.
Затворена тема
Страница 25 от 98 ПървиПърви ... 152122232425262728293575 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 2447
    Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Добреее ... Слушам радио Сити и хапвам Активия и ми е добре ... Радвам се, че милото ми се обади макар и само за 5 мин ... Дано си хойде утре и в сряда да излезем да си го нацелувам ... Някой ще ме помисли за голяма лигла, абе по принцип не сам но съм влюбена
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Шибания вулкан.

грррр.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Яко. Трябва да взема важно решение
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    До сега милото беше в нас, в какви състояния ме вижда и пак ми вика хубава си
    След малко трябва да влезна да се къпя.Нямам никаква сила обаче. :С

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Правя проучване ако стана обратна колко момичета биха били с мен, щото са е видяло, че така няма да стане.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Правя проучване ако стана обратна колко момичета биха били с мен, щото са е видяло, че така няма да стане.
    Тъжен ден за мъжката половина от човечеството.

и last.fm-ец

Град
    Варненска чайка
    ^ То им се е стъжнило още в деня, в който съм се появила на бял свят.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Ех добре, прибрах се, ще изляза да ритам с момчетата, а като се прибера душ и сядам да уча

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от loveinmyheart
    как ли? мн зле още от онзи час по биоллогия в онази сряда на март месец.... когато ТОЙ влезе...общо взето... влюбена загубена
    тамън да питам дали говорим за 1 и същи човек,когато се сетих,че не ходи на уроци по биология....иначе почти същото положение само,че съм засега само загубена и адски усмихната

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    ^ То им се е стъжнило още в деня, в който съм се появила на бял свят.
    Е чак тъй ли?

Аз с други впечатления останах.

Пък вчера как се матирах не е истина.
    То колко късичко, пък не можахме д аго изпушим.

Още не мога.

и last.fm-ец

Град
    Варненска чайка
    ^ На мен оня ден какво ми се случи .. още не мога да осъзная. Ама не е за пред много хора.

Hilary_

Офф...объркана съм...все си мисля,че ме харесва...дееба и аз го харесваам ...ама с оня другия тъпанар...само пускам смесени сигнали на момчето...горкото ако ме харесва само да слуша за онова пиянде еххх...дейбаа...иначе чакам оная лудата да си дойде от Рила ии да видим дали ш се излиза...НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ДОЙДЕ УТРЕ И ДА ГО ВИДЯЯ

pz:Eminem-Crazy In Love
    I'm beginning to feel...like I don't think anyone's real...

...You ever loved somebody so much you can barely breath when you`re with them...you meet and neither of you even know what hit 'em...?

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Смотано. Сама си бях добре.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Малко ме е хванал мързела,ама трябва да намеря сили за фитенс де.Инъче перфекто,видях братовчедка си днес,не се бяхме вижадли много отдавна. Пък онова малкото така ми наду главата много инатесто бебе
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на babity
    'Баси празния ден. Освен да уча друго грам нямам за правене. Тъпата кучка и тя е разгонена и сега трябва постоянно да ги деля с малкия да не се изпонае*ът. Той и тоя мизерник как ме дразни... Да ходи да се шиба с тая, разпоретина - бившата му, и да ми изчезне от погледа просто.

Охх чудя се какво да правя днеска.;//
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

хм..аз имах перфектно начало на деня видях се с бившия си на по кафе /бяхме заедно година и полувина/ и всякаш всичко м/у нас пламна отново,ако така мога да се изразя говорихме си,смяхме се,нз..беше просто прекрасно откакто се разделих с него хем всякаш сама ми беше по-добре,хем пък от време на време усещах самотата в себе си...сега просто искам да видя как ще се развият нещата м/у нас,няма да бързам и туко-виж пак сме се събрали с него съм преживяла най-невероятните си моменти в живота и понякога като се замисля нз защо дори се разделихме охх направо не мога да опиша настроението си,чувствам се като малко наистина щастливо детенце,а всъщност не е като все още да сме заедно или нещо подобно
    hc sex,hc drugs,hc noiz
    that'z my fuckin choice!
    hardcore is my way of life,
    hardcore till the day I die!

Град
    Варненска чайка
    Аз какво си причиних .. малееее ... край на сушата. Официално обявявам край.

Hilary_

Тоя тъп вулкан всичко разваля х.х Заради него не правя нищо друго, освен да се притеснявам дали всичко ще мине благополучно.
    Бившият и той не спря. Дали изобщо някога ще проумее, че между нас всичко отдавна е приключило и не искам нито да го виждам, нито да говорим. И ако си мисли, че ревнувам като ми казват какви ги правел с настоящата си... хъх, много ми пука сякаш. Той веднъж да ме остави на мира и повече дори няма да си помисля за него. Ама не, решил е да ми вгорчава живота. Ако оная знае как продължава да ме следи "сладкия й принц", едва ли ще го изтърпи дълго.
    Тъ да, тъпо, тъпо, пак тъпо.
    А е неделя, че и нямам да уча. Пф...

Голям фен
    баси хората се сдухват от тъпня,а навън е толкоовааа хубаво времето баси яката разхдка дето си напрайхме с шматката мн си обичам казахме си всичко,изкоментирахме си всичко и ооо по дяволите да вървят всички,които си мислят,че връзката им не като хората те не разбират това момче,ако си остане същия и за напред ми има уважението за години напред

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    деня се плъзна в сън и пиене на кафе... няма с кого да изляза... ако през тия 10 дни, които ше съм в Германия, имам възможност да съм при мойте хора.. без да се замисля отивам...

супер смешно ми е смея се на бившия ми с който уж сме заедно отново каква е мишка хаха :Д крил се снощии и днес в скайпа но той подчерта, че не било от мен аахахах и аз просто му се изсмях и му казах че ми е се тая и че излизам хаха п*тка освен женски полов огран е и мъжки харектер !!!

Супер фен Аватара на Bender
    Град
    Варна

Хубава вечер с хубави хора, нЕма обаче да се повтори, не и днес.
    не искам утре пак да съм флегматична, заспала и да искам, пък да не мога да си вдигам краката като вървя.
    затова, тая вечер ще си бъда в нас. ще гледам филм, ще си легна в някъв по-нормален час, за да мога да се наспя и да приличам на човек на другия ден, а не като днес да съм недоспала, кисела и враждебна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си