- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Де да знам .. добре съм, предполагам. Още се чудя дали да излизам тая вечер или да се посветя на себе си. Демек .. кибик. Ще видим, ако ми пишат тея двамата - може и да изляза. Въпреки, че майка ми искаше да си остана в нас, ама аз съм си в квартала, което по една или друга причина се води в нас.![]()
Не знам .. ако ми пишат - излизам. Ако не - не. И без това имам работа за вършене, която скоро така или иначе няма да се наканя да направя.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Чувствам се ужасно! Днес за втори път през живота си обух ОБУВКИ!!!
И в следващите 10-15 години, няма да обуя отново.
Господи, това нещо е страшно неудобно!!!! Имам рани и мазоли по целите крака.. Какъв ужас, дори чорапите не мога да си обуя..!
И спря да се върти за миг земята..
Деба мразя се,нараних го,продължавам да го наранявам..обичам го,обича ме,НО..
писна ми..![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Ами радостен. Тази вечер ще се ходи на кръчма, ще се чуя с милото по-късно, презентацията стана супер. Въобще супер як ден!!!![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Чудя се до кога ще продължавам да търпя отношението и обидите му .
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Заби ли Мартина вече?Първоначално написано от DaemonBoy
![]()
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Не за друга става на въпросПървоначално написано от xPafx
![]()
Оправям се и излизам .. писна от проблеми![]()
рамо до рамо със себе си...
Никак, тъпо, скапано, и т.н ... Време е да се заема да правя нещо
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
Мързи ме и ми е едно такова спокоооойно![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
връщам се от бачкане,трябва да се окъпя,да запаля барбекюто,след т'ва да се на ям,да шибна 2-3 чаши бира,и 9 ми почва турнира,стисткайте ми палци да ги взема тия 200$![]()
Е явно с пичагата само 2мата ще къркаме, нищо и в нас ще се съберат после. Украинеца има 1 водка детоПък и по-късно пак ще се чуя с моето момиче
Депресирано се чувствам, а дори няма пичина за това.![]()
+ Косата,лицето и веждите ми са перфектни!!!![]()
![]()
![]()
- Карат ме да излизам,а съм изморена и нямам желание
+ Моя няма да ходи в Сребърна
- Мариян се върна по-рано от очакваното ...![]()
+ Купил ми е картичка от Германия и съм хипер щастлива,защото колекционирам картички,а и се шашнах от това,че не е забравил![]()
- Днес няма да го видя и няма да си получа подаръка ... А честно казано ми се искаше да се видим и да поговорим :s
Офффф как може един кратък разговор от порядъка на 2-3 минутки във ФБ да ме накара да се чувствам така ... ОТНОВО!![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Пак съм болна, ама тоя път да си гледат работата, пари за антибиотици няма да давам, ако ще да съм с 40 градуса температура.Иначе съм сравнително отпочинала, цял ден спах.
![]()
+1Първоначално написано от justonegirlwithonehope
![]()
Дали още утре ще ме оперират или през другата седмица![]()
Кога ще мога пак да тренирам
![]()
Както се чувствах вчера и както ще се чувствам утре![]()
nicolepcd
Не знам как...Някак едновременно радостна и... тъжна.
![]()
Всичко между мен и Него е перфектно.Всяка среща става все по-хубава, а аз го заобичвам все повече...
Не искам да свършва, не искам да го губя, искам да е до мен... сега ми липсва, а са минали едва 22 часа от снощи.
Не знам дали в следващите дни ще го видя, може би чак във вторник... пфу.
Нещо стана с бившия ми. Онази вечер си говорехме толкова приятелски, чак ми се искаше да заплача от радост, че се случва. Тази вечер, снощи... какво стана? Обажда ми се, за да ме помоли да се видим за няколко минути, идва пред нас през ноща и вдига целия квартал докато не излезна. Моли ме за още един шанс... моли ме за нещо, което не искам да дам.Не искам да се връщаме назад, искам да съм с Краси без да се намесва трети...
Чувствам се виновна, че го карам да страда. Мислех, че се е справил. Вече не знам с какви очи да го гледам...
Да, едно... никакво ми е.
Влюбено и страдащо...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Странно. Ама ще се оправя..надявам се, че е временно![]()
Hilary_![]()
Колкото по добра с него си, толкова повече ще си мсили че има шанс с теб. Логично е. Не си превишавай правата и задълженията. В случая задълженията.
Това за Onestar.
Иначе аз съм малко изморен. Днес беше леко скучен ден. Но нищоНе ми се пише многословно. И усещам как ще раздавам шамари пак.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
За отрицателно време се сдухах. Одеве говорех с приятел и първо супер много се зарадвах, защото най - накрая реши да сподели с мен нещичко (а той по принцип никога нищо не ми казва за себе си, 'щото си е такъв). После стана дума защо между нас няма да се получи. Все още се радвах на това, че е в добро настроение и е говорил за себе си. После се завъртя така разговора, че той ми каза нещо за мен, което си е чиста истина и... все едно ме закопа в няк'ва дупка. Не ми е казал нищо обидно, може би просто не бях готова да го чуя това отстрани. И от два часа седя с една буца на гърлото и влажни очи. Нито ми минава, нито мога да си поплача да ми мине.
Супер ден, като изключим периода от 20мин., в които ми беше супер тъпо. Добре, че започнахме да си говорим за старите анимации от CN и ми стана много весело. След това, биричката и семките ми дойдоха добре. Пиеше ми се бира от много време и най - после си угодих. Друго си е да си пиеш сред близки приятели, макар че има и по - добри варианти от TUBORG, но както и да е.
Като цяло хубав ден. Много се радвам, че съм толкова влюбена в него.![]()
Ми нищо че отпаднах от турнира на 600 място (от 1800 човека) пак съм радостен защото играх 40 мин. в тези 40 мин. направо бях изтръпнал от кеф![]()
И сега ми е добре![]()
Баси, начи. Едно момче (дори малоумно) не може да се намери да излезе с нас за 4ка белот о.О.
Край, тия вече са се зомбирали с компютри .. въздуха навън сигурно ще им е гаден .. :/
Пу бе .. баси, к'во е т'ва о.О
Не ми е проблем с тях двамата да съм, ама ще ми стане скучно по някое време .. сега дано тоя да се навие. Ако не иска - вече първият който мерна го хващам и го водя за белот .. ааа, баси хората. не могат малко да излезнат, само с компютри се занимават о.О Пу.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.