- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Ми утре ако не тряаше да бъда изпитвана по химия, щеше да е повече от перфектно.
След даскало имах супер як ден, ама по време на часовете направо ми идеше да се трясна някъде... супер бавно, както винаги след почивка няква. Йеп.![]()
Medusa…abuser…both beast and beauty. Seducer…she'll use you…bring you to your knees.
Некво превъзбудено![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Нищо не ми се прави. Стоя и зяпам монитора като аутсайдер, слушам някаква бавна песен, която ми пратиха и почти не премигвам. Не ми се спи. Искаше ми се поне да се обади. Няма да спя.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Пак ми е забило![]()
Пфф много ми е тъпо чесно казано..няма какво да правя..днес не бях на даскало и хич не ми се ходи...утре трябва да ставам в 5:30 да си допиша една домашна
и да се оправям..мисля да лягам,защото ми се приспа много !
![]()
..Пожелавам ви лека нощ от мен
!
![]()
таковано ми е :/
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
ооф. Искам си ваканцията. Неможа ли да е топло, когато му беше времето(ваканцията), а сега да не ми пече така примамливо. Съвсем ми се отхожда на дскл..
Не ми се учи беее.
И за капак, повечето ми приятели учат до 15, а аз до 30.06 ..
Шибана, шибана гимназия ..
А имам да уча толкова много, пък си седя съвсем спокойна на компа и нямам намерение да ставам.
Аааааааааа.
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
като не съм ял от 10 часа и гледам некъф монитор в средата на ноща...
^ Обичам аватара ти.
По темата: Малко по-добре от вчера, ама не ми се ходи на даскало. Косата ми е ужасна .. сега само трябва да я изправям, а така ме мързи ... пф.. ;//
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
бива
Do you know what is loneliness, among so much people?
това сякаш аз съм го писала ...Първоначално написано от gabi7u
![]()
за медицински бележки не сте ли чувалиАма май още сте зайци и не разбирате от тези неща
![]()
Do you know what is loneliness, among so much people?
Кажи го на менПървоначално написано от playhard1
. Имам фирма за бележки :P
Пфф,ядосах се пак много жестоко,и не изтраях и си заминах от последните три часа,таман се прибирам,мисля да хапна,да си науча и ще ходя да бягам на стадиона...
Не знам,просто ми писна да си тровя нервите и някак си сега ми е малко по-спойно....и ми е някакво много странно и объркано.
с две думи,не съм добре![]()
това са 3 думиПървоначално написано от Rounder
![]()
да, и големите какички знаят много![]()
Някво яко ми е като знам днес какво ще има <33
Нямам търпение да тръгна ^^
Ох, хубав ден ще бъде <3
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Като по чудо още ми е добре. Ще се абстрахирам от караници и побоища по физическо и всичко ще мине наред ...
вярвам ли си изобщо ?!![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!