- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Иде ми да се разцелувам. Толкова ми е яко. И него също. Знам, че си въобразявам дали и защо я е отрязал, но ми е яко....![]()
![]()
![]()
Научих си почти по руски. Остава да си направя мейозата и мейозата и да си ги закача.
Искам да го видя, но само ако той си поиска, тоя път няма аз да съм инициатора.
Eбаси до ся спах,ма няа подобпение..все още се чувствам празна..
Ся ми са и пуши...ужс..
Деба,мн съм била гадна,че после ще се получавало така..![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Офф тоя мой баща. Защо все намира начин да ми развали настроението и да ме ядоса?!![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Сън
имам ли покой,
в сънища безброй
ще се връщаш!
Виж
дъжд или сълзи?!
Знам - не спиш и ти.
Моля дъжда
да стане жива вода
и още миг
да съм твой
докрай!
умело ми лазят по нервите
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Общо взето никак..
Вали,което допринася за никаквото ми настроение,и абсолютно нежелание да изляза навън ...Baby,I hate days like this..When it rain,rain![]()
Супер, добре че е тя да ме развесели!Как го умее по-дяволите?!Толкова много я обичам!![]()
![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
наядена охх..![]()
правя си разни планове тука![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Е как го умея сега тайна и аз си те обичам..Първоначално написано от DaemonBoy
![]()
Иначе по темата горе-долу съм.. Тоя пък къде пък ми е притрябвал![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Добре съм =) Даже много.
Радвам се на себе си :Д :Д
наядена![]()
ненаспата![]()
имам да уча,а така ме боли главата,че искам първото легло,което видя![]()
нямам чувства неска освен яд и нервивремето допринася за лошото ми настроение
искам ПОЧИВКА ве ма*** ви
оххх и въпреки всичко се чувствам някак си вътрешно спокойна
![]()
май започва д ане ми пука
![]()
![]()
нещата се получиха по-добре, отколкото очаквах.
ибаааси змийътЪ!![]()
да идва петък, че оттогава почва традиционният панаир за града, ии дано се съберем повечко хора.![]()
пък събота как съм я наредила...![]()
само и да спре да вали, че много искам да си чопля семки на кея, просто спре ли да вали, пекне ли слънце - там съм. ще си гледам Дунав, ще си чопля семчици, ще съм си с моите хора(евентуално)... пък и с който и да съм, все тая. важното е семки и спокойствие да има.![]()
Защооо ме е срам толкова сега?![]()
![]()
![]()
Защо в момента не изпитвам нищо?![]()
Ааа това е голям лаф и при насПървоначално написано от mArMaLaDkA
Напоследък само това слушам и повтарям, Ибаси Змиътъ!!
![]()
ПС: Русее![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Тая как ме ядоса![]()
Не е истина...
А как ме мързи да го пиша това есе, ама няма как - нали искам да и се подмажа, за да ми помогне с документите.
Мамка му! А така яко ми беше, след като се наспинках...![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Амииии как да съммм. Щастлива съм нещо ./ . нещо пак се влюбвам в негоо<3 мойто си бебе
Ооо ще си гледам сериалите .. иначе баси странния ден неска ..![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
С всеки изминал ден желанието ми да го чукам се засилваЕбаси майката ... то бива, бива, ама това неговото минава всякакви граници честно !
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
М'да, добре съм.![]()
Видях го, гуших го... исках това от много, много време![]()
И въпреки, че нищо не е наред, всичко това замазва положението и го прави "наред"... или поне повърхностно, което въобще не е добре... добре е само от части, но това не пречи на щастието ми.
Егати... определено трябва да се предприеме нещо.![]()
Иначе утре имам класна по БЕЛ, а въобще не съм отваряла учебник... което говори много лошо за мен.Пък и стана късно, ще се помотая още малко тук и ще лягам пък утре като стана ще му мисля.
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Оо Баааах, утре пак контролно. х.х Всяка седмица поне по две, тея даскали тотално откачиха напоследък.Писна ми вече да ме занимават с глупости...
Няма да уча пък. Прекалено много ме мързи, най-много да погледна какво все пак се очаква да има ии ако случайно се преборя с нежеланието си за образование, може да понауча нещо. Ама ме мързи.![]()
Пак тъп ден, на всичкото отгоре и валя. Ноо поне се сдобрихме с мойту другарченценце, което май е единственото позитивно нещо от деня.Както обикновено.
И дано да има билети, че вече не издържам. Как ще дочакам септември, не знам.![]()
Защо да му се невиди ?! Защо всеки ден ? Скоро ще ми кипне и се изнасям. Дразня се. Постоянно. Благодаря,нямам вече желание и да работя по конкурса.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Офф, тоя по литература как може да е такъв лигльо? Как може да го подразни едно момиче и да пише 11 двойки за един час бе? Къде ги има тия? И к'ви са тия отношения към определени хора? Защо на някои все им се разминава мамицата им(му)? Пфф, 'баси тъпото.
Както и да е де. За утре пък имам супер много за учене и не ми се мисли. Усещам как пак ше ставам в 7 сутринта да зубра. 'Баси училището, 'баси чудото, 'айде вече да се свършва, к'во се мотаем още .. да ни дадат там контролните за една седмица и да приключат с т'ва влачене и тия изпитвания. Поне си припомням, че не са ми важни оценките по разказвателните предмети и до някъде се успокоявам.
Оо-оо-оо, писна ми да пиша само за училище. Такам. От една страна съм супер тъжна, от друга супер,хипер,мега щастлива. Тъжничко ми е, защото не съм Го виждала от 2 дена и ми липсва супер много. Хубавото е, че ще идват в Четвъртък с едни хорица да ходим на кино и ще ходим от 11 вечерта. Още по - якото е, че мама ме пусна без проблеми.А най - хубавото нещо е, че съм супер влюбена в моето момче и направо изгарям от желание да го целувам във всяка секунда.
![]()