.
Затворена тема
Страница 30 от 98 ПървиПърви ... 202627282930313233344080 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 2447
    Мега фен Аватара на babity
    Иде ми да се разцелувам. Толкова ми е яко. И него също. Знам, че си въобразявам дали и защо я е отрязал, но ми е яко.... Научих си почти по руски. Остава да си направя мейозата и мейозата и да си ги закача. Искам да го видя, но само ако той си поиска, тоя път няма аз да съм инициатора.

Eбаси до ся спах,ма няа подобпение..все още се чувствам празна..
    Ся ми са и пуши...ужс..
    Деба,мн съм била гадна,че после ще се получавало така..
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Офф тоя мой баща. Защо все намира начин да ми развали настроението и да ме ядоса?!

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

много хубав ден, да <3

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Супер съм =)

Сън
    имам ли покой,
    в сънища безброй
    ще се връщаш!
    Виж
    дъжд или сълзи?!
    Знам - не спиш и ти.
    Моля дъжда
    да стане жива вода
    и още миг
    да съм твой
    докрай!

умело ми лазят по нервите
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Общо взето никак..
    Вали,което допринася за никаквото ми настроение,и абсолютно нежелание да изляза навън ...Baby,I hate days like this..When it rain,rain

Супер, добре че е тя да ме развесели!Как го умее по-дяволите?!Толкова много я обичам!

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    наядена охх..
    правя си разни планове тука
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Супер, добре че е тя да ме развесели!Как го умее по-дяволите?!Толкова много я обичам!
    Е как го умея сега тайна и аз си те обичам..

Иначе по темата горе-долу съм.. Тоя пък къде пък ми е притрябвал
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Град
    Hasselt
    Добре съм =) Даже много.
    Радвам се на себе си :Д :Д

Голям фен
    наядена
    ненаспата
    имам да уча,а така ме боли главата,че искам първото легло,което видя
    нямам чувства неска освен яд и нерви времето допринася за лошото ми настроение искам ПОЧИВКА ве ма*** ви оххх и въпреки всичко се чувствам някак си вътрешно спокойна май започва д ане ми пука

нещата се получиха по-добре, отколкото очаквах.
    ибаааси змийътЪ!
    да идва петък, че оттогава почва традиционният панаир за града, ии дано се съберем повечко хора.
    пък събота как съм я наредила...
    само и да спре да вали, че много искам да си чопля семки на кея, просто спре ли да вали, пекне ли слънце - там съм. ще си гледам Дунав, ще си чопля семчици, ще съм си с моите хора(евентуално)... пък и с който и да съм, все тая. важното е семки и спокойствие да има.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Защооо ме е срам толкова сега?
    Защо в момента не изпитвам нищо?

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    ибаааси змийътЪ!
    Ааа това е голям лаф и при нас Напоследък само това слушам и повтарям, Ибаси Змиътъ!!

ПС: Русее
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Тая как ме ядоса
    Не е истина...

А как ме мързи да го пиша това есе, ама няма как - нали искам да и се подмажа, за да ми помогне с документите.

Мамка му! А така яко ми беше, след като се наспинках...
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Град
    Hasselt
    Амииии как да съммм. Щастлива съм нещо ./ . нещо пак се влюбвам в негоо <3 мойто си бебе

Ооо ще си гледам сериалите .. иначе баси странния ден неска ..
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    С всеки изминал ден желанието ми да го чукам се засилва Ебаси майката ... то бива, бива, ама това неговото минава всякакви граници честно !
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    М'да, добре съм.
    Видях го, гуших го... исках това от много, много време
    И въпреки, че нищо не е наред, всичко това замазва положението и го прави "наред"... или поне повърхностно, което въобще не е добре... добре е само от части, но това не пречи на щастието ми.
    Егати... определено трябва да се предприеме нещо.

Иначе утре имам класна по БЕЛ, а въобще не съм отваряла учебник... което говори много лошо за мен. Пък и стана късно, ще се помотая още малко тук и ще лягам пък утре като стана ще му мисля.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Оо Баааах, утре пак контролно. х.х Всяка седмица поне по две, тея даскали тотално откачиха напоследък. Писна ми вече да ме занимават с глупости...
    Няма да уча пък. Прекалено много ме мързи, най-много да погледна какво все пак се очаква да има ии ако случайно се преборя с нежеланието си за образование, може да понауча нещо. Ама ме мързи.
    Пак тъп ден, на всичкото отгоре и валя. Ноо поне се сдобрихме с мойту другарченценце, което май е единственото позитивно нещо от деня. Както обикновено.
    И дано да има билети, че вече не издържам. Как ще дочакам септември, не знам.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Защо да му се невиди ?! Защо всеки ден ? Скоро ще ми кипне и се изнасям. Дразня се. Постоянно. Благодаря,нямам вече желание и да работя по конкурса.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Голям фен
    Град
    Лондон
    Става ми кофти и то без причина . Аххх това глупаво разстояние .

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Офф, тоя по литература как може да е такъв лигльо? Как може да го подразни едно момиче и да пише 11 двойки за един час бе? Къде ги има тия? И к'ви са тия отношения към определени хора? Защо на някои все им се разминава мамицата им(му)? Пфф, 'баси тъпото.
    Както и да е де. За утре пък имам супер много за учене и не ми се мисли. Усещам как пак ше ставам в 7 сутринта да зубра. 'Баси училището, 'баси чудото, 'айде вече да се свършва, к'во се мотаем още .. да ни дадат там контролните за една седмица и да приключат с т'ва влачене и тия изпитвания. Поне си припомням, че не са ми важни оценките по разказвателните предмети и до някъде се успокоявам.
    Оо-оо-оо, писна ми да пиша само за училище. Такам. От една страна съм супер тъжна, от друга супер,хипер,мега щастлива. Тъжничко ми е, защото не съм Го виждала от 2 дена и ми липсва супер много. Хубавото е, че ще идват в Четвъртък с едни хорица да ходим на кино и ще ходим от 11 вечерта. Още по - якото е, че мама ме пусна без проблеми. А най - хубавото нещо е, че съм супер влюбена в
    моето момче и направо изгарям от желание да го целувам във всяка секунда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си