- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
УжаснО! Май се разболявам, няам кинти и съм хпр депресиран....
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Да ги еба в мършите долни аз .. ГРРРР ! Даже и тя ли ?! След всичко, което направих за нея ?! Колкото и нескромно да звучи .. ако не бях АЗ тя нямаше да е никой в тоя клас, пък камо ли в даскало. И сега кво ?! Търчи при новите си дружки .. ареееее фостата долнии .. БЯСНА СЪМ !
Лягам си !
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Да си таковат таковата всички. Не искам да говоря с никого, нито пък нищо. Писна ми от всичко и от всички. Уж всички са с мен и около мен, а се чувствам толкова сама.
Привикнах. Привикнах и да си мълчим. Привикнах да не се интересува. Привикнах с него.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Шитав ден. :/ Тъпо ми е, главата ме боли и ми се спи, мисля да си лягам ...
То бива бива да е тъпо, ама баш толкова... Черешката на тортата беше, че ме добавиха в някакъв общ чат и тъкмо се разписах със старите си дружки, когато без да исках забелязах, че бившият също е във въпросният чат. Не успях да се изнеса незабелязано, за което ми е тъпо, щото можех да избегна тая среща.
Мда, определено тъп, много тъп ден ...
Всичко се връща! Следващия път аз ще правя същото,
да не ми се сърдят. Няма да излизам повече, писна ми!
Абе нещо ми е никакво тая вечер. Щеше ми се да се сети за мен тая вечер, ама уви - не. Що трябва да се сети? Нали звъннал съм, явно е че имам въпрос/проблем. Сякаш само за глупости я търся, та няма смисъл....
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Тъпак съм,имах 1 час за тройка,а аз им викам,не няма да ми стигне,и не стана нищо,бахти тъпака съм![]()
Ми добре беше,видех се с няколко истински приятеля,и няколко не толкова,добре беше,на по бира,лаф,утре на РД ... не се оплаквам![]()
леле, егати негативизма тая вечер от всички
май трябва да сформираме една хейт кампанийка, а?
аз съм окей, яко изморен и лягам да къртя, че утре пак ме чакат щъканици.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Mного съм объркана.. хем не ми пукаше за него, ама толкова ме дразни тая новата му..![]()
Още съм нервна, ама ... ще го преживея. Имам само 3 цигари, пък не се знае майка ми кога ще се прибере да ми донесе ...
Ебаси странния сън сънувах о.О
Оф тея олигофрени няма да станат скоро май .. ама за ко ли .. то сигурно всичко са изпушили снощи ... ;//
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Добро утро на всички![]()
как да съм с бодут пръст на кракаи ся ми се налага да ходя в нас без чехли и настивам сп яко така и даже почвам да кашлям
само дето трябва да се оправи до вторник за концерта
![]()
![]()
Ядосана от сутринта още . . :С Как може да ме будят толкова рано.2 дни имам да спа майка му стара :#
И още се притеснявам за Ани :С Дано не ставаше дума за мен вчера. . Днес трябва да си поговря с нея мисля :$
Офф и се чудя колко ли тъпотии ще ми се случат.
okey,
гледайте си работата всички. Омръзна ми аз да ви гледам сеира по цял ден.
писнало ми е от глупостите на всички.
Защо никой не се държи нормално ?!
Какво пак направих, ве? Сега не знам дали е станало случайно или има причина. Не мога и да питам, грррррр. Няма да се занимавам повече с никой е, писна ми. Да се сърдят, да се правят на интересни, не ме интересува. Сега отивам на урок, забавноооооо.
Definitely Wrong.
Очертава се гадна събота х.х
Трябва да ходя на курс, после директно да се прибирам, 'щото на никой не му се излизало, било студено бля бля, мързи ги, две не виждат. Ама то май е хубаво да се прибера, защото цяла седмица не съм си починала като хората, все си лягам късно и ставам рано. Днес ден за релакс. Мдам, явно такова ще да е.
Имам един огромен лъч красота, който ми дава светлина и топлина в живота ми. It's beautiful.![]()
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
По-добре от вчера, мисля.. Което в тези дни се явява като голям напредък..
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
смазанаа...прибрах се към 5 и ме събудиха в 10..сега ще излизам
снощи беше мн якооооо :P :P и
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Никак.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Нервна още от сутринта.Незнам какво ще правим днеска .. снощи определено не трябваше да се изгърмяваме така,гузно ми е,тъпо ми е .. милото го няма почвам да се притеснявам,майка ме изнервя,трябва да отида да й върна пресата на тая и изобщо .. пфф ..![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
ГЛАДНА ! Отвратително гладна съм, по дяволите !Дано майка ми да се връща по-скоро, че не издържам вече !!
И ще видим .. дано да излезе нещо за по-късно.
Иначе .. смятам да се видя с тоя олигофрен и днеска. Пък .. каквото ще да става.
Hilary_![]()