- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Ебаси якото .. изпълнена съм с любооов. Ама много любов : )))Само да имах към кого да я насоча
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
Да бе .. забавно.Първоначално написано от Nakadah
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Чувствам се ужасно наще сигурно ще се разделят а аз сега плача и на сичкото отгори тря да хода и на даскало и имам контролно за което не съм учила! Искам да умраааааааа. Не ми се живее
^И аз искам да съм си в България.
Иначе бива горе-долу.Добре се чувствах преди майка ми да се върне.Сега след малко отивам да "закусвам".
Търпи се.
Като изключим това че проспах двата часа по БЕЛ, всичко останало в даскалото беше добре.![]()
Купих си едно сладко якенце...![]()
Наядох се.![]()
Сега мисля да легна да поспя, за да няма пак издънки, а като се събудя... леле, не ми се мисли.![]()
Имам да уча по три разказвателни и съм повече от убедена, че по двата ще ме изпитат. Уфф..![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Доста по-добре от вчера.Днес ме кара да се усмихвам,дано всичко е наред и вече да няма такива неща.Обичам го!!!![]()
![]()
![]()
Поносимо зле...
беше ми криво за това реших да си купя нещо за да ми мине....
прежалих 89 лв за една запалка ZIPPO,купих си и една кутия Davidoff,почерпихме се с приятели и познати.....ама ме болят очите![]()
![]()
мисля дали да не си купя един часовник....ама толко пари за часовник нещо не ми се дават...трябва да си уча за утре,а така ми се спи...
Амиии скарах се с моя, не че се скарахме ,а ми аз направих баси драмите за глупости.За всяка негова дума се хващах . .
Устата ми е спукана бе майка му стара, как може точно сега, утре трябва да изглеждам ПОВЕЧЕ от перфектно![]()
Ииии чакам моя да си свърши всичките задачки, че да дойде при мен, защото не ми се седи в нас.Макар че нямам идея какво ще правим . .
Много съм зле на боулинг, много.Така е било, така и ще бъде.
![]()
Кофти ми е. От няколко месеца се чудя дали е заминал да учи в друг град, дали ще се върне, дали пък не е в града и все някакви такива въпроси, накрая се прибирам, зазяпах се нанякъде, както винаги и го виждам на отсрещния тротоар.Добре, че той не ме видя, че най-вероятно съм била със супер изумената физиономия.
Гадно ми е бе, да му се невиди. Защо винаги, ама винаги си харесвам някой, с който нямам абсолютно нищо общо. И то най-вече, заради годините. Ебахти тежкия пуберитет, дето го изживявам.
Всички момиченца са така, надявам се.
![]()
Сега, за да се разсея, ще си нарисувам малоумната рисунка по изобразително. После ще си лакирам ноктите, ще поспя, е такива, момичешки неща.![]()
по-прост пост никога не съм писала.![]()
идеално![]()
Ако утре нямах контролно по френски и родителска среща, щях да съм много, ама МНОГО по-добре... Иначе стааа...
Бившето ми има проблеми с настоящето си... Хмм, ама това метълче дето го мернах сега ме влече повече, ама и тоя бившия...![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
правихме си стачка![]()
ся трябвад да уча,след това да гледам филма,за да мога да си донапиша домашнотои офф как мразя така
нищо да се надяваме за петък да стане
![]()
![]()
Обикновенн МНОГО обикновен ден....Чак натоварващо обикновен ................![]()
![]()
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Щастлива, обичана . . .![]()
много доволна, искам винаги да е както последните 3 дена![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Още не съм го преодоляла, явно. Поне не се разтекох пред него. Само ако знам какво точно иска от мен за да тръгнат нещата... Точно в момента бих променила всичко. Но... уви, той не иска да е така. И фактът, че виждам края дори на това, ме натъжава.
след съндобре ми се отрази
![]()
напрегнато,тревожно,странн о![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away