- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Оле, ако наистина ми се е обидил за това просто... Аз изобщо не съм имала това предвид казвайки въпросното "Ама само толкова ли". Ще го убия... От друг ъгъл послегледнато, кажете ми, възможно ли е да съм такъв карък? В началото на седмицата ми го слагат в КАТ, днес в ТрУ и сега и той... Ибаааси мамата!
Гримирах се, оправих си косата, нагласих си чантата, облякох се и накрая си отмених всичките излизания, защото се чувствам грозна.Хич не ми е лесно обаче. Поне да се изруся, че да не ми се чудят много.
![]()
Избеснявам! Не всеки може да ме отхвърля. Просто... ще убия някого! То верно, че и аз си се целя под летвата не, ами под земята, ама някакъв си мижитак просто... Айде довиждане, до нови срещи!![]()
....Поредния скандал с мойта мадама... как да се чувствам? Честно казано се чувствам СУПЕР Не съм се чувствал по-добре сега вече не ми дреме за нищо![]()
![]()
![]()
![]()
добре
Всички ме изнервят!![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
С милото и компания бяхме в една вила и си прекарахме супер![]()
Е малко настинах и ме цепеше главата,но все пак беше яко!!!
Имах нужда от точно такава вечер заедно с негоПросто беше прекрасно
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ебасиии мързеливия ден. Ядох, спах .. пак ядох, пак спах ..И сега чакам да видя за по-късно какво ще се прави.
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Тъкмо легнах да спя и някой от нашия блок тръгна да се жени![]()
В тоя шум даже очите не мога да си затворя. Ужас. А си мислех, че по-лошо не може да стане..
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Бях цял ден на вън супер яко си прекарах, влюбих се в кученцетоооИ след малко пак излизам.И вечерта пак ще излизам с милотооо
Ако не изляза и ако не пуша скоро ще се побъркам в оригинал.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
с ужасна мускулна треска на гърба и рицете и с отвратителни болки и в двата кракаее ся като съм си заслужила заслужила съм си го
![]()
![]()
![]()
а това смотано лъжливо копеле повече не искам да го виждамда не ми се мярка пред очите
![]()
особено ако е с оная грозотия
![]()
![]()
а пък тея двете ко се чудят че съм се прибирала с него![]()
![]()
и ко,че е съсед на едната
сладък е
![]()
![]()
Тези дни констатирам, че съм заобиколена от кисели и недоволни от живота си хора със супер негативното мислене. Дразнещо е чак.![]()
Иначе се радвам, че си останах в нас. Релаксирам си, след малко ще сляза да си взема разни боклуци за ядене.
не така! гаджето на бившия не се нарича "грозотия", а квазимодо.особено ако е с оная грозотия![]()
![]()
![]()
ГлЙедайтии, завиждайтииии, дрислиии, мръсниииии!![]()
![]()
![]()
Помогни ми да намеря клипчето, изкъртвам се като го гледам.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Уморена, но ок.Ще си търся някви филми да си свалям.
http://vbox7.com/play:745a0ef3Първоначално написано от babity
![]()
Търся си едни специфични филми ама няма да си намеря такива :С
Оф .. тоя пък за кво ми звъня ?! Ебаси .. пак ще искат нещо сигурно ..
Иначе .. тея двамата олигофрени ще ги заблъскам мнооого жестоко ! И двамата .. грррр !!
Hilary_![]()
Пфф да ида ли на дискотека или не :С :С Нззззззззз.Дилемааа :С Утре тряя стаам рано след т'ва тряя и да уча... :С К'во ще праааааааааИскаммм
Искам да му се реванширам, но ме е страх да му пиша.