- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
изморена..смятам да спя,че сутринта трябва да ставам рано,но първо трябва да си намеря да пуша,че![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
^
а ,не е така-туборга си едруга история от повечето бири..поне не горчи толкова
нещо ми е прекалено позитивно,но помисля ли си,че ще ми се налага да му търпя простотиите 2 месеца и повече и ми призлява
отделно се чудя,дали ще се засека с един младеж идната седмица-шансове има,ама остава месец само![]()
а и то някакси не става да почна трайно да пребивавам на 3тия етаж
![]()
Не ме е*е кога ще се прибере... искам да говоря. Начатках се, дойде ми музата .. трябва да говоря с него![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
цял ден ми е скучноама утре трябва да се хващам да уча че много съм изостанала....химия,биологи агр агр
![]()
![]()
Леееко на градус съм, милото нещо се тревожи![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
далеч е...
и ми липсва. това е главната липса и това, което е кофтито в деня ми.
инак си срещнах класната от даскало, която ми водеше от 10 до 12 клас и с един приятел си полафихме яко с нея. у тях, те пиха ракия /![]()
/ и муаха салата, супер добре се получи.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Оф успокоих се![]()
Случват се и такива неща. Все някой трябва да е излъганото магаренце :Р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ммммм чувствам се много добре, гадното е,че след малко трябва да лягам, но пък хубавото на това гадно ееее, че ще легна в меките завивки и ще се потопя в страната на сънищатааааа аааахххх :P
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Ммм добро утро. Най - ранобудна ли съм?
Пф, сънувах 'баси странните работи. Както и да е, де. Днеска е натоварена програмата. Трябва да стана сега (blah, why God?) и да излизам с мама да си харесам нек'ви дрехи за (уж) униформата в училище. После ще поуча и ще се разбера с Ели да се видим. След това (най-вероятно) ще кажа на Йохи да ме чака при другите. И така. Дам. Така е най - добре.
Айде, ставам (damn).
не си най-ранобудната....аз станах в 6:36,бях си легнал в 4:58сега се регнах за един турнир
пия кафе,закусвам
![]()
Айде Добро утро и от мен
Дано деня ми потръгне хубаво, както и на всички други![]()
А аз за сега се чувствам просто сънена![]()
Добро и на теб,мен за сега ми върви перф. всичко,дано нещо не се прецака чеПървоначално написано от vesito13
![]()
Ооох, сега ще чакам майка ми да си измие чиниите, да си пусне пералнята, да се облече, да се наконти и още 100 неща преди да излезнем. Защо станах аз тогава ?![]()
Охх .. егати съня!![]()
Днес може би на обед ще изляза! Зависи от времето .. като гледам прогнозата..![]()
Искам да се видя с братовчеда да му кажа нещо!![]()
Офф .. имам и да уча. Как неусетно мина ваканциятаа .. нямам думи!![]()
Трябва да залегна над учебниците .. СЕРИОЗНО!![]()
Трябва да закуся.![]()
Оф .. трябва , трябва !![]()
Ама първо ще прегледам форума.![]()
Скъсах с гаджето![]()
![]()
![]()
П.П.Имала си сдруг![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Голяма,раута,не е единствената рибка в морето,тегли и една путка майна и си продължавай живота,да не седнеш да се оплакваш....давай го по-мъжкатаПървоначално написано от MaGuSs
![]()
Щастлива, събудих се с усмивка.Сега отивам на кафе и по късно може да отскоча до блока на приятеля ми, да го видяя кво прай диването![]()
Целият потръпвам,след 5 мин. ще се боря за 20К $,стискайте палци да спечеля![]()
айде успех и да почерпиш...Първоначално написано от Rounder
на какво се бориш за тях
![]()
аз сега станах и мисля малко да си почина преди да се захвана с нещо![]()
Отпочинал, мисля си за нея. Тъпото е че май днеска няма да стане за мача![]()
Как какво се боря,ми турнир по покер,Холд'ем без лимит...само че обърках,по късно почваме...Първоначално написано от kindergarden
![]()
Охх,отивам си напазарувам че няма да има мърдане от бюрото 4-5 часа![]()
Сънувах го...пф.
Иначе другия ще ме убива все ощеЧакам си смъртта аз вече.
Таа такива работи..