.
Затворена тема
Страница 19 от 98 ПървиПърви ... 91516171819202122232969 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 2447
    Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Тея двамата не са станали още. Пфффф ... след снощи, ако и днеска ми се напраят изобщо няма да се занимавам повече.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен
    Град
    Earth...
    като кажеме че имам инсомния....
    но иначе добре... кой няма да е добре след като прибра 1 торба пари днес....

Мега фен Аватара на mynichka
    добрее станах прекалено рано, но поне ще подредя..ще се оправя и ще ходя да издирвам Счетовдството 2 курс
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен
    Град
    Лондон
    Кофти ми е супер много и сънувах баси гадния сън Отново миличкото няма време ,а аз имам ужасно нужда от него . Надявам се ,че ще се оправя после . Офф толкова ми е мъчно...

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Научих по всичко, после ще прочета тия неща още веднъж :Д.
    Спи ми се, сънувах някакви слонове о.О
    Баси, чувствам се травмирана от съня си .. слонове о.О Пфу
    Днес ще е толкова шитав ден .. :Х Поне сме до 16:50 и часовете ни са намалени ^^. Така ще можем да се разходим след т'ва, като за последно :Д

Само и тоя да си включи телефона и ще се чувствам много по - добре :/.
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Научих си и сега кибик докато стане 12:30.

Смазана .. и той ми липсва.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Не мога да повярвам колко съм влюбенааа
    Както каза една фр. - настроението ми се променя заедно с времето...

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Тъпо,много тъпо.
    Тея глупачки от моя клас пак ме изнервиха,защо си мислят,че те ръководят цирка
    Ся трябва да чистя и пак цял следобяд други неща правих и по-нищо няма да науча..

Отново адски кофти се чувствам (то от 1 месец на сам не съм се чувствал другак) вчера не можах да спя изобщо,пуша цигари,пия кафета,не съм ял нищо,не ми и яде,ядосвам се само...пффф бах му майката няма ли край тоя "филм" вее

Ми леко ми е уморено, но все пак ще изляза с главите, кво да ги правя.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Иде ми да убия някого вече, еййййййй, аман от идиотиииии !!

I'm inlove with a criminal...

Някфо никфо ми е...днеска го видях тоя идиот само веднъж и то в гръб! Онея мърши от моя клас кфо скачат срещу мен и ме гледат на кръв се едно аз съм виновна...глупачки такиа...лицемерничат и се праят на големите приятелки...гатиии...нищо...д ес се закачкахме повече от обикновенно и ми беше мноо яко и аз не знам искам ли го,или не го искам ше си трая...утре идват двамата Джордановци да ни видят + третата шматкаа вечерта ще има размазванеее иии супееееллл!!

pz:Eminem-Hello

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Адски щастлива ! Най-послее,дано този път изкараме по-дълго !
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Голям фен Аватара на Tedchy
    Щастлив съм,защото до сега бях с приятелката си в коридора,а сега си седя в нета по информатика и се кефя

Най-сетне у дома!
    Не, че се оплаквам, де.
    Много хубаво си прекарах, ама на мен организмът ми е в шок просто. От пенсионерския режим да превключи на предишния.
    Приятно си изкарах с девойките, погълнах сума ти неща днес за кратък отрязък от време, и все шоколадови.
    моШно комплименти, лИбов и вълнения днес.
    единствените минуси са, че от любимите ми обувчици краката ми са ужасно подути и разранени(ето затова са ми любими обувките ) и че много, 'ма много ми се спи, две не виждам, ама пък много приятно си прекарах, не съжалявам, че си размърдах задника, вместо да си отспивам.
    По нЕкое време трябва да си изчистя и грима, и да направя един таратор(с мноооооооого чесън), обаче така ме мързи... :с

Голям фен
    Град
    Лондон
    Изморена съм досега писах едно дълго домашно по английски и не спирам да си мисля за миличкото ми.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Зле се чувствам..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

обречена !!
    родителска среща
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Чудя се какво да правя тая вечер,Да мръдна ли някъде или не .. много ме мързи да се оправям пък и сякаш не искам да го виждам някъде .. незнам и аз защо.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Голям фен
    искам да викам и викам докато остана без дъх,да се ядосвам докато не се разплача от яд,искам да не забравя до утре всичко което съм си насбрала писна ми не е просто едно нещо,не е и кой знае какво но на мен как ми се птарзява някой знае ли? не да вървят по дяволите всички поне за денс да не ме занимават повече с глупости

Охх,радвам се,че поне имам един истински приятел,който не гледа в мен само материалното,а ми е приятел,заради мен...радвам се че имаше на кого да споделя,чувствам се добре,таман излязох от банята

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Липсва ми някой истински. Разочаровам се от всичко и всички.. все повече.
    Жалко, че днес направих същото с майка ми, но
    тя знае, че ще оправя всичко.

//Missing......

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Писна ми от тия хора!!!! Най-вече от малката пикла, дето мисли само за себе си
    Нали уж щяли да си купуват някъв апартамент?!?!?!
    Нямали пари... И що нямат пари да ги питам аз?!?!?! Щото той ходи в тая тъпа "кръчма".... и пие, пие, пие, а тя си мълчи! Пффф

Скучно ми е. Искам да си говоря с някого, ама всички гледат нещо тъпо о.О.
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си