приятелка/момиче - приятел или обр.
Избирам годеника си. Приятелите идват и си отиват.
моми4е определено![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Еми зависи - най-добрите ми приятели - хора, на които съм сигурен, че мога да разчитам са момчета . Бих искал да имам и някоя добре приятелка, с оято да си споделяме и т.н., без да ходим. Преди по цяло лято (пък и зима) на село играх с едно момиче и бяхме мн добри приятели...С течение на времето се отчуждихме и двамата и дори сега да сме в един клас сме на Здрасти - Чао, кофти но факт.
Lexynnka
МИ аз лично,незнам защо,но момичета приятели имам малко 1-2,докато момчета приятели много,но къде къде по-добре се общува с момчетата от колкото със превзетите момичета,които се навъдиха напоследък :P
Винаги се цели в луната, и да не я уцелиш ще си сред звездите !
м0мче.. 90% от приятелите ми са м0мчета.. п0 лесн0 ми е да им се д0веря.. незнам защо..![]()
Този избор определено е труден, ако говорим за ИСТИНСКИ приятели.
Аз специално бих избрал половинката.Приятелите(гов оря момче-момче), колкото и да са верни, все един ден, единият надделява с нещо над другия, било то пари или кола, или къща и прочее.Докато двуполови приятели е нещо друго.Аз специално не виждам много много представители на двата пола да са само приятели (или единият да счита другия за нещо повече от приятел), но това си е мое мнение.И все пак ако въпросната половинка я няма(все още), бих заложил на момче.Нищо нямам против момичетата, но просто повече бих се доверил на момче.
Последно какво разискваме? Приятелите или половинката?
Или от какъв пол предпочитаме да са приятелите ни?
По първия - и в двете си връзки несъзнателно съм предпочела половинката, но намирам време и за останалите си приятели. Понеже са много и различни, нямам определена компания, гледам да се виждам с всички сравнително редовно и се чуваме по телефона.
По втория - никакви претенции. Няма човек, на когото да казвам абсолютно всичко. В най-голяма степен споделям с половинката, но за останалите приятели... преценям кой може да ме разбере в дадения случай и искам неговия съвет. Затова се нуждая и от едно-, и от разнополови приятелства. Напоследък установих, че ми е по-лесно да общувам с момчета. Във повечето ми връзки с момичета винаги се намесва завист или конкуренция, а това не е особено благоприятна почва за истинско приятелство.![]()
Аз за приятел предпочитам момче.....за мен момчетата са много добри приятели .....и има доста момчета ,с които си е напълно възможно едно истинско приятелство![]()
![]()