- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Защо стана отново така бе?![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Незнам каква е тая мощна депресия дето ме е хванала тука от няколко дена обаче е много зле.Плюс това днеска цял ден съм само на кафета и на цигари и не съм спала и направо полудявам.;// Супер ми е изнервено и незнам точно на какво се дължи,но се чувствам несигурна във всяко едно отношение.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Пих едно уйски, не съм яла и ме хвана. Чудно.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
той е най - прекрасното нещо на света ..
поне по начина, по който си го представям ..
в смисъл .. още маалко има да доказва, че е такъв, какъвто си го представям ..
ох,
обичам си момчето!![]()
тва не е нормално....
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ядосах се![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
в последните седмици, к'вото и да кажа, все се разбира накриво. В крайна сметка аз ли не мога да се изразявам, или хората са прекалено кисели и дребнави?
пак се изолирам(или ме изолират). просто... цъ. не ме радва така, никак. и всъщност, 'бала съм му майката на всичко, нЕма да се получи и толкова, кво се тормозя? ще дойдат почивните дни, ще си размърдам задника до МОЯ си квартал, за да се видя с МОИТЕ си хора. Интересно е как мога цяла седмица да си вися в нас и за 30 минути с тях да ми се оправи настроението, но по-интересно е как мога да си направя цялата седмица динамична, и да съм дейна, и общителна уж и прочие глупости, и да се чувствам нещастна, празна и предадена.
писна ми за едни и същи неща да ми тръбят главата. време е да приемат, че СЪМ такава и като не им харесва - да хващат пътя. Бързо-бързо забравиха някои какви бяха преди.
И в момента се нервя за неща и на хора, които знаех, че са такива. Дееба, точно тея дни тотално си подкрепих тезата, че само използвачи, натегачи и нещастници има около мен, но продължих да съм с тях и сега съжалявам.
Таковала съм го. По-добре сама, отколкото така.
Искрено ще иззлобея, ако от 5-те стола, някои хора останат на земята. Време им е да се осъзнаят.
Добре...хубав ден.Утре пак е да идва петък и събота![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ух малеее .. два дена на неговата виличка .. ух малеееееМаратонннн ... само дано да се прибера горе-долу жива, че .. не е препоръчително да правя издънки точно преди бащата да се върне.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Гладна, жадна, влюбена...ужасТ![]()
Life is more than black & white. .
``
Баах, трети пореден ден шибано от всякъде х.х
Нямам билети, даскалото минава с триста зора, майка все още не знае кога ще се прибере, бащата е тварежен, оня идиот ме дразни и ще яде пердах скоро, а и си изхарчих всичките пари. x_X Поне свърших нещо полезно - изкарах си картите за гадните автобуси, купих храна на заека, изкарах си и елементарна шестица по география и не правих контролна по английски![]()
Тъпото е, че утре пак ще ме изпитват. Литература. Не съм учила, ама ми се спи и смятам да лягам, утре ще прочета к'вото трябва от телефона и все нещо ще измисля там. Мдам.
офф,
изобщо не ми се чака вече.
искам да е някъде към 7:15ИСКАМ ДА СИ ГО ГУШНА БЕ!
Не ми се чакаа.. <3
Изморено . . ама не за сън ами . .
не знам и аз.филмарщина . .
Но не стигаш до никъде когато те пречупят и ти срутят всичко,![]()
Аа събуждам се днеска в супер настроенийце.
Пускам си любимата музичка.
Закусвам си любимата закуска.
Майка ми я няма.
Кеееф.
Но.
Ден със 8 часа на дскл и 3 контролни о.О
Не мога да уча. Просто немога. Затварям се в тоалетната за да не чувам шибаните работници как разкопават пред входа, но пода се тресе.
Побъркват ме. Усилвам музиката. Идват съседите да ми врънкат. Ще ги оврънкам аз тях ..
![]()
Ама нали сък културна спрях,.
Но онея вдолу не спират. И то не само днеска. Вече цяла година де*а..
И на всичкото отгоре шибаните съседи отгоре ми тропат и карат колички в къщи(хлепетата).
Е следващия път ако не го зачаткам това леке да на се казвам Габриела ..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
бе не ми се спи отново![]()
o.0 Ама ти си било много лошо беПървоначално написано от gabi7u
![]()
Първоначално написано от lucho13
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Искамм .. искам гоо ! Искаммм !Фък .. а колко ми се пуши. Дееба сушата пак ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Просто перфектно ...![]()
Оная мършичка долна миризлива и проскубана върна паричките най-после, макар че все още искам да я тупанисвам, ама .. аре .. обещала съм, че щом ги върне няма вече ...
Класния го нямаше на даскало .. карах първи и втори час и се чупих ... А днес ме чака и наградка...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
не искам да имам такива хора до себе си. не искам да идва май месец. не искам тя да заминава. не искам всичко да рухне в един миг. не искам и да се чувствам по този начин. не искам да идва лятото, прекалено много време са 3 месеца.
само искам да е вчера. да сме двете, да пушим, да се смеем, да си говорим...
Пфф днеска пак бях супер изнервена и пак си набивах някакви филми направо ..![]()
Бъгвам се от всякъде.Иначе времето е адски яко,поуспокоих се малко като се прибрах и се изкъпах и сега ще ям и ще спа иии релаксс цял следобяд.
И за довечера трябва да се доизмисли нещо не може така.И искам да си чуя миличкото.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!