- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
ПерфектноРадвам се на последната ми седмица ваканция
гледам си снимките и се харесвам /може ли :Д / и след малко ще се оправям, за да ходя при АнииииИИИиииИ
![]()
Новия Епизод на Доктор Къща е излязъл![]()
Сега само буквите да направят
Щото Хаус без букви си е мъчение.. освен ако английския не ти е роден език.
Как да се чувствам - страхотно!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
исядах последния крем карамелчувствам се страхотно
![]()
От поста на Влад се сетих, че и моя сериал са го пуснали след месец затишие. Три пъти "ура".![]()
![]()
Днес беше един от онези скучни дни, в които се чудех защо изобщо съм се замъкнала на училище. нЕкви промени, работи, хич не ми харесва така. пък тва безпаричие ме убива. никога не са ми свършвали толкова бързо парите, изумена съм, дебим. и нещастна.
и гадното слънце ми пречи, очите ми непрестанно сълзят.
и не знам какво искам. всъщност знам, че го искам, ама не знам защо. сигурно, 'щото в момента ми е недостижим.
Дали това е ПМС или просто съм мрънкало?![]()
хубавото обаче е, че имам ебати яките крака. <333 от 11-годишна не съм била толкова кльощава. ако можех, бих си налетяла.![]()
И аз се чувствам страхотно.![]()
В училище бях много заспала, направо едва издържах, но вече свърши.![]()
Времето навън е прекрасно
След 10 мин. излизам на разходка със Светла и Свилена.![]()
И по-късно ми се иска да се видя с Вики![]()
А ако и ония лигльо се обади направо ще Фръкна от кеф.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Рони - кой сериал бе душице?
На втория въпрос - едното предвещава другото, вървят в комплект.
На третото - че можеш - можеш. Не си ли пробвала досега?![]()
Dr. Gregory House
един испански, по AXN, май съм ти казвала.откакто дойде септември, вкъщи се говори на испански, пише се на испански, мисли се на испански и се гледат филми и предавания на испански.
![]()
иначе аз преди около седмица споменах, че аз цяла година имам остри прояви на ПМС.![]()
Не съм пробвала.![]()
Ухх,оправих се,супер се чувствам със нови 200 лв в сметката![]()
![]()
това е единственото нещо след приятелите,което ми оправя настроението !
Рони.. може, било е на млади години. сега остарявам. Корида с бикове из май фейвърид уан
Що не пробваш да си посегнеш? Казват че помагало при справянето с ПМС и неговите последствия. Или поне с главните такива.
Иначе днес би трябвало да ми звъннат за оная работа и да кажат да или не. Щото обещаха независимо от всичко да ми кажат.
Dr. Gregory House
на млади години = преди месец.![]()
чакам друг да ми посегне.![]()
дано те одобрят за работата.![]()
сега уош ще влезе и ще трие пак постовете... дейм.![]()
Такъв съм мързел, не е истина. Имам да уча по 3 предмета, а
си седя на компютъра, забавно..![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
А Рони времето с мен минава толкова бързо, и само ти се струва че е било преди месец.
Ей го куро беПрелива от обич към теб момчето... що му се дърпаш?
уош ще влезе и ще трие.. по късно. Сега може да си приказваме на воля. Малко красив, елегантен спам не е навредил никому.
За работата и аз се надявам, чее доста конкуренти ги задминах с 200. Ама забавното е че крайното решение имат HR мениджърите. И по точно забавното е че не винаги ти казват по какви критерии ще оценяват.
Dr. Gregory House
kypo се изгуби той. пък и ми е далече. и ми е повече чичко, отколкото батко. еех...![]()
впечатленията ми са, че в тази така нашумяла криза, изискванията и самите работодатели не знаят какви са.някакво... много умряло е. Трудно си намираш работа, пък като си я намериш не винаги плащат навреме.
добре, че сме ние, че уош да си има работа.модератор е станал, защо да му е приятно, като може и да му е трудоемко?
![]()
Еее сега, нали за любовта граници нямаше?Скайп-майп, чат, смс, гсм-и.. виж колко начини има за да се поддържа една лИбовна връзка
![]()
Живо, умряло... важното е да се намери работа. Ако работодателя е свестен, сериозен и си знае правата - аз ще отговоря със същото. А ако ми прави магарии - аз ще смуча каквото мога без да давам кой знае какво(разбирай почти нищо) в замяна. Все пак мойта фирма тряя да излезе на + в края на месеца.
Абе ние с тебе сме нищо. Квото и да си говорим - спамим културно и в рамките на закона. Така че.. сме радост за окото на всеки модератор. Друго си е scccccc или както там му беше единия от милионите никове![]()
Dr. Gregory House
Пфф дразня се, все излизам късно.Все, заради майка ми :# Пак чак в 3 ще хвана влака :С ееехх :С мразя така.Отивам да се оправям сега.
Сега и аз да си излея душата.Чувствам се кофти ,определено.Самотна съм ,чувствам се сама въпреки десетките хора ,които ме заобикалят.Провалих неща от живота си,градени с години,опитвам се да ги изградя наново,макар и по малко по-различен начин,но все има някакви пречки.
Имам толкова много неща да кажа,но не знам от къде да започна.Трудно ми е да преосмисля и подредя в правилен ред,всяко едно нещо,което ми се случва.Живота ми е каша.
Чудех се ... дали наистина съществува понятието "Любов" или съм права да мисля ,че тя е заблуда на разума...съвкупност от много и различни по вид чувства,които те карат да се чувстваш най-щастливия човек на света и в същия момент най-нещастния.Едно дребно нещо би те зарадвало дотолкова ,колкото не може да те зарадва факта ,че примерно една цяла държава е твоя,както и обратното...
Говоря с недомлъвки ,но все пак добре е ,че още говоря,а не съм изпаднала в дълбока,непоклатима депресия,черна яма,от която изход няма...на път съм ,мисля ,но това не значи ,че по пътя няма разклонения.
Трудно ми е да допусна някого до себе си,бях наранена не веднъж.Падах и ставах и пак падах и ставах...Дано скоро се изправя ......
Е ,излях си душата ,ако имате нерви,време и търпение ,четете,ако ли не ...на мен пал ми олекна. УСпех !
Да обичаш значи да страдаш!
Абе чувствам се готова за един 5-6 часов, дълбок сън!!!!!!!!![]()
Тази нощ не ме оставиха да спя и цял ден ходя с главобол. Задрямах няколко пъти на места, на които не трябва да се спи.. определено. Ах, легло...![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
"Кака ти" мармаладка мисли друго. За нея любовта(силно казано) си има граници. Не си представям да чакам някакъв льольо 2 седмици(в най-добрия случай) да дойде от Долни Тръстеник, че да му се хвърля на врата.![]()
Плюс това, зарязах скайп, телефона го ползвам, за да се свързвам точно с 5 човека и толкова то. Де факто, с тези подробности се оказва, че това ще е една невъзможна любов.![]()
Впрочем, днес със едни съученички точно скайп лИбовта обсъждахме.![]()
Аз нещо напоследък супер много волности си позволявам из форума, не ми е за първи път и почвам да се плаша да не ми баннат профилчето. 2 години си го опазих и накрая, заради едната лигавщина... ;s
Мисля да отида да подремна, че вечерта не можах да спя добре.![]()
Абе това беше ирония кака ми мармаладкеЯсно е че и двамата сме на едно мнение за скайп лиготиите.
Споко и моя профил е чист и неопетнен от модераторска намеса. Мисля да си го запазя така завбъдеще.
Айде чиба да спиш, и довечера пак на линия. Аз ще ходя да хапна нещичко.
Dr. Gregory House
Апф гадно ми е,една фр.ми се развика мн.лошо и то за най-дребното нещо.По този начин ме обидигадно ми е,както секи ден
направо ми писна вече..басии..
![]()
Ооо много добре те разбирам и аз така се чувствах преди около месец.Точно същите върпоси си задавах.Обаче не се притеснявай, всичко се оправя след време и се чудиш как може да съм си го и помисляла дориПървоначално написано от ladykeisy
Ама трябва време ,воля и добри приятели ,които да те разсейват
![]()
Иначе по темата - страх ме е да не си изтърва влака :С
Скучновато ми е.
Чета си достоевски и си списвам у форума.
Жалко, няма кой да ме позабавлява.