- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
празна съмУникално тъпо ми, искам да крещя, да хвърлям предмети от стаята, но нямам сили и за това...всички ме прецакаха, за пореден път се убеждавам, че ще си бъда вълк-единак и ще разчитам само и единствено на себе си, поне да не ме боли после, но и така е гадно, съсипвам се вътрешно от ужасната самота...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Първоначално написано от gabi_94
Все едно слушам себе си оО Уви кофти е ... *гуш*
по темата - безсънието продължава да взима надмощие ...
Как може да ми се спи толкова , е . .
Пък снощи още ми се върти в главата . .
чувствам се странно![]()
Не умрях. Смисъл събудих се, а не исках и не заслужавам.![]()
И вчера... смисъл поне му се извиних, но още ми е гадно. И ми каза, че говоря глупости, ама си знам, че съм лайно. И трябва да говоря с него... колкото се може по-скоро, ама аз, разбира се, няма, защото съм лайно.
Офф. Бива ли да съм такова голямосмотанолайнянозленц е.
Добро утро на всички =] Нек'во такова странно ми е ... Иии сега ще закуся и ще видим к'во ще става после![]()
Събутих се в 9:00 от някакви незнайно какви трясъци по улицата.Изобщо не ми се ставаше, но трябваше вече да отида да ям. Ядох до 9:30 (бая дълго ядене си беше) и от тогава до сега да си бях научила по математика примерно, ама не стана номера, вися си във facebook-а и си намирам най - различни странични занимания. Мразя тая мързелива жилка у мен.
![]()
чувствам се много болна.. искам да отида на училищее амааа майката не дава![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
nghh .. отивам на училище след малко ..![]()
Тая как ме изнервяяяя ... уфффффффф !
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ми първият час (психология) реших че просто не ми се кара и се наспах до 8:15 отидох,ядосаха ме,направих контролното по математика....и от последният час пак си тръгнах,като казах на даскалката да не ми пише отсъствие че имам раута...тя вика ОК.
Ама ми е много скапано...нямам насторение за нищо и никой !
Number 1 :>
Чувствам се... странно.![]()
Днес в даскало беше някакво... разхайтено.От сутринта до сега не съм правела нещо различно от това да дъвча дъвки и да слушам музика.
![]()
Скучно, но по един различен начин и приятно.
А точно преди 15 мин. ми разпънаха нервите на кръст. Някакви лапетии, които едвам се виждат от земята, скачат на бой.
Вървиш си, а те след теб ще се провикват "ку*во, чу*ко, лижи ми го, дръж ми го" (???)
Тези дечица яко са кривнали от правия път. А мен ме беше страх да им ковна един, защото не знам дали после ще могат да станат.
И така случайно срещнах майката на едното идиотче и й качих квърното неволно като й казах, че е отгледала един боклук.![]()
Лоши работи стават като казвам истината... мхм...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
мноо гадно се чувствам. не може ли времето да спре поне за малко![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Биология, История, Математика![]()
Отивам да поспя, после ще му мисля.
//Зарадвах се страшно много, е така от нищото.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Яко съм се замислила за една рок /метъл/ визия ...![]()
![]()
Яко набивам на такава музика днес ... всичко ще си проличи .. чак сепрември ...
![]()
За жалост ...
I'm inlove with a criminal...
Както винаги уморен, добре че няма за какво да уча за утреТази вечер ще се гледа и мача в кръчмата
![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
чувствам се като глупачказащо ли му повярвах ?
но този път ще казажа всичко
![]()
От един час чакам.Баси толкоз ли бавно се облича?![]()
Приятно разсеяна..![]()
Наспах се... и сега ми е някакво... скучно.
Слуша ми се нещо, ама не знам какво.![]()
Искам да го гушна... : (![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
'Баси хубавия ден. Не ме изпитваха по нищо, едно момиче ми върна парите, които й бях дала вчера, на оня тъпак му изтичат очите като ме види, пък на мен не ми пука(шаляляля).Докато загрее какво е билоо ии "охлювът се шмугнал в храста... "
![]()
Досега бях с едни съученички, супер забавно беше с тях. ^^
Пуших и хубави цигари ей така, между другото.![]()
Единственото тъпо нещо е, че още не съм превъзмогнала(явно) детската си любов. мухахаха.или е това, или просто едно 50 момчета в града приличат изключително много на него.
![]()
след малко пак ще излизам, тоя път по работа и дано нещата се подредят така, както искам(а аз искам действия), 'щото иначе ще развъртя метлата.![]()
Хахаха тоя тъпак пък какво искаше не можах да разбера ?!Ако си мисли, че така ще му мине номера ... просто не е познал.
![]()
Иначе .. ебаси веселите часове неска. Едни такива .. усмихнати и изчаткали отвсякъде.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
филми
бааааааа.
И пристигат още филми на грамаж от Блатийско море.