- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
От час и половина не съм спирала да плача .. писна миииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Чувствам се .... гладен. Отивам да ям
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Първоначално написано от Priceless
А знаеш, че няма смисъл да го правиш. Дръж се.
По темата - тоооолкова мнооооого ме мързи.![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Освен, че съм неразположена и трябва да чистя като луда . .. добре съм![]()
Не искам на даскалооооооооооооооооо ! Не искам, не искам, не искам .. още повече, че и мишката ми няма да идва и .. ще се побъркам днеска. Просто го усещам.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
липсва ми, времето е шитаво и няма никой общо-взето засега.
затова обаче ще отида да си купя нещо за ядене, ще си правя некви сандвичи, ще си направя супа от тея на маги и ще уча/чета примерно![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
До сега търсих работа . . Ся отивам да чистя![]()
Първи ден на даскало - не беше зле. Класа ми е шепа 'овци, които винаги ще намерят начин да ти развалят настроението, но... харесва ми това даскало.![]()
Чаках два часа пред кабинета, а свърших ТОЧНО за 2 минути. Направо ме хвана яд.![]()
Сега съм гладна - отивам да ям, после да спя, ще стана - ще направя няколко опита да поуча малко и накрая ще излезна... ако не ми се объркат плановете.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Пфф най-после в къщи.Първи ден и ми се такова майката направо на даскало.;// Мисля си как тази думичка "Обичам те" може да ми промени настроението така и да промени още толкова много неща.
![]()
Дано да не ми дава повод да го зарязвам,защото няма да мога без него макар да не искам да го призная пред себе си.;/
Смятам да изям останалия шоколад и да легна да поспя малко,защото две не виждам.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
тъжна......
а няма кой да ме успокои.....
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Чувствам се екстра.В даскалото беше на 6 губих ме англ :Д .Ще ме возят после на скутер,ако не се промени нещо в плана де.. Ще излезна после с дундиовците и после ще си попишем малко със Шокоооо...Леле супер ще пропуснем класното по бг и сме на Петрич
![]()
![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Даже съм и боядисана.Брех брех.За сега добре върви.Другата седмица сигурно с милото ще ходим на солариумммСя ще гледам да се оправя много много бързо, защото искам да излезна, да си купя ония обувки, пък и не само за т'ва.
Няма да искам повече нищо, вече не същестувам.
Писна ми, е така. А това беше достатъчно, за да мога да кажа 'край' !
И все пак се разплаках, за пръв път тази година. За човек, който явно не го заслужава, не заслужава и всичко, което съм правила за нея..
Липсва ми някой истински..
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Искам го, но него го няма...![]()
Дори му писах смс, но той не ми отговори... Е това беше от мен, бях достатъчно наивна и го чаках достатъчно. Край!
Изкъпах се, оправих си косичката, ся ми остана 1на ръчичка да лакирам и след това вече дано да излезна ,защото нз просто...
боли ме главата, чудя се кво да правя през остатъка от деня.. и останалото време до лятото...
влюбен и същевремнно адски тъпо (се чувствам).
объркан -.-
Изключително уморен, но нормално първи ден след ваканция. Да се чуем с милото, че съм намислил нещо.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
епа, добре съм
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Отвори ми се малко време, та ще си покисна тук
Снимах допреди малко, и се получиха не лоши снимки. Само да не бях слагал 400 ISO. Нищо, другия път ще знам
Иначе добре се чувствам, леко гладен съм. И така![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Няма да стане пъкТози път разума ми ще надделее,ОБЕЩАВАМ
![]()
Не искам да съм като всички останали и да попадам под неговото влияние.Не искам и няма да го допусна!
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
По-малоумно не съм се чувствала скоро.Как може да е толкова голям егоист и да гледа винаги себе си?По дяволите аз каква трябва да съм в живота му?Вече почва да ми омръзва аз да давам всичко,а единственото което получавам е викове!![]()
![]()