- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Тъпа сутрин и деня сигурно ще бъде тъп .. пфф .. и имам странното чувство,че всичко върви срещу мен и се проваля.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
търся си филм за гледаненеска мина добре
супер даже
утре нямам математика
![]()
![]()
![]()
Добре съм.Като изключим, че съм си забравила немския, а трябваше да уча, но нищо.Сега ще отида да ям след това да се къпя и оправям и след това пак ще излизам с милото /ухаа секи ден йани :Д /
Страхотнооо!Чувствам сее на върхаа!!!Днеска ме пита дали ш ходя на стадиона,че и в колко часаа
със сигурност ще го видяяя ииии щеее тичаааммм
![]()
по-добре не може да е!Днеска нямаше математика,а аз пак се размазах на баскет с Джордановците
сега търпеливо (почти) чакам да стане 5:00 и да бягам,чееееее като знам кфо следваа иии ми иде да подскачам,подскачам доо небетоооооо
![]()
![]()
![]()
pz:Andore vs. Cascada-Fluturi![]()
![]()
I'm beginning to feel...like I don't think anyone's real...
...You ever loved somebody so much you can barely breath when you`re with them...you meet and neither of you even know what hit 'em...?
Нервно ми е... както обикновенно.![]()
Оная шматка ми вдигна нервите без дори да се усети, без дори да заподозря.
Нека си излиза с оная пачавра, после нека ходи на хижа, нека не се обажда... следващия път, като ме потърси и предложи да излезем, ще му го на*укам.![]()
Абе отивам да спя.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
още съм бесен, деба нещастника ти смотан.
... ти и цялото ти семейство, лайнар, то бива толкова глупост в 1 човек, ама ебаси..Първоначално написано от Vanish
Хаа, деня ми е свободен, научих си, всичко е наред.. да, ама не.
Умирам от скука, всички са заминали нанякъде и нямам какво да правя ..![]()
Пак се притеснявам за глупости, обаче. >_<
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Самотна.
Не мога да си изкрам миналата вечер от ума. Толкова настоятелен и силен, а в същото време убийствено разтапящо нежен... Грам не ме интересува дали е грешка или не. Просто не мога да му устоя... Искам пак!
ох Чувствам се перфектно пропуснах днес даскало поради успиване и цял ден си беше изцяло мой и на компютъра. Леко развеселена много гладна така се чувствам.
той въобще не е наясно с нещата и си мисли някакви глупости:Д
ах, ще ми се да му кажа, ама няма... не искам.
много хубав ден<3
Добре съм![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Обсебена.
трябва да си изкъпя косата и после да я изсуша хубаво, за да се преведе в ред; после трябва да си оправя ноктите и лицето. дано ми остане време и за сън.![]()
иначе днес беше много хубав ден(поредният от многото). готини оценки, бързо минаха часовете в училище, после се шматках насам-натам и по тая причина чак сега се прибирам и пак няма да имам време за нищо. ама това да ми е проблемът.![]()
Вторник и Сряда ако не са най-гадните дни пък ..
ужас, ужас на квадрат!
направо ми се драйфа от всичко в т'ва тъпо даскало вече ..
ама утрее ..![]()
Деееба и идиота...Как само ме дразни!!! Как само го мразя!! Как само го обичам...
![]()
И искам на концерта на AC DC в Хановер, ама тц...![]()
Ама днес на кроса как ги бегах всичките60 секунди, babyyy
![]()
А оная мърша трябваше да я прасна с волейболната топка![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Много тъп ден ...Станах с отвратително настроение, но естествено се намери още някой , за да ми го вгорчи допълнително. Черешката на тортата беше издънката на седмицата.. каша,която нз как ще оправям изобщо. Всички около мен са криви и пак всичко е наопаки.
![]()
Неочаквано добре. Дори не ми е уморено![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
само че при мен е негоПървоначално написано от Eclipsercho
![]()
защо хората ми казват,че съм луда,аз просто съм весела,щастливакакто се пее в една песен на Ивана "...когато съм свободна съм щастлива и весела, и млада и красива. "
![]()
![]()
Притеснено ми е мааалко![]()
Току-що научавам от майка ми, че класната и се е обадила и я е извикала утре в училището "спешно". Нищо лошо не съм правила, но все пак ми е притеснено. Дано само не споменава за някои оценки, които аз реших да скрия от показ.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Fired up.