- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Странно. Поне днес ще разтоваря малко.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Плувам в спомени ... те ме карат да се усмихвам![]()
Чувствам се сякаш съм пропуснала нещо да кажа или да направя и постоянно се тормозя![]()
оф боже,имам 8 часа,най-добрата ми фр е болна и в дск ся ще е ужасно,просто не ми се мисли,още от ся ми е гадно и малко ми се спи![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ако не друго - поне се наспах. Нямам никакво желание за каквото и да било днеска .. не ми се ходи на училище, нямам желание да се изправям, да си оправям косата, да се гримирам .. бляяяях !
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Изобщо не ми се ходи на училище, а след малко трябва да отивам да ям и после се запътвам натам. Плюс това разбрах, че госпожата по история няма да пътува днес и ще си имаме час, пък не съм учила и ако изпитва направо ще отида да се гръмна. Пък и по математика също ще изпитва. Е, мен ме изпита на А група ама т'ва не означава, че не може да ме изпита и на Б. А и имам по - малко оценки от някои хора и направо откачам при мисълта, че може да ми пише още една двойка. Ама тая предишната изобщо не беше честна. Госпожата си помисли, че преписвам и айде пуф двойка. Тъпи парчета са тия учители.
![]()
Продължава да не ми се ходи на даскало.Поне настроението ми се върна от части.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Сутрин моШно минимал за отскок.
Днес се очаква да е спокойно и забавно.
Суша,за която съжелявам.И още едно отсъстивие,за което съжелявам.;/ Незнам..днеска се чувствам отвратително особено като разбрах,че снощи като са му предложили не е опитал въпреки,че ме съмнява малко.Гузно ми е едно такова .. ;// Спирам вече с глупостите.На всичкото отгоре сега трябва да уча апък ми се спи адски много ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
айдее! стегнала е отново чантата и е изчезнала за някъв период от време, който никой не го знае какъв е. ми много се радвам. изключила си е и телефона, не е казала къде отива - ебати и предвидливата, мноЛ добра. явно ше се окаже по-умна, отколкото мислех, че е.
все тая, животът продължава и без нея, тва отдавна съм го разбрала.
иначе имам много хубави хора до себе си. радвам се, че съм успяла да ги запазя толкова време, въпреки всичките проблеми, въпреки кофтия ми характер, въпреки избухливостта ми и прочие. обичам ги, много, ама много и съм супер щастлива, че са до мен! и баща ми обичам, много при това, добре, че през последните 2 години беше плътно до мен.
приключихме с лиричната част, олекна ми.
досега с едно от най-, ама най-любимите ми същества ядохме пасти.и имам ултра, юбер якия винено червен лак.
![]()
Някакво... различно ми е.![]()
Днес станах под налягане, закъснях, някак не мислих... беше хубаво![]()
Сега имам да уча до припадък, а аз стоя тук слушайки музика и радвайки се, че... го познавам![]()
![]()
Вики ме радва.Обичам да я виждам усмихната, а това се случва рядко.
![]()
Светла не показва нещастието си. Боли я. Болката се вижда отвън и я разяжда отвътре, но не иска да покаже слабост.
Искам пак да покаже сълзите си. Искам да свикне с мисълта, че когато го прави пред мен не извършва нищо нередно.
Ще се справи, само да дойде петък и да успея да я изведа.![]()
![]()
А ако с Него се видим довечера, деня ще приключи повече от добре. Няма големи надежди, но защо ли ми харесва да се надявам?![]()
Май казах всичко положително. Абе добре ми е, мързелува ми се, въпреки че това е последното нещо, което трябва да направя, аз ще се захвана с него още сега.![]()
http://www.vbox7.com/play:15e2a256![]()
![]()
Този пич има страшни парчета. Не схаващам нищо от английски, виждам че има превод, но дори не се нитересувам от него, кефи ме как звучи... радва.![]()
И от някакъв каприз исках да използвам всички тези излишни емотикони.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Казах си аз мъката на който трябваше и някак ми олекна. Права е, че е по - добре да правя неща, за които после да съжалявам, отколкото цял живот да се чудя дали е щяло да се случи еди-какво-си. Довечера Той е с бившата си на концерт. Поръчала съм да го наблюдават, ама не мисля, че ако го видят после нещо ще стигне до мен, а не бих паднала до толкова ниско, че да обикалям по разни неприятни събитийца само и само да го мерна. Да ме потърси сам като реши. Иначе... имам адски много за учене и ме мързиииии. Ужс!
тъйще започна от вчера
мале баси лудата в 10 вечерта да тръгна з да прая палчинки
бяха превъзходни
като за първи път
(в 10:30 вечерта вече бях пълна с достатъчно тесто и захар достатъчни на един депресиран човекда се избави от депресията) и съжалявах,че точно тогава реших да се прая на готвачка
![]()
![]()
както и да е
![]()
днеска забавно и лигаводокато оня идиот не реши,че трябва да идва в даскало
естествено още докато излязах от училище го видях с оная
само да има късмета да ме пита нещо за днес,ще му го кажа по най-гадния начин
![]()
добро... кафето ми е повече утайка отколкото кафе, имам 6ца от "намерено" контролно, предварително "изгубено" от госпожата, което същевременно не съм правил и не съм присъствал в часа, докато госпожата твърди обратното... един шестак отгоре... добре е... по математика 4, взех си бележка за петъка...по история я заместваха и правихме психологични тестове и, интересно познаха резултатите... другото интересно беше, че 3те възможни резултата бяха почти идентични... как да е, пускам фифцата и не ме бърка, и без тва времето съкс!
С това мое недоверие кога ли ще си изпатя не знамДобре че моето слънце си е истинско съкровище и ми обясни всичко без дори да съм я питал
![]()
![]()
Като разбрах нещата как са съжалявам за някой неща от последните 2 седмици
Но за моя радост съм изритал субектите от обкръжението ми пък и всичко остана на писаници в скайп
Съвеста ми си е чиста иии обичам си момичето
![]()
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
еее,може ли така-цяла седмица без да ги виждам-гадняри такивабелот 4ката се разпада заради тях....не ги есрам..
иначе идеално-разбрах,че ще идва с нас известно време и много се радвам-идва събота все пак![]()
сега малко да почета и ще се обадя,че ме гложди цял ден какво е ставало![]()
Наспах се хубаво сега смятам да изляза да си направя една разходка навънка да свежна малко.. може да се обадя и на миличкото да го видя.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Излиза ми се, ама няма. Сигурно ще решавам няк'ви тестове. И без т'ва няма какво по - интересно да правя.
Ох вече почнах да свиквам с умората. В момента ми се затварят очите, но кой да учи за утре?А ако сега легна през ноща ще съм така![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Денят беше страхотен ^^.
Толкова много се радвам, че го чух <33.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Бясна съм! :@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@
За мен няа се сети,ама за нея да!
Е да,аз не съм звезда,как ще се принизи да ми каже,че ме обича.Аз не съм нейно величество Тара..да,как пък не..
АМАН! И после съм го карала да пуши,щот съм го изнервила...АЛОУ,момченцеее ее![]()
![]()
![]()
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3