.
Затворена тема
Страница 26 от 98 ПървиПърви ... 162223242526272829303676 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 2447
    Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Скучен ден - типично за неделите. Пропилях го в спане, киснене пред PC-то и гледане на TV.

Очертава се тежка седмица. Трябва да уча... трябва, ама не искам. Тц.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

оф на мен ми е мноГооооооо тъпо все пак е неделя и като знам че от утре пак се почва тъпото училищее и цяла седмица мъки и направо Сега трябва да сядам да уча, а пък ме мързи ....

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Отивам с майка ми до Пикадили за тарталетки.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Бум. Събудиха ме, това го мразя най-много. Беше ми нервно, сега съм добре.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Мноогоо добре наядох се като нормален човек, беше ми писнало все едно и също ... Пиинах биричка, даже сега продължавам да пия ... Не се оплаквам с 2 думи
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

цяла чантичка с ябълки, цяла кутийка с бисквитки, цяла кесийка тиквени семки и още цял час с глупавите брадъри. колко малко й трябва на малката мармаладка, за да бъде истински щастлива!

Бивам

Само този предикатен шут в задника, който ще ми вкарат утре по логика малко ме тревожи.

Останаха ми само две глави и съм готова
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Ау.. Шокирана!

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    onestar какво станало?

Иначе днес ми е забил ден...супер тъпо.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Ох този ден няма край. Уморено ми е, но ще вляза да се къпя.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

ебаси якият ден...за риба з две какички,двете по на 20 год. едната руса,другата черна,ходихме в дома (на село) изпихме няколко литра с бира,шегувахме се беше супер здрав ден....

Няма на къде по-добре

Е,верно че ми бяха приятелки и нестваха за секс,но пък беше супер

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ооо прекрасен завършек на деня-така съм се смяла,че имам мускулна треска на лицевите мускули-уникална постановка,гениален замисъл и брутално забавна...
    иначе новия цвят на косата ми е хубав,харесва ми макар,че малко тъмен стана-айде ще го преживея
    искам утре да идва по-скоро

Ох, тоя квилинг колко е зарибяващ :Д
    Утре ще взема повече цветни листи ии т'ва спешъл за квилинг и почваме с мама отново ^^.
    Ама толкова хубави неща направихме днес <33.
    И глина имам, иии бои, и цветни картони - утре само с глупости ще се занимавам ^^.
    Охх .. само че съм на училище :/.
    И трябва още да пишааа .. ама трябва и да се изкъпя о.О
    Отивам да се къпя, утре ще пиша, сега много ме мързи :Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Цял ден с Ванина.. полудях.

Мега фен Аватара на babity
    Искам два амитриптилина, ама да ме държат седмица и... да се събудя когато всичко вече е по старому.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Чудесен съм в облъскването на хора и прекратяване ма отношения в даден момент. Когато реша или видя че няма смисъл от каквото имаме в момента.

Нещото което ме дразни обаче е това че определени хора решават да си тръгнат от живота ми, преди да са научили това, което искам да им покажа. Защото тогава всичко остава незавършено и няма кой да го завърши. И бавно но сигурно нещата тръгват надолу, с разликата че вече има обвинения, вече има несигурност и съмнения и всичко се слага в един измислен калъп. Естествено целта е да се спаси егото и самооценката, без значение на каква цена и колко изкривена ще бъде действителността.

А хората са наистина способни. Жалко е че се похабяват за нищото.

От друга страна - защо се получава така че хората вианги си тръгват преди да са готови? Да вярно, ученика е добре да надмине учителя си. тогава.. наистина работата е свършена добре. Но пък.. измамната увереност.. е пагубна. Някой може ли да ми каже - защо се появява?

Горе долу така се чувствам в момента Ако някой разпознава себе си в тая история - съвпадението не е случайно.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Добре. Скучно ми е, ама ще се оправя ..
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на babity
    valdesbg, ако си сигурен, че си направил всичко (като наистина вичко, което е зависело от теб) и 10000% няма неразбрали и пропуснали каквото и да е, т.е. ако си сигурен, че тези хора сами са си поели по кривата пътека просто няма за какво да се хабиш, не заслужават дори раздразнението ти.

Супер фен
    Ако трябва да съм честен.. Тъжно

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Едно никво ми е
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен Аватара на BlueKnife
    нещо ме мъчии ;D
    the sky is the limit.

Голям фен
    Град
    Лондон
    Леко ми е кофти .Не е приятно чувството да видиш друга мацка да целува гаджето ти .Радвам се безкрайно много ,че имам такъв готин баща ,който е винаги до мен .

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Ммм май още ми се спи, но няма как имам лекции след 1 час ... Влизам за един бърз душ и ще съм свежа като краставичка
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Сънена, но с нетърпение очакваща днешния ден. . .
    Надявам се да е един много успешен ден, защото имам големи очаквания. . . Дано, дано, дано. . . !!
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Офф трябва да се бръсна. Поне се наспах горе-долу.Оле и контролно имам, баси тъпия ден.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си