- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
супер яко ни прецакахапоне да не се бяха връщали
оф както и да е няма да си тровя нервите зарад тях
![]()
пак ме боли главата
офф вече почвам да се тревожа
не е нормално дори и за мен
![]()
и баси що за човек съм не ми пука за нито едно от двете неща,въобще не се интересувам![]()
![]()
![]()
Точно така най-мразя! Казвам нещо, на следващия ден го повтаря, правя нещо, прави същото, пиша нещо, пише същото. Аре, бе..
Май само маратонките и якето са й оригинални.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Толкова да ми е гадно ...
и той още не я е преодолял просто ...
Просто не може да бъде по-добре,изпълнен съм от всякъде с емоция,всичко ми се струва така лесно и достижимо,просто съм на 7-мото небе![]()
Някак... празно ми е. Тъжно. Самотно. Чувствам се глупаво...
Слуша ми се нещо... нещо като... като любимата ми балада.![]()
![]()
А уж днес беше хубав ден. Пропуснах първия час... изкарах си три шестици, ей така... и въпреки всичко това не ме радва. Хах, кога ли ме е радвало...
Видях Го точно за 5 минути, и докато го гледах изгарях от желание да се сгуша в него...
Искам поне тази вечер да спази многообещаваното обещание. Ох..
А сестра ми ми липсва. Не съм предполагала, че е възможно точно тя да ми липсва по този начин. Искам да отидем пак на стадиона, да пием бира, да си говорим и да плачем заедно като третокласници. <3
Този петък няма да се прибере, май ще се наложи да чакам до следващия... а това значи още една седмица изпълнена със... празнина.
Сега влизам в банята, после отделям един час да се оправя и... лягам на леглото слушайки музика и ровейки се в мислите ми. Да, това ще направя.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
супер съм![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Страхотно, въпреки че ми прее*аха скайпа и компа.![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
баси къв крак има тва говедо![]()
така ме боли сег апръста от удара
ама и аз съм една
![]()
![]()
Ми добре съм.Днеска за малко го видях, ама определено ми стига ..
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Щастлива...просто прекрасно!Въпреки че вчера се скъсах от рев и цяла нощ не съм спала и после целият ми ден беше прецакан и спорих с шматката мноо яко накрая го видях ии за момен всичко ми се преобърна...ОБИЧАМ ГО!![]()
pz:Eminem-When I`m Gome![]()
I'm beginning to feel...like I don't think anyone's real...
...You ever loved somebody so much you can barely breath when you`re with them...you meet and neither of you even know what hit 'em...?
Лелееее, къв ден!!![]()
Започна зле, после истерия, после фън, фън, фън и пак ФЪН и накрая домашни![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Косата ми е тип "кексче" и е супер яко.![]()
"- Искаш ли неделя целия ден да сме заедно?
- Мисля, че ще ми дойде в повече"![]()
"- А! Къде е сградата?" и тоя въпрос при все, че тая сграда, покрай която минавахме, я няма от поне година-две.![]()
Трябва да порешавам и малко задачи по математика, ама ще видим кога, че малко ме мързи в момента. Най-сетне е петък(почти, малко остана), най-сетне започва панаира. Утре или в събота съм там, за да се тъпча със захарен памук, захарни петлета и карамелизирани пуканки.То и без това ще е кажи-речи точно до нас(панаирът), така че няма да ми се налага да се разхождам кой знае колко дотам.
Пича, разбира се, го нямаааа... или пък се крие, кой го знае.. Няма обаждане, няма скайп - нищо .... Кво се тормозиш и ти, Василено, запукало му е.......
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Най - точната дума за мойто настроение е "празно" . .
приятели няма ..
любов няма ..
любимите хора заминаха ..
сичко става се по преебано ..
Аз ли съм крива или светът се огъва?
Аз ли съм черна или те са без цвят?
За една секунда всичко се срива...
За една секунда всичко е прах ...
друг профил: tamarichka : )
заспивам![]()
Тоя се е взел прекалено на сериозно и ме кара да се чувствам така сякаш аз правя нещо нередно,а никога не бих причинила такова нещо на приятеля ми.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
тъпо ми е
Лягам да спя, спи ми се. Само че толкова ми е добре вече на сърцето и на душата просто![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Чудесен ден <3
Наспах се, изпих си кафето на спокойствие, закусих си без никой да ме занимава, излязох малко преди даскало, то едно пък хубаво време <3 чувствах се добре, видях си мойта шматка, отидохме заедно да си купим билети и за късмет имашепосле на даскало контролната по английски я направих перфектно, изпитаха ме по литература, както си и мислех и си прочетох есето, дето бях писала предишния час *щото реших да не пиша домашни в къщи
* Госпожата много го хареса и имам 6
Освен това оная овца по математика я няма тази седмица и отлагам двойката с известно време
![]()
Новото увлечение си беше на даскало, предложи ми да играем футбол Оо Даскалът по физическо не даде -.-" Другият идиот пък ме занимава цял ден, а аз му изядох дъвките тайно![]()
Дано да не разбере, че съм аз, че сигурно ще ми отмъсти гадно
Женската ми интуиция ми подсказва, че май не е никак безразличен.
Ама май сам не знае къде се намира. Шматко.
![]()
Въобще перфектен ден <3 Единственото не-хубаво нещо беше, че шматчицата ми не се появи на училище и нямаше по кого да въздишам тайно, ама не му усетих липсата кой знае колко.А след малко ще си легна да спя <3 Чудесен ден ^^
Тъпо,гадно....
И как искам ся да е при мене и да си го гушкам както неска цял ден вместо да си пишем по Скайп!
оффф...лягам си....![]()
Брях,брях
Ами... чувствам се гадно.
По принцип е нормално за мен, по принцип съм свикнала, но онова "Другото/Различното" чувство ми липсва.
Наистина ми е зле...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън