- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Скучен ден - типично за неделите. Пропилях го в спане, киснене пред PC-то и гледане на TV.
Очертава се тежка седмица. Трябва да уча... трябва, ама не искам. Тц.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
оф на мен ми е мноГооооооо тъповсе пак е неделя и като знам че от утре пак се почва тъпото училищее и цяла седмица мъки и направо
Сега трябва да сядам да уча, а пък ме мързи ....
Отивам с майка ми до Пикадили за тарталетки.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Бум. Събудиха ме, това го мразя най-много. Беше ми нервно, сега съм добре.
![]()
![]()
цяла чантичка с ябълки, цяла кутийка с бисквитки, цяла кесийка тиквени семки и още цял час с глупавите брадъри. колко малко й трябва на малката мармаладка, за да бъде истински щастлива!![]()
Бивам![]()
Само този предикатен шут в задника, който ще ми вкарат утре по логика малко ме тревожи.
Останаха ми само две глави и съм готова![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Ау..Шокирана!
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
onestar какво станало?
Иначе днес ми е забил ден...супер тъпо.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ох този ден няма край. Уморено ми е, но ще вляза да се къпя.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
ебаси якият ден...за риба з две какички,двете по на 20 год. едната руса,другата черна,ходихме в дома (на село) изпихме няколко литра с бира,шегувахме се беше супер здрав ден....![]()
Няма на къде по-добре![]()
Е,верно че ми бяха приятелки и нестваха за секс,но пък беше супер![]()
ооо прекрасен завършек на деня-така съм се смяла,че имам мускулна треска на лицевите мускули-уникална постановка,гениален замисъл и брутално забавна...
иначе новия цвят на косата ми е хубав,харесва ми макар,че малко тъмен стана-айде ще го преживея![]()
искам утре да идва по-скоро![]()
Ох, тоя квилинг колко е зарибяващ :Д
Утре ще взема повече цветни листи ии т'ва спешъл за квилинг и почваме с мама отново ^^.
Ама толкова хубави неща направихме днес <33.
И глина имам, иии бои, и цветни картони - утре само с глупости ще се занимавам ^^.
Охх .. само че съм на училище :/.
И трябва още да пишааа .. ама трябва и да се изкъпя о.О
Отивам да се къпя, утре ще пиша, сега много ме мързи :Д![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Искам два амитриптилина, ама да ме държат седмица и... да се събудя когато всичко вече е по старому.
Чудесен съм в облъскването на хора и прекратяване ма отношения в даден момент. Когато реша или видя че няма смисъл от каквото имаме в момента.
Нещото което ме дразни обаче е това че определени хора решават да си тръгнат от живота ми, преди да са научили това, което искам да им покажа. Защото тогава всичко остава незавършено и няма кой да го завърши. И бавно но сигурно нещата тръгват надолу, с разликата че вече има обвинения, вече има несигурност и съмнения и всичко се слага в един измислен калъп. Естествено целта е да се спаси егото и самооценката, без значение на каква цена и колко изкривена ще бъде действителността.
А хората са наистина способни. Жалко е че се похабяват за нищото.
От друга страна - защо се получава така че хората вианги си тръгват преди да са готови? Да вярно, ученика е добре да надмине учителя си. тогава.. наистина работата е свършена добре. Но пък.. измамната увереност.. е пагубна. Някой може ли да ми каже - защо се появява?
Горе долу така се чувствам в моментаАко някой разпознава себе си в тая история - съвпадението не е случайно.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Добре. Скучно ми е, ама ще се оправя ..![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
valdesbg, ако си сигурен, че си направил всичко (като наистина вичко, което е зависело от теб) и 10000% няма неразбрали и пропуснали каквото и да е, т.е. ако си сигурен, че тези хора сами са си поели по кривата пътека просто няма за какво да се хабиш, не заслужават дори раздразнението ти.
Ако трябва да съм честен.. Тъжно![]()
Едно никво ми е![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Сънена, но с нетърпение очакваща днешния ден. . .
Надявам се да е един много успешен ден, защото имам големи очаквания. . . Дано, дано, дано. . . !!![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Офф трябва да се бръсна. Поне се наспах горе-долу.Оле и контролно имам, баси тъпия ден.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд