- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Ебахти сушата тея дни ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
LOOOOOOOOOOOOOVE IS IN THE AIR![]()
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Замряла. Някаква такава не знам и аз какво ми е. Едно празно. Не ми харесва така, но все още не съм напълно възстановена и не мога да забравя него, нито всичко, което ми се случи. Искам да избягам някъде далеч от целия свят и да си живея там сама. Без мъже, без проблеми...
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Супер зле.. Нуждая се от някои работи.
Да не искаш да каже от 4 варианта за гадже - на земятаПървоначално написано от guinessgirl
![]()
Party Like A Rockstar!!!!!![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Апатично ми е. Пуснала съм се по течението и... накъде ме завлече.
Първоначално написано от LofYou
За жалост и аз така мисля ;/ И май ще си стоя вкъщи днес оО
да се обличам,да ходя да взема шматката и да хим да гледаме състезаниетопак ще ме боли гърлото от викане да е**
![]()
![]()
едва вчера ми мина малко от четвъртъка
![]()
![]()
![]()
времето пак се мръщи,ама кво ми пукаоня идиот не ми се мисли,ква я правим сложна
както и да е днес няма да си развалям настроението зарад него
![]()
![]()
айде приятен ден на всички![]()
![]()
![]()
Да страхотно.. мислех да се къпя, но няма вода просто чудесно... и сега чак довечера щото майка мрънка като пускам бойлера през деня![]()
Супер объркана...просто не знам какво да правя...искам го и от 2 дни не спирам да мисля за неготой пък праща смесени сигнали...а като знам,че ако въобще стане нещо тряя да е тайно...простооо...и като знам че и миналия път така се получи...охх...не знам...днеска мама ш ме кара да и помагам пък аз имам ужасна мускулна треска
искам вече понеделник да го видяяя!
pz:Eminem-Must Be The Ganja![]()
Ми .. добре съм. Наспах се - това е хубаво. Май няма да излизам скоро - това е лошо. Отново суша ще е - това е гадно.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Снощи беше много якоо...сега съм супер ще излизам и така..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Леко гладен, но карай ще ходя в братовчедката, после с нея на кино, бе очертава се готин ден.![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
сънен слушам рок хитове от беш ли мааму коя година сълзят ми очите гладен съм ама съм на диета да еба свалих сумати кила и още ще свалям то се е почнало
другото го забравих ама имам осебенно чувство за хумор днес леко черно и много садистично и погледа ми е като на полс колс след жълт картон за обида към сидията
ОДИН!!!
Какво толкова обещавах, като нищо няма да стане? Е така ме е яд най-много...
И все пак, обожавам го, прекрасен е!![]()
![]()
Карл Кокс е днес.
Ухухухухух
Супер разнежено ми е. Искам цял ден да се гушкам, вероятно + филм. Така ми се ще, но де факто цял ден имам работа.![]()
Наспах се,въпреки че можех и още да поспа .. поне до 3.Сега си пия кафето и си мечтая за една цигара ама пак нямам.Незнам какво ще се прави тая вечер .. сигурно ще изляза за едно кафе и толкова.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
пфф,току що ставам,супер ми е уморено,вчера имаше много мазало![]()
прибрах се в 6 сутринта,беше супер диво,малко ми се свива сърцето като си спомня че оставих 120 лв. плюс 30 бакшиш ама...нищо,важното е че беше прекрасно
Омръзна ми от всичко. Омръзна ми да ме е страх.
Голямо съм зле.
Бивам...
Това, което видях ме шокира и отврати, но все пак има надежда![]()
То в моя си свят надежда винаги има, но въпросът е дали и той (човекът от реалността) смята така...
Карай!
Той нека си се кефи, че натиска няква осмокласничка, аз си се натискам с батковци ....![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."