- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Не е точно така ,не знам какви са им взаимотношенията ,но понякога наистина ти писва от всичко и се чудиш какъв е смисъла да продължаваш . И точно ,защото го обича винаги се връща пак и пак .Първоначално написано от valdesbg
![]()
По темата : Гледам и се убеждавам как всичко в живота се върти . Щастлива съм днес![]()
Пак ми е уморено, все пак не успях да се наспя днес. Нищо интересно ми е тази вечер какво ще става.![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Много доволна + много смях, и да Маринчето е супер зверския физиономист .. някои хора помнят дати, числя и т.н. а тя![]()
![]()
къде е виждала всеки човек
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Днес ми е много весело и забавно,смешно .. и не ми се спи,значи най-вероятно ще прескоча до Сини Камъни.![]()
изгубих си час иполовина от живота безвъзвратно,,което е много много зле...още се чудя как се навихме да излезем изобщоне че нещо -поне си направихме изводите и ще си вземем поука...
Господ опазил от малки момченца,които не знаят как да се държат ,не могат една дума да обелят или ако се случи е простотия....а най-забавното беше,че всичко правихме ние-те стояха като примадони![]()
![]()
Липсва ми,как ще издържа още един месец не знам !![]()
Иска ми се да изляза,но няма с кой,пък и времето е ужасно.Мразя когато вали !![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Екстра се чувствам .. жалко само, че съм пропуснала поредната темичка за мен, в която уви ме направиха на 13 годишна..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пхаха много зле ..
![]()
Иначе си слушам малко музичка за душата и се радвам на Лиленцето ..![]()
![]()
![]()
![]()
как ли? мн зле още от онзи час по биоллогия в онази сряда на март месец.... когато ТОЙ влезе...общо взето... влюбена загубена![]()
скапана..избягах последния час,за да имам време за фитнес и сега съм разбита,но трябва да се къпя и да излизам,че и на диско виккат да ходим....пък и нещо мн ме болят краката...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Петък е а аз седя забила в една точка ... Толкова ми е скучно, самотно и неприятно ... Цял ден не е спряло да вали ... Утре дори и да става за излизане аз няма да имам с кого ... Милото си замина и пак няма да се видим цяла седмица .. Абе нещо много забило се чувствам ... Ако не бях такъв мързел можеше да седна да поуча малко, че сесията идва след 1 месец![]()
Офф, поне си вдигни телефона....![]()
Ужасно..Чувстам се ужасно..
Яд ме е на себе си.Срамувам се от себе си..
Абе..неска не съм в час,не че някога съм била особено..В един миг се смея като напушена,в следващия ми се реве..Първо ми е супер весело,после супер скучно..Абее мразя да вали!
![]()
Одеве ми се ревеше..Бебенцето ми ми оправи настроението,и в момента съм супер
![]()
![]()
Когато живееш сред вълци,няма начин да не се научиш да хапеш ;]]
защо ме хвана яд и защо сега ми се плаче,заради една тъпа снимка след като между нас няма нущо![]()
яд ме е на себе си
яд ме е на него
![]()
като го изключим съм добрепадна егати лигавнята
![]()
а тая лудата как ме събори точно в центъра
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Машина съм! 34 часа без сън с ааадски многото километраж навъртян. Спах 4 часа и сега съм сууупер бодра и се чувствам стра'отно.
Айдее .. старата песен на нов глас, само че тоя път героя е друг. Къде ги намирам и аз все такива .. чак си се чудя на акъла и на късмета, и на всичкото ... ама тоя път съм решила изобщо да не ми пука. Ако стане де.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
всичко ми е толкова объркано,че вече нз за кво става въпрос![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Леле баси разбиващата вечер .. баси еуфориите ..![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Абе нещо не съм в настроение.. Пу как ме е яд ,че неможах да излезна със шматките ми ... ;( ;д Ся си пишем с Шоко поне той ме развеселява..Ох дано утре да е хубаво времето да ги видя
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Как ше зема да им тегля една майна на всички, аман от "интересни" хора![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Е вече съм къде-къде по-добре![]()
+1Първоначално написано от Shely
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Гадно ми е. Самотно. Тъжно. Уморено. Чувствам се безсилна...
Ей в такива ни не ми се живее...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън