- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Много съм добреиграх не се сърди човече с трима съученици в нета и с всеки един по отделно се бях разбрала да сме отбор двамата и да не се ядем и в крайна сметка мен не ме гонеха само между тях си се бутаха и аз бих
и после и на тримата казах,че съм за тях да спечелят 2 място
и после съм била тъпа ... дааа бее
![]()
Амиии добрепрекарах си хубаво, направихме си снимки, които един Бог знае кога ще ми пратят. . плановете малко се развалиха.Но няма нищо.В четвъртък ще отидем в Антверпен.А утре ще съм просто с моят
![]()
Знаехххххххх сииииииии .. божеееееееееее какви глупости ми се случват.![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
баси...няма да я видя още две седмици г/д, а вече мина почти една. :/ супер глупаво ми е.
поне се забавлява, а това е хубаво![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Уморен и ми се спи, вече ще ставам.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ми .. добре. Чакаммм .. абе чакам си тука. Да видя дали ще се получат нещата.Айде за добро утро :
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:bfbed864[/vbox7]
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Днес ще бъде смотан ден, от сега го усещам. И имам класна по Английски оО не че е трудно ама не ми се занимава с такива работи рано сутрин xD
Най-накрая да се събудя и да не ме боли нищо. Времето обаче е едно гадноИначе си се чувствам добре.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Първоначално написано от onestar
onestar, виждам, че от известно време те мъчи този въпрос. А защо ти не се обадиш? Щом той не знае колко много го обичаш и държиш на него, незаинтересоваността ти няма да помогне в случая (не те обвинявам или нещо подобно)
Въобще не ми се ходи на у-ще. На Филип ще му отрежа главата. Ми, ела, кажи, че си ни регистрирал в all4class, бе човек. Никой не знае и сега, ей така от нищото щели да идват да ни снимат. Ама пък като се замисли човек ще забавно, само да не ни накарат с една моя приятелка да говорим пред камерата - ще кажа твърдо НЕ!
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Защо ще кажеш не? Ще имаме възможноста да те видим то телевизораПървоначално написано от Take_That
.
ПП - И нас ни снимаха, но избягах защото тея се запътиха да ме снимат....
[vbox7]http://vbox7.com/play:1d048bf7[/vbox7]
Ей това е добро начало на деня![]()
Аз съм йекстра днес![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от Metal
Не съм фотогенична![]()
Твърде много ме е срам да застана пред камера, какво остава да коментирам нещо. Няма да знам какво да кажа, ще зацепя и дотам
Хората ще ми се смеят, след като са ме гледали
Да говори този, който ни е регистрирал
Сигурно и аз като теб ще избягам
![]()
Ако ме пуснат как си изнасям ще има много смяхПървоначално написано от Take_That
. Тамън се насочват към мени и аз се оглеждам и виждам че няма никой около мен и само кръгом и със бърза крачка се изнасям
. По добре недей като мен. Повече ще ти се смеят
![]()
![]()
![]()
Дали ще ми се смеят, защото ще избягам или защото ще пелтеча насреща им - все аз съм прецаканата
![]()
^ Хахахах на мен ми се е случвало. Идват в даскало да снимат нещо там за новините по време на студеното време и аз излизам с още 4-5 момичета да пуша цигарка. И гледам една камера срещу мене и директно кръгом. И на следващата сутрин ми се обажда баба ми и ми вика "Лилее гледахме та по новините, ама защо така избяга не можах да разбера"![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Какво да се прави.Първоначално написано от Take_That
![]()
Priceless шанс![]()
Какво няма да избягаш - направо спринт.Първоначално написано от Priceless
Ще вземат да дойдат, да те разпитват там. Не, че не мога да вържа няколко изречения на кръст, ама ще взема да се изчервя като домат
![]()
Точно като мен сиПървоначално написано от Take_That
![]()
Алоо за вас скайп няма ли?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Абе ще го избутаме някак си, както казва един мой приятел![]()
![]()
П.П - Абе да не вземат да ни баннат, двамата с тебе, че покрай нашите истории да го отнесе и Priceless.![]()
![]()
Първоначално написано от valdesbg
Ето аз какво ви казах![]()
Айде спираме, ако някой се интересува повече да ми пише ЛС![]()
като чели на някой му дреме как се чувствам
![]()