- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Супер..майка ми има нов телефони малко го окупирах хах сега ще ми го даде за фитнеса,че се чува по силно![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от Eliii
Що-годе същата ситуация,и все пак не се отказвам лесно,имам нова тактика![]()
Станах супер рано, изгледах няколко серийки на "Малкълм", изкъпах се, излизах, сега си ям микса от сурови ядки и боровинки и си релаксирам.Получих едни 10 лв. вчера, а сега пак съм малко на червено.
![]()
Нищо де, за довечера пак ще намеря откъде да се спонсорирам.
![]()
Супер яко ми е.. Времето е облачно, превалява от време на време.. Любимото ми е.. Напрао .. И все пак има неща, за които трябва да се погрижа, а не съм сигурен дали ще успея. Ще пробвам
Зле, времето е отвратително - депресира ме.![]()
От 3 дни не съм се наспала, секи ден на дискотека и най-лошото е ,че мисля и неска да ходя :# :Д по-добре ся да си легна да спя ся.
Първоначално написано от DevilWish
недей от сън спомени няма![]()
..иначе ми е скучно на мен
очертава се тъпичка вечер![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
вчера прекарах добре,но сега ми е супер зле,спи ми се,боли ме главата,подут ми е корема...![]()
Някакво никакво ми е.;// След малко излизам,защото ще полудея иначе.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Не знам как съм, нито какво ми е... ;/
Сестра ми тази седмица няма да се прибере - лошо. Напоследък сме в много дори отношения и... ми липсва. :/
С нашите отново е зле.
Той няма да се обади... няма да ме потърси. Уморих се аз да поддържам тази връзка. Минаха 10 дни, едва ли ще е същото. Едва ли може да бъде ако не се проведе разговор, а той едва ли ще се проведе...
Излизах със Светла, винаги ми е било хубаво с нея. Разходихме се до Параклиса, пихме бира, ядохме фъстъци и си говорехме както никога до сега <3 След това заваля дъжд, а ние бяхме на 3км. от града. Прибрахме се мокри и някак... щастливи. Обичам разходките под дъжда.
Хубаво е, че я има... май това единственото хубаво нещо, което ми се случва в последните дни.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
кво става бе?! напоследък всичко ми е наопаки простооо... остави, че си развалих оценките, амии с тия момчета просто положението ееее....... не каша, ами не знам и аз кво. то се е видяло, че няма да Го получа, ще си седи с онаяяя...................................... . а с другия дори не знам дали ходим.. не че много ми пука, де. офффффффф а и с ''приятелите'' ми положението не е мн. розово. абе нямам думи. за няколко дена всичко се обърна на 360 градуса.![]()
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
оф, толкова ми е скапано. абсолютно никъде не ми се излиза, ще си тъпея в нас. майната им на всичкиии, писна ми от простотии...
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
на кеф съм сега е момента да ме дразните
ОДИН!!!
Чудя си се на акъла как може да отдавам значение на такива неща, особено при положение, че съм с ясното съзнание, че някой си прави тъшак с мен... Днес осъзнах, че искам или не краят на това идва и аз няма как да го избегна. Не, че той ще ми липсва, и сега го нямам, но е тооолкова страшно изведнъж да съм напълно напълно сама. И той вече няма да е на едно телефонно обаждане от мен.... Толкова искам да не мисля за това. Искам сам да ме потърси.
Майната му на всичко. Вече спирам да мисля за това. Утре ще си стана, ще си отида на тренировка и сама ще си се върна. Няма повече да се нервя за глупости..![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Айде и аз да тегля една майна на всичко и да се свършва![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ооо и аз съм от клуба на "майната ви"![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
комап ми пак е решил да се ебава![]()
въобще не ми се занимава с оня идиот![]()
![]()
а тоз пък ко ще ми влиза вкомпа ще му са идиота![]()
![]()
утре да си ходя на крепоста с шматката за един крос и малко да подърдорим![]()
![]()
мале как ми изкара днеска ангелите![]()
абе добре съм си,никой не ме занимава![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Пф спах няколко часа и съм малко по-добре.Милото ся ще дойде за 10 минути, 2ри път днеска идва :Д и след това вероятно ще спя)) Отказах се от дискотеката тая вечер.Иначе и утре няма да знам къде се намирам.
скука..
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Вчера беше много готино![]()
Бях почти 2 часа във фризьорския салон и смело мога да твърдя,че косата ми е перфектнаЦвета ми стои изключително добре,прическата също ...
Като за капак вечерта бяхме в едни приятели с моя и ни беше якоМислех,че бившия (така де един по-по-по-бивш
) пак ще тръгне да ми натяква за преди ама нямаше такива неща
Даже си приказвахме
![]()
А на сутринта моя ме събуди с целувки и още нещо![]()
![]()
![]()
Еххх ...Нямам търпение да повторим
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!