.
Затворена тема
Страница 15 от 98 ПървиПърви ... 51112131415161718192565 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 2447
    Аййй стигава ве,пак ми развалиха настороението

Град
    Шумен
    к'во, как ..
    Как може винаги всичко да се обърка от едно нищо.
    Как може родителите да са такива песимисти, толкова .. старомодни.
    Де*а за една нищо и никаква си 3-ка (дори не е Слаб) и преобърна представите ми за караници.

Мисли, че не знам, че не ми се кара за отценката ами за нейния шибан живот, опитвайки се да си го изкара на мен.
    Защо замесва слънчицето ми. Защо ми забранява да се виждам точно с него. Защо точно с него. Този път няма да блъфирам. Не и този път. Ще отида при баща ми. Няма право да ми разваля живота. Неееееее. И сега рева, дера се, тръшкам се, самоубивам се наум .. Но няма да покажа слабост, не. Само това иска. Трябва да разбере, че не може да ме контролира.

Не си мислех, че нещо толкова малко може да стане основа на нещо толкоова голямо ;х.
    На всичкото отгоре сега намалих и връзките с приятелите си.
    Трябва ми рамо да поплача. Но няма на кое. Остана ми само пухкавото телце, на най- ценното плюшено мече..
    Обичам ги. В такива моменти рабирам колко са ми нужни, колко ми липсват, рабирам, че са най-прекрасните същества в живота ми. Обичам си пприятелите и повече няма да правя грешката да ги пренебрегвам.
    Няма, само да разбера кога приключва домашния затвор и през крив макарон няма да ме види в нас. Глупачка ..
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    ^Лигла

Не знаеш колко неща пропускаш. Не ми се обяснява, щото е детинско.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на kindergarden
    трябва да се науча да си сядам на гъза и да се концентрирам...сега цяла нощ ще будувам за да свърша всичко и то защо защото цял ден се с нещо друго се занимавам....мързела му с мързел

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    трябва да се науча да си сядам на гъза и да се концентрирам...сега цяла нощ ще будувам за да свърша всичко и то защо защото цял ден се с нещо друго се занимавам....мързела му с мързел
    хах,много познато-и аз сега сядам да чета по история,а цял ден спах хихи...ама много ми спори като уча късно...
    иначе супер се прецакаха нещата днес-тоя по математика ни пусна по-рано и не можах да ги дочакам та да се запознаем най-накрая пфу....ама и тоя моя късмет..а той човека се разкарвал напразно-мразя като се получава така,че изглеждам несериозна -ама мн мразя..
    иначе съм раздвоена много жестоко-и в същото време знам,че не искам нито 1 нито другото-или пък искам..абе не знам ама може би скоро ще ми просветне

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    слушам си музиката,чатя с приятели и се чудя,кога ще срешна момчто за мен днеска на толкова глупости се нагледах,че вече .....
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Не се чувствам добре :/.
    Дано утре да направи нещо.
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Определено съм много по-добре от вчера и от оня ден. Справям се. Бавно, но славно ..
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    В мислите на хората
    Янче - дали не искаш комбинацията между двете, защото всяко едно само по себе си е недостатъчно за теб по някакви причини?

Dr. Gregory House

Take_That, не е "Интернатът", съжалявам. Въпреки, че и той ми се вижда интересен, ама докато се наканя да го гледам и те минали 3 сезона.

нагласила съм си аларми, чакам да ми звъннат по телефона, а той самия е на вибрация. Оникално. легнах уж за 2 часа и като станах, пак е 22:30. в близкия час няма да ми се доспи, така че трябва да си измисля занимание.

Град
    В мислите на хората
    Янче - дали не искаш комбинацията между двете, защото всяко едно само по себе си е недостатъчно за теб по някакви причини?

Dr. Gregory House

Lestat357
    Guest
    много гадно. (този път аналогиите с времето ще ги спестя, за да не последват какви да е недоумения или.. коментари)

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    много добре.
    говорим си тук за лятото и ох да идва вечееееееееееееее :P
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Мамка му,искам петък ...!!!
    Тия два дена и нещо ще минах хипер бавно - усещам го
    Е добре,че ще имам заниманя ... евентуално
    Трябва да ходя за боя,а още не знам точния цвят,който искам ... Трябва да обиколя магазините за бельо ... Трябва да ходя да си платя сметката ... Трябва да си намеря хубав цикламен лак с плоска четка ... Трябва да отида за нова козметика за коса ...
    ....
    Оффф искам петък беее ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    приспа ми се не6о
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Take_That, не е "Интернатът", съжалявам. Въпреки, че и той ми се вижда интересен, ама докато се наканя да го гледам и те минали 3 сезона.

нагласила съм си аларми, чакам да ми звъннат по телефона, а той самия е на вибрация. Оникално. легнах уж за 2 часа и като станах, пак е 22:30. в близкия час няма да ми се доспи, така че трябва да си измисля занимание.
    Еххх, жалко Така ми се гледа този филм, много е интересен. И както винаги спряха да го излъчват на най-интерсното, българска му работа.....

П.П - радвам се, че се видах с моята компания. Отдана не ги бях виждала, заради тези изпити.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на babity
    Отново няк'ви вътрешни борби и дилеми. Дали се самонавивам? Или е гордост? Или съм наранена? Искам само да си поплача малко и да забравя. Аз изобщо не съм такава и не бива да съм такава.

раздвоена,разтроена,разчет ворена =\
    tAke a dIrty pIcture

Град
    В мислите на хората
    babity и трите заедно. Доколкото те познавам това е най-вероятния вариант. Поплачи си, удави си мъката щом искаш.

Не бива - ако не искаш. Във всеки друг случай е едното/трите от трите изброени по горе.

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на babity
    Не ми се получава дори с депресираща музика.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    В отвратително добро настроение съм. Чак се плаша. Не е на хубаво.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    На една звиздичка
    Ииииии отново гадно. (: Живота е много гаден.

Е не е възможно приятели ми да е толкова як .. Пък като си помисля,че е мой не само на снимки ами и на живо леле .. Абе нещо ми става тая вечер .. полудявам.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Адски тъпо се чувствам. ;/
    Не знам какво още да направя. Остава да чакам, а аз мразя да чакам.
    Дори не знам дали ще ме потърси, дори не знам дали вече не ме е отписал, дори не знам дали има логично обяснение за държанието му, дори не знам какво става... по дяволите.

Сигурно всичко ще свърши... защо иначе е всичко това? Ако ще слага край - да го слага и толкова. Тъпото е, че дори не знае колко го ценя, не знае какво ми причинява вмомента... не знае нищо.

Наистина не знам какво става.
    Искам да се обади.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си