- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Добреее ... Слушам радио Сити и хапвам Активия и ми е добре ... Радвам се, че милото ми се обади макар и само за 5 мин ... Дано си хойде утре и в сряда да излезем да си го нацелувам ... Някой ще ме помисли за голяма лигла, абе по принцип не сам но съм влюбена![]()
![]()
Шибания вулкан.
грррр.
Яко. Трябва да взема важно решение
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
До сега милото беше в нас, в какви състояния ме вижда и пак ми вика хубава си![]()
След малко трябва да влезна да се къпя.Нямам никаква сила обаче. :С
Правя проучване ако стана обратна колко момичета биха били с мен, щото са е видяло, че така няма да стане.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Тъжен ден за мъжката половина от човечеството.Първоначално написано от Priceless
^ То им се е стъжнило още в деня, в който съм се появила на бял свят.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Ех добре, прибрах се, ще изляза да ритам с момчетата, а като се прибера душ и сядам да уча![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
тамън да питам дали говорим за 1 и същи човек,когато се сетих,че не ходи на уроци по биология....иначе почти същото положение само,че съм засега само загубена и адски усмихнатаПървоначално написано от loveinmyheart
![]()
Е чак тъй ли?Първоначално написано от Priceless
Аз с други впечатления останах.
Пък вчера как се матирах не е истина.
То колко късичко, пък не можахме д аго изпушим.
Още не мога.
^ На мен оня ден какво ми се случи .. още не мога да осъзная. Ама не е за пред много хора.
Hilary_![]()
Офф...объркана съм...все си мисля,че ме харесва...дееба и аз го харесваам...ама с оня другия тъпанар...само пускам смесени сигнали на момчето...горкото ако ме харесва само да слуша за онова пиянде
еххх...дейбаа...иначе чакам оная лудата да си дойде от Рила ии да видим дали ш се излиза...НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ДОЙДЕ УТРЕ И ДА ГО ВИДЯЯ
![]()
![]()
![]()
![]()
pz:Eminem-Crazy In Love![]()
I'm beginning to feel...like I don't think anyone's real...
...You ever loved somebody so much you can barely breath when you`re with them...you meet and neither of you even know what hit 'em...?
Смотано. Сама си бях добре.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Малко ме е хванал мързела,ама трябва да намеря сили за фитенс де.Инъче перфекто,видях братовчедка си днес,не се бяхме вижадли много отдавна.Пък онова малкото така ми наду главата много инатесто бебе
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
'Баси празния ден. Освен да уча друго грам нямам за правене. Тъпата кучка и тя е разгонена и сега трябва постоянно да ги деля с малкия да не се изпонае*ът. Той и тоя мизерник как ме дразни... Да ходи да се шиба с тая, разпоретина - бившата му, и да ми изчезне от погледа просто.
Охх чудя се какво да правя днеска.;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
хм..аз имах перфектно начало на деня![]()
видях се с бившия си на по кафе /бяхме заедно година и полувина/ и всякаш всичко м/у нас пламна отново,ако така мога да се изразя
говорихме си,смяхме се,нз..беше просто прекрасно
откакто се разделих с него хем всякаш сама ми беше по-добре,хем пък от време на време усещах самотата в себе си...сега просто искам да видя как ще се развият нещата м/у нас,няма да бързам и туко-виж пак сме се събрали
с него съм преживяла най-невероятните си моменти в живота и понякога като се замисля нз защо дори се разделихме
охх направо не мога да опиша настроението си,чувствам се като малко наистина щастливо детенце,а всъщност не е като все още да сме заедно или нещо подобно
![]()
![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
Аз какво си причиних .. малееее ... край на сушата. Официално обявявам край.![]()
Hilary_![]()
Тоя тъп вулкан всичко разваля х.х Заради него не правя нищо друго, освен да се притеснявам дали всичко ще мине благополучно.
Бившият и той не спря. Дали изобщо някога ще проумее, че между нас всичко отдавна е приключило и не искам нито да го виждам, нито да говорим. И ако си мисли, че ревнувам като ми казват какви ги правел с настоящата си... хъх, много ми пука сякаш. Той веднъж да ме остави на мира и повече дори няма да си помисля за него. Ама не, решил е да ми вгорчава живота. Ако оная знае как продължава да ме следи "сладкия й принц", едва ли ще го изтърпи дълго.
Тъ да, тъпо, тъпо, пак тъпо.
А е неделя, че и нямам да уча. Пф...
баси хората се сдухват от тъпня,а навън е толкоовааа хубаво времетобаси яката разхдка дето си напрайхме с шматката
![]()
мн си обичам
![]()
казахме си всичко,изкоментирахме си всичко
и ооо по дяволите да вървят всички,които си мислят,че връзката им не като хората
те не разбират
това момче,ако си остане същия и за напред ми има уважението за години напред
![]()
![]()
![]()
деня се плъзна в сън и пиене на кафе... няма с кого да изляза... ако през тия 10 дни, които ше съм в Германия, имам възможност да съм при мойте хора.. без да се замисля отивам...
Хубава вечер с хубави хора, нЕма обаче да се повтори, не и днес.
не искам утре пак да съм флегматична, заспала и да искам, пък да не мога да си вдигам краката като вървя.![]()
затова, тая вечер ще си бъда в нас. ще гледам филм, ще си легна в някъв по-нормален час, за да мога да се наспя и да приличам на човек на другия ден, а не като днес да съм недоспала, кисела и враждебна.![]()