- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Same!Първоначално написано от Sladurcho
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Малко смотано...днеска чистихме после ш хоим на концерт и после на кафе,ама на мен ми е скапано...нямам с кого да споделя...най-сетне разбрах,че съм сама
жалко...
pz:Rammstein-Ohne Dich![]()
I'm beginning to feel...like I don't think anyone's real...
...You ever loved somebody so much you can barely breath when you`re with them...you meet and neither of you even know what hit 'em...?
Прекрасно!Имам имен ден и годеника ми си идва след малко и съм сигурна че ще ми донесе нещо сладко
![]()
Единственото което малко ми скапва настроението че днес трябва да ходим на гости на техните ОТНОВО ама няма как...
![]()
Еми как да съм? Единн ден да се прибера в настроение и майка да ми го скапе....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
тъжна, самотна, напрегната изпити ме чакат....направо умирам...незнам дали в живота си съм била в по голяма дупка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
останаха още два месецада ги избутам и тях и ваканция
![]()
![]()
АХАХАХАХА, 'баси как ме изненада :Д
Щастлива съм, повече от преди, да.
Не вярвах, че така ще стане, но ето.
EVEN IF IT'S GOIIIIIIIIIIIING WRONG![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Уплашена. Искам всичко да мине гладко, искам някой да ми каже, че всичко ще мине гладко, а аз дори нямам време да видя който и да било за да ми го каже. Имам чувството, че нищо не знам и никога не съм знаела. Искам да е неделя вечер, той вече да ми е звъннал и да се приготвям да го видя.
Смешно ми е...![]()
значи твърди,че можел едва ли не да чете мисли...хм,да видим тогава![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ебаси филма .. след всичките работи, които му наговорих, след всичко, което стана .. той пак има наглостта да твърди, че ме обича ?! Е, наистина не мога да му повярвам ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Петър вечер, а аз стоя пред компа..как ли се чувствам![]()
![]()
Поне отивам да купя сладолеед :P Чудя се, ако не беше тази игра, какво щях да правя по цял ден.. =)
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Петък вечер![]()
след един час,максимум два,излизам с приятелчета и чак на сутринта ще се прибера (към 5-6-7)![]()
Ще бъде супер якооо![]()
![]()
Чувствам се изключително тъпо след цялата шитня, която ми се струпа тази седмицаДнес вместо да ходя на даскало, реших да отида на репетициите на едни приятели(те си имат група) и нали да съм им вокал, правя го само заради едно от момчетата, което харесвам...И добре оказа се, че няма да имат репетиция, понеже нещо станало с часа им в студиото...после се размотавах с тях и некви техни приятели, които бяха ебаси олигофрените и накрая техните приятели решиха да се бият и момчето, което харесвам ме заряза, за да ходи да се бие ...аз се ядосах тръгнах да си тръгвам и той ме пита дали му се сърдя...аз си замълчах, той ме хвана за ръката и ми обяснява там нещо, както и да е...Бясна съм...Само ми дава тъпи сигнали различни...писна ми да ме разиграва...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Суперрррррпетък вечер ммммммммммммм
![]()
Сега ще пия едно кафе и ще чакам една фр да дойде през това време трябва да се оговоря с другитее..супер съм сиии
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
чувствам се ебливо,прави ми се тройка....офф но защо трябва да чакам още 3/4 часа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ох, скапана съм. Толкова километри навъртях, че... не знам как имам сили да стоя на стола.
Иначе беше перфектно, както се очакваше. М'да...![]()
Онзи се появи, но дори не се качи при нас, а се гледахме от 20 метра и си говорихме по телефона - пълна шитня.И тази вечер отново няма да се обади да се видим, а ще пие бира с... някой си.
Ами... майната му.Различно е...
А аз изгарям от желание да се просна на леглото...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Страх ме е, че приятелката ми ми се сърди :С
с мамаПървоначално написано от NoCaption
какво пък ще се гледат филми
ох а пък как ме боли пръстчето на крака
![]()
![]()
![]()
![]()
Всеки път става така,маамкаа му.. всекии !!!!!
За кво прави така,като знае,че послее пак ще стане същото...
Нямам търпениее да си дойде,тогава дано е по-различно..
Много ми е гадно,че съм скарана с него ми и с фр ми![]()
Напоследък нито излизам,нито нищо,много ми е скапанооо,не ми върви въобще напоследък ..
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Ужасно зле съм.;/
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Сутринта на даскало беше малко тъпо... тия с техните шибани снимкиХем не сме задружен клас, хем се правят на интересни... Мамка им.
А после къв смях падна с Лори и Надето![]()
А утре съм и на купончеее !!!![]()
Само се притеснявам с понеделник да не си остана самичка, ама май точно така ще стане. Ужас! И ще трябва да търпя ония мърши![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Оф .. чувствам, че правя грешка, ама ...
Иначе .. приятелки ?! Хах .. не, мерси. Да ходят където си искат, да правят каквото си иска ... писна ми вече. Ама иначе като им трябва нещо веднага "Лилиииииинцееее". Я в устич ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Труп съм. Утре важния ден...